قیمت طلا امروز




 سایت کولاک / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

ورق جنگ برگشت؟ ؛ رونمایی از برگ برنده‌ جدید ایران | این هنوز جنگ تمام‌عیار نیست | جایی که نبرد وارد مرحله جدید شد - مجله اینترنتی کولاک

جنگ تحمیلی ۴۰ روزه در حالی وارد مراحل پایانی خود شد که معادلات میدان با روزهای نخست تفاوت محسوسی پیدا کرده بود؛ ایران نه‌تنها توان تهاجمی خود را در طول
 ورق جنگ برگشت؟ ؛ رونمایی از برگ برنده‌ جدید ایران | این هنوز جنگ تمام‌عیار نیست | جایی که نبرد وارد مرحله جدید شد - مجله اینترنتی کولاک

جنگ تحمیلی ۴۰ روزه در حالی وارد مراحل پایانی خود شد که معادلات میدان با روزهای نخست تفاوت محسوسی پیدا کرده بود؛ ایران نه‌تنها توان تهاجمی خود را در طول هفته‌ها درگیری حفظ کرد، بلکه با تکیه بر تجربه عملیات‌های قبلی، شیوه به‌کارگیری این قدرت را نیز تغییر داد. به گزارش همشهری‌آنلاین، جنگ تحمیلی ۴۰ روزه در حالی وارد مراحل پایانی خود شد که معادلات میدان با روزهای نخست تفاوت محسوسی پیدا کرده بود؛ ایران نه‌تنها توان تهاجمی خود را در طول هفته‌ها درگیری حفظ کرد، بلکه با تکیه بر تجربه عملیات‌های قبلی، شیوه به‌کارگیری این قدرت را نیز تغییر داد.

عملیات «نصر ۲» سپاه و «صاعقه» ارتش را می‌توان در همین چارچوب نقطه عطفی در ادامه روند جنگ دانست؛ جایی که استمرار حملات، تنوع اهداف، ترکیب توان موشکی و پهپادی، گسترش جغرافیای عملیات و تمرکز بر زیرساخت‌های نظامی و پدافندی دشمن، از تغییر یک الگوی عملیاتی و تلاش برای بازپس‌گیری ابتکار عمل در میدان حکایت داشت.

قدرتی که در طول جنگ تغییر کرد

در جنگ‌های طولانی، قدرت نظامی فقط با حجم سلاح و مهمات سنجیده نمی‌شود. مهم‌تر از آن، توانایی یک کشور برای ادامه دادن، یاد گرفتن و تغییر دادن شیوه عملیات است.

جنگ تحمیلی ۴۰ روزه این فرصت را در اختیار نیروهای مسلح ایران قرار داد تا تجربه‌های به‌دست‌آمده از روزهای نخست و همچنین جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را در میدان عملیاتی به کار بگیرند.

در مراحل ابتدایی، بخش مهمی از عملیات‌ها ماهیت پاسخ متقابل داشت؛ اما با استمرار درگیری، نشانه‌هایی از حرکت به سمت عملیات‌هایی با اهداف متنوع‌تر و جغرافیای گسترده‌تر دیده شد.

این تغییر یک پیام مهم داشت و آن، این بود که ایران قرار نیست در زمینی که دشمن برایش تعریف کرده بجنگد. نصر ۲؛ وقتی پاسخ به طراحی عملیات تبدیل شد

عملیات نصر ۲ از این منظر اهمیت ویژه‌ای دارد چرا که بیش از ۲۷ موج عملیات، صرفاً به معنای شلیک تعداد بیشتری موشک نیست. ارزش اصلی این عملیات‌ها در روندی است که طی آن، اهداف و محورهای عملیات تغییر کردند و طیف مختلفی از تجهیزات و زیرساخت‌های نظامی در نقاط مختلف منطقه در فهرست اهداف اعلامی قرار گرفتند.

در برخی موج‌ها از هدف قرار گرفتن مراکز و تجهیزات پدافندی، در برخی دیگر از پایگاه‌ها و تجهیزات نظامی و در مواردی …





 جابه جایی ناگهانی هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا؛ هشدار ایران جواب داد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جابه جایی ناگهانی هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا؛ هشدار ایران جواب داد

وزیر دفاع بلغارستان روز شنبه اعلام کرد دو فروند هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی پایگاه هوایی «بزمر» بلغارستان را تنها یک ماه پس از استقرار در آن ترک کرده‌اند.

 دبیر شورای عالی امنیت ملی بر تداوم راهبردهای دفاعی و اقتصادی ایران تأکید کرد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

دبیر شورای عالی امنیت ملی بر تداوم راهبردهای دفاعی و اقتصادی ایران تأکید کرد

محسن رضایی با تبیین روند تکامل راهبردهای دفاعی و سیاسی کشور پس از درگیری‌های اخیر، از تداوم مسدود ماندن تنگه هرمز تا زمان تغییر رویکرد ایالات متحده خبر داد و بر ضرورت هم‌افزایی ملی برای مقابله با فشارهای اقتصادی تأکید کرد.

 افشای سند جنایت با بمب فسفری | شکست همه نقشه‌های موساد
۵۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

افشای سند جنایت با بمب فسفری | شکست همه نقشه‌های موساد

تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

 تأکید وزیر بهداشت بر نقش محوری سلامت در اعتلای کشور
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

تأکید وزیر بهداشت بر نقش محوری سلامت در اعتلای کشور

وزیر بهداشت در مراسم گرامیداشت روز پزشک، با اشاره به دشواری‌های پیش‌روی کادر سلامت، ضمن انتقاد از تأثیر تحریم‌ها بر تأمین تجهیزات دارویی، بر اهمیت حفظ اعتماد عمومی به جامعه پزشکی به‌عنوان پشتوانه‌ای برای تحقق یک جامعه سالم تأکید کرد.

 طائب: دشمن در سند تفاهم تعهداتی داشت که همه‌تس را نفض کرد ملت ایران فریب بازگشت دشمن به میز مذاکره را نخواهد خورد | جهان نیوز
۵ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

طائب: دشمن در سند تفاهم تعهداتی داشت که همه‌تس را نفض کرد ملت ایران فریب بازگشت دشمن به میز مذاکره را نخواهد خورد | جهان نیوز

حجت السلام و المسلمین حسین طائب: رئیس سازمان بسیج مستضعفین در چهارمین آیین ملی تکریم فعالان مساجد کشور، گفت: امروز در پایگاه‌های مقاومت مردمی با‌سلیقه‌ها و رفتارهای متنوع در برابر استکبار ایستاده‌اند.

 تهیه نسخه پشتیبان از ذخایر زیستی دانشگاه‌ها برای روزهای جنگ
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

تهیه نسخه پشتیبان از ذخایر زیستی دانشگاه‌ها برای روزهای جنگ

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت از اتصال بایوبانک‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی به سیستم‌های UPS و تهیه نسخه پشتیبان از ذخایر زیستی برای جلوگیری از آسیب به این زیرساخت‌های تحقیقاتی در صورت قطع برق خبر داد.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]