قیمت طلا امروز




 سایت کولاک / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

جزئیات دستگیری ۲ قمه‌کش با شلیک پلیس - مجله اینترنتی کولاک

پلیس اطلاعات تهران بزرگ از دستگیری دو نفر از اراذل و اوباش سابقه‌دار پایتخت به خاطر قمه‌کشی خبر داد.
 جزئیات دستگیری ۲ قمه‌کش با شلیک پلیس - مجله اینترنتی کولاک

پلیس اطلاعات تهران بزرگ از دستگیری دو نفر از اراذل و اوباش سابقه‌دار پایتخت به خاطر قمه‌کشی خبر داد. به گزارش همشهری آنلاین، پلیس اطلاعات تهران بزرگ اعلام کرد: در پی وقوع یک فقره نزاع دسته‌جمعی، قدرت‌نمایی با سلاح سرد و ایراد ضرب و جرح در محدوده افسریه، رسیدگی ویژه به موضوع در دستور کار مأموران پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ قرار گرفت.

در ادامه تحقیقات فنی و اطلاعاتی، هویت ۲ متهم اصلی پرونده که از اوباش شناخته‌شده و سابقه‌دار جنوب‌ شرق تهران بودند، شناسایی شدنند. بررسی سوابق این افراد نشان می‌داد آنان پیش از این نیز در پرونده‌هایی از جمله قمه‌کشی، درگیری و تخریب تحت تعقیب یا رسیدگی قضایی قرار داشته‌اند. خالکوبی های عجیب روی بدن ۲ برادر اوباش + ویدئو | لحظه قدرت‌نمایی با سلاح سرد در محله افسریه دستگیری اوباش عربده‌کش و هنجارشکن در تهران + ویدئو

با ادامه رصدهای اطلاعاتی، محل اختفای این دو متهم در خیابان میرزای شیرازی شناسایی شد و تیم عملیات ویژه پلیس، پس از هماهنگی با مقام قضایی، در عملیاتی غافلگیرانه راه‌های فرار آنان را مسدود کرد.

متهمان هنگام مواجهه با مأموران قصد فرار و مقاومت داشتند و با سلاح سرد به سمت مأموران حمله‌ور شدند. در ادامه و با اقدام قاطع مأموران، با شلیک تیر به ناحیه پا، هر دو متهم زمین‌گیر و دستگیر شدند.

در جریان این عملیات، سلاح سرد و ابزارهای مورد استفاده متهمان نیز کشف و ضبط شد و دو متهم پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند.

پلیس اطلاعات تهران بزرگ با تأکید بر برخورد قاطع با مخلان نظم و امنیت عمومی اعلام کرد: قدرت‌نمایی با سلاح، ایجاد رعب و وحشت، شرارت و تعرض به مأموران قانون خط قرمز پلیس است و با متخلفان در چارچوب قانون و بدون اغماض برخورد خواهد شد. پیوند کوتاه کپی شد!





 راز روبرو نشدن اسرائیل با ایران چیست؟ | پشت پرده نقشه شوم برای این کشورها
۵۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راز روبرو نشدن اسرائیل با ایران چیست؟ | پشت پرده نقشه شوم برای این کشورها

جان مرشایمر، تئوریسین روابط بین‌الملل، پرده از وحشت فلج‌کننده صهیونیست‌ها پس از تقابل اخیر برداشت. به گفته او، ضربات ویرانگر موشک‌های ایران در «جنگ ۴۰ روزه» چنان تل‌آویو را در هم کوبیده که آن‌ها به هر قیمتی از رویارویی جدید فرار می‌کنند. اما اسرائیل چگونه واشنگتن را قربانی بقای خود کرده است؟

 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 به پزشکیان اطلاعات نادرست می‌دهند! | بزرگ‌ترین خیانت را کسانی کردند که...
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

به پزشکیان اطلاعات نادرست می‌دهند! | بزرگ‌ترین خیانت را کسانی کردند که...

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اسلامی گفت: مشخص نیست رقم ۵، ۶ یا ۷ میلیارد دلار واردات بنزین از کجا آمده و اطلاعات رئیس‌جمهور بر چه مبنایی ارائه شده است.

 ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است

نهادهای ترکیه ای با صدور بیانیه‌هایی جداگانه، اهانت‌های دفتر نتانیاهو به اردوغان را محکوم کرده و آن را نشانه‌ای آشکار از ناتوانی رژیم تل آویو دانستند.

 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.

 جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟

در صورت نهایی شدن مشمولیت بیرانوند، تراکتور بدون نیاز به جذب گلر جدید، یک دروازه‌بان آماده در اختیار دارد.