قیمت طلا امروز




 سایت کولاک / ۱۲ ساعت قبل

وضعیت آب و هوای استان ها در روز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵/ صدور هشدار سطح نارنجی  - مجله اینترنتی کولاک

سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی از تشدید سامانه‌های بارشی در ۳ استان تا فردا خبر داد و نسبت به افزایش گرادیان فشاری و وزش باد شدید در ۱۲ استان کشور
 وضعیت آب و هوای استان ها در روز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵/ صدور هشدار سطح نارنجی  - مجله اینترنتی کولاک

سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی از تشدید سامانه‌های بارشی در ۳ استان تا فردا خبر داد و نسبت به افزایش گرادیان فشاری و وزش باد شدید در ۱۲ استان کشور هشدار سطح زرد داد. سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی نسبت به تشدید سامانه بارشی موسمی در ۳ استان کشور هشدار داد.

بر اساس این هشدار، امروز (شنبه، ۳۱ مرداد) در جنوب غرب کرمان، دامنه و ارتفاعات هرمزگان و جنوب و جنوب شرق فارس، رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید و گردوخاک محلی پیش‌بینی می‌شود.

همچنین فردا (یکشنبه، یکم شهریور) در جنوب شرق و جنوب فارس و ارتفاعات شمال و غرب هرمزگان، وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید و گردوخاک محلی مورد انتظار است.

از جمله مخاطرات ناشی از این شرایط جوی می‌توان به جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر، اختلال در ناوگان حمل‌ونقل، لغزندگی محورهای مواصلاتی، کاهش شعاع دید، صاعقه، وزش باد شدید موقتی، احتمال شکستن درختان کهنسال و فرسوده، سقوط سنگ و اشیا از ارتفاعات و خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی اشاره کرد.

سازمان هواشناسی در این شرایط جوی بر خودداری از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از سفرهای غیرضروری، خودداری از فعالیت‌های طبیعت‌گردی و جابه‌جایی عشایر و احتیاط در فعالیت‌های عمرانی تأکید کرده است.

همچنین آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، راهداری برای بازگشایی دهانه پل‌ها و کانال‌ها در محورهای مواصلاتی بین‌شهری، آمادگی شهرداری‌ها برای پاک‌سازی کانال‌ها و اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت ناشی از وزش باد شدید ضروری است.

احتیاط در عبور و مرور، خودداری از پارک خودرو در اطراف ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان کهنسال و فرسوده و تسریع در برداشت محصولات کشاورزی نیز از دیگر توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

وزش باد شدید …



 ادارات و بانک‌های این استان یکشنبه تعطیل شد
۶ ساعت قبل / سایت آوش

ادارات و بانک‌های این استان یکشنبه تعطیل شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به هشدار سطح نارنجی هواشناسی، شدت طوفان و افزایش غلظت ریزگردها، تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات و بانک‌های پنج شهرستان منطقه سیستان روز یکشنبه اول شهریور تعطیل اعلام شد.

 صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی؛ تشدید سامانه‌های بارشی در ۳ استان تا فردا
۱۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی؛ تشدید سامانه‌های بارشی در ۳ استان تا فردا

سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی از تشدید سامانه‌های بارشی در ۳ استان تا فردا خبر داد و نسبت به افزایش گرادیان فشاری و وزش باد شدید در ۱۲ استان کشور هشدار سطح زرد داد.

 وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان
۱۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان

یک کارشناس هواشناسی گفت: طی امروز(۳۱ مرداد) در ۵ استان کرمان، هرمزگان، فارس، خراسان شمالی و رضوی رگبار باران در ساعات بعد از ظهر رخ می‌دهد و در برخی مناطق با وزش باد شدید همراه خواهد بود.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]