قیمت طلا امروز




 سایت کولاک / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

مهلت جشنواره جوان خوارزمی تا ۱۵ شهریور تمدید شد - مجله اینترنتی کولاک

 رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان از تمدید مهلت ارسال آثار بخش دانش‌آموزی بیست‌وهشتمین دوره جشنواره جوان خوارزمی تا پایان روز ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۵ خبر داد.
 مهلت جشنواره جوان خوارزمی تا ۱۵ شهریور تمدید شد - مجله اینترنتی کولاک

 رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان از تمدید مهلت ارسال آثار بخش دانش‌آموزی بیست‌وهشتمین دوره جشنواره جوان خوارزمی تا پایان روز ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۵ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت آموزش و پرورش، الهام یاوری معاون وزیر و رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، با اشاره به اهمیت جشنواره جوان خوارزمی در شناسایی، هدایت و حمایت از استعدادهای دانش‌آموزی اظهار کرد: این جشنواره از رویدادهای مهم علمی و پژوهشی کشور در حوزه شناسایی و پرورش استعدادهای دانش‌آموزی است و زمینه مناسبی را برای ارائه، معرفی و هدایت طرح‌های پژوهشی، فناورانه و نوآورانه دانش‌آموزان فراهم می‌کند.

وی افزود: با توجه به تغییر زمان برگزاری امتحانات نهایی و کنکور و با هدف فراهم کردن فرصت بیشتر برای تکمیل طرح‌ها و افزایش امکان مشارکت دانش‌آموزان، مهلت ارسال آثار بیست‌وهشتمین دوره جشنواره جوان خوارزمی تا پایان روز ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۵ تمدید شده است.

یاوری ادامه داد: این تمدید، فرصت مناسبی برای دانش‌آموزانی است که در ماه‌های گذشته به دلیل فشردگی برنامه‌های آموزشی و برگزاری آزمون‌های نهایی و کنکور، زمان کافی برای تکمیل طرح‌های خود نداشته‌اند تا با فرصت بیشتری آثار پژوهشی و فناورانه خود را آماده و ارسال کنند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با تأکید بر ضرورت ایجاد فرصت‌های برابر برای شناسایی و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزی گفت: جشنواره جوان خوارزمی در کنار طیف متنوعی از برنامه‌ها و فعالیت‌های فراگیر سمپاد، با هدف ارائه خدمات علمی، پژوهشی و توانمندسازی به دانش‌آموزان مدارس سراسر کشور و در راستای توسعه عدالت آموزشی برنامه‌ریزی و عملیاتی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: رویکرد سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، شناسایی و حمایت از استعدادها در سراسر کشور و فراهم کردن زمینه‌ای است که دانش‌آموزان، صرف‌نظر از محل تحصیل و موقعیت جغرافیایی، بتوانند ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و خلاقانه خود را بروز دهند و در مسیر اثرگذاری قرار گیرند.

معاون وزیر آموزش و پرورش ابراز امیدواری کرد تمدید مهلت ارسال آثار، زمینه مشارکت گسترده‌تر دانش‌آموزان و ارائه طرح‌های باکیفیت‌تر را فراهم کند و فرصت بیشتری برای حضور دانش‌آموزان مستعد از مدارس سراسر کشور در این رویداد ملی فراهم شود.

گفتنی است نخستین مرحله داوری طرح‌های بیست‌وهشتمین دوره جشنواره جوان خوارزمی از ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۵ آغاز خواهد شد. پیوند کوتاه کپی شد!





 عکس: مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم مطهر رضوی
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم مطهر رضوی

مراسم بزرگداشت چهلمین روز تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید حضرت آیت‌الله‌العظمی سیّدعلی حسینی خامنه‌ای و اعضای خانواده ایشان از سوی حضرت آیت‌الله سیدمجتبی ح...

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران
۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران

در این گزارش شرایط ثبت نام پیش فروش سایپا در مرداد ۱۴۰۵ را بخوانید.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم
۴ ساعت قبل / سایت عصرایران

جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم

اگر تصمیم‌ سازان خود نیز در دام بزرگنمایی گرفتار آیند و قدرت متعارف عظیم آمریکا، یا برتری فناوری و اطلاعاتی اسرائیل را دستکم گیرند، آن‌گاه غره‌سازی دشمن به...