قیمت طلا امروز




 سایت کولاک / ۱ ساعت قبل

عاصم منیر فرستاده ترامپ به ایران بود؟ ؛ واکنش پاکستان به گمانه‌زنی‌ها - مجله اینترنتی کولاک

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان تاکید کرد که این کشور طبق قوانین بین‌المللی به تجارت دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران ادامه می‌دهد و اسلام‌آباد تابع تحریم‌های
 عاصم منیر فرستاده ترامپ به ایران بود؟ ؛ واکنش پاکستان به گمانه‌زنی‌ها - مجله اینترنتی کولاک

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان تاکید کرد که این کشور طبق قوانین بین‌المللی به تجارت دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران ادامه می‌دهد و اسلام‌آباد تابع تحریم‌های یکجانبه علیه تهران نیست. به گزارش همشهری‌آنلاین، «طاهر اندرابی» امروز (پنجشنبه) در نشست خبری هفتگی خود در اسلام‌آباد در پاسخ به خبرنگار ایرنا درباره تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ملت ایران و تهدیدات واشنگتن برای جنگ اقتصادی گفت که پاکستان همواره اقدامات یکجانبه را رد کرده و تحریم‌های یکجانبه را قبول ندارد.

وی تاکید کرد که تحریم‌های یکجانبه پیامدهای منفی به دنبال دارد و پاکستان آن را طبق قوانین بین‌المللی نمی‌داند.

اندرابی افزود که جنگ اقتصادی علیه ایران بخشی از همان بن بست بین تهران و واشنگتن است لذا باید این مسائل حتما مطابق با دیپلماسی و گفت وگو حل و فصل شود.

وی در بخشی دیگر از اظهارات امروز خود گفت که پاکستان ریاست سازمان همکاری شانگهای برای سال آینده میلادی را برعهده خواهد گرفت.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان افزود که نخست وزیر این کشور برای شرکت در اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای به بیشکک پایتخت قرقیزستان سفر خواهد کرد.

وی گفت که پاکستان پس از برعهده گرفتن ریاست دوره‌ای سازمان همکاری شانگهای، میزبان اجلاس سران این سازمان در سال ۲۰۲۷ خواهد بود.

اندرابی تاکید کرد: پاکستان با عزم و تعهد جدی به تجارت با ایران مطابق با توافقات دو کشور ادامه خواهد داد.

سخنگوی …



 سامانه جدید عرضه خودرو (وارداتی، مونتاژی و تولیدی) با شفافیت بالا راه اندازی می شود
۱ ساعت قبل / سایت اسب بخار

سامانه جدید عرضه خودرو (وارداتی، مونتاژی و تولیدی) با شفافیت بالا راه اندازی می شود

محمدعلی حاجی زاده اعلام کرد که وزارت صمت به زودی سامانه جدیدی برای عرضه خودروهای وارداتی، مونتاژی و تولیدی به مردم راه اندازی خواهد کرد تا پروسه فروش خودرو در ایران با شفافیت بیشتری صورت گیرد.

 دوست صمیمی، طراح گروگانگیری ۵۰ هزار یورویی | تاجر جوان پس از ۷۲ ساعت حبس در اتاق تاریک آزاد شد
۵۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دوست صمیمی، طراح گروگانگیری ۵۰ هزار یورویی | تاجر جوان پس از ۷۲ ساعت حبس در اتاق تاریک آزاد شد

«شما با رسانه‌های معاند همکاری داشتید و حکم بازداشتتان صادر شده است». این جمله ای بود که ماموران قلابی برای فریب مرد تاجر بیان کردند تا او را گروگان بگیرند.

 فال چوب‌ های معابد امروز؛ پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵
۵۸ دقیقه قبل / سایت رکنا

فال چوب‌ های معابد امروز؛ پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵

رکنا: پیام کلی چوب‌های معبد برای امروزبدین شرح است: «آنچه برای شماست، با عجله به دست نمی‌آید؛ اما اگر صبور بمانید، مسیر خودش را نشان خواهد داد.» فال امروز از نظر نمادین، برای مهر، خرداد، مرداد و آذر نشانه‌های مثبت‌تری دارد.

 سبک تازه سوگواری در ایران
۵۱ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

سبک تازه سوگواری در ایران

تغییر سبک عزاداری در ایران از سنتی به شیوه‌های متفاوت، تحت تأثیر تحصیلات شهرنشینی، شبکه‌های اجتماعی، آشنایی با فرهنگ‌های دیگر و تحولات اجتماعی و سیاسی گسترش یافته است

 بازی درست ایران در میانه بحران‌ها؛ چگونه دیپلماسی چندجبهه‌ای منافع تهران را حفظ کرد؟
۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

بازی درست ایران در میانه بحران‌ها؛ چگونه دیپلماسی چندجبهه‌ای منافع تهران را حفظ کرد؟

تهران- ایرنا- مرور مستندات و اخبار رسمی یک سال دیپلماسی در وزارت امور خارجه، تصویری از دیپلماسی چندجبهه‌ای و پرتلاشی را ترسیم و روایت می‌کند که با وجود همه محدودیت‌ها، در تکاپوی این بود که در مسیر صیانت از منافع ملی، هر آن اندازه که مقدور است، فضا را برای بازی درست ایران گسترده کرده و با مدیریت بحران از گسترش بیشتر آن جلوگیری کند.

 قیمت دلار آزاد امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405 + جدول کامل قیمت ارزهای خارجی
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

قیمت دلار آزاد امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405 + جدول کامل قیمت ارزهای خارجی

رکنا اقتصادی: امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405 قیمت دلار در بازار آزاد تا این لحظه با افزایش 2 هزار تومانی قیمت نسبت به روز گذشته در همین ساعت 202 هزار و 200 تومان معامله می‌شود. همچنین قیمت تتر 199 هزار و 800 تومان و بیت کوین 79 هزار و 800 دلار معادل حدود 15 میلیارد و 790 میلیون تومان است.



سایت فرارو

ترامپ نام «دریاچه انتاریو» را به «دریاچه آمریکا» تغییر داد!

سایت فرارو

کشف یک محموله سنگین مواد مخدر در اتوبان آزادگان تهران

چرا نسل پرجمعیت دهه ۶۰ به ازدواج و فرزندآوری بیشتر منجر نشد؟
سایت فرارو

چرا نسل پرجمعیت دهه ۶۰ به ازدواج و فرزندآوری بیشتر منجر نشد؟

به اعتقاد کارشناسان، پرجمعیت بودن یک نسل به‌تنهایی تضمین‌کننده افزایش ازدواج و فرزندآوری نیست؛ زیرا حضور جمعیت زیاد در سن ازدواج تنها ظرفیت بالقوه ایجاد می‌کند.
واقعاً این آمار وزارت آموزش و پرورش جای افتخار دارد؟
سایت فرارو

واقعاً این آمار وزارت آموزش و پرورش جای افتخار دارد؟

میانگین معدل ۱۰٫۱۵ در پایه دوازدهم، یعنی نمره کلی دانش‌آموزان تنها اندکی ازمرز قبولی فاصله گرفته است.
سایت چی بپوشم

صندل‌های زشت ترندی با این ۶ استایل جذاب‌تر می‌شوند؛ «صندل ماهیگیری» را جدی بگیرید! - چی بپوشم

ساختن آینده‌ در جایی دیگر؛ چرا ماندن دشوار شده است؟
سایت فرارو

ساختن آینده‌ در جایی دیگر؛ چرا ماندن دشوار شده است؟

یک جامعه‌شناس گفت: برای یک خانواده، رفتن فقط به معنای دور شدن یک فرزند نیست. آینده‌ای که سال‌ها برای او در کنار خود تصور کرده بودند، حالا باید در جغرافیایی دیگر شکل بگیرد.