قیمت طلا امروز




 سایت کولاک / ۱ ساعت قبل

حمله به صداوسیما و ذوق زدگی اسرائیل؛ اقدام مشکوک انتشار فیلم مذاکرات محرمانه دولت - مجله اینترنتی کولاک

اقدام تأمل‌برانگیز و مشکوک کانال وابسته به اعضای رسانه‌ای دولت در انتشار بخشی از فیلم مذاکرات محرمانه و داخلی هیئت دولت، ذوق‌زدگی صهیونیست‌ها و رسانه‌های
 حمله به صداوسیما و ذوق زدگی اسرائیل؛ اقدام مشکوک انتشار فیلم مذاکرات محرمانه دولت - مجله اینترنتی کولاک

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اقدام تأمل‌برانگیز و مشکوک کانال وابسته به اعضای رسانه‌ای دولت در انتشار بخشی از فیلم مذاکرات محرمانه و داخلی هیئت دولت، ذوق‌زدگی صهیونیست‌ها و رسانه‌های معاند را در پی داشت. به گزارش هشمهری آنلاین به نقل از کیهان، اخیرا بخشی از فیلم مذاکرات محرمانه و داخلی هیئت دولت توسط کانال وابسته به اعضای رسانه‌ای دولت منتشر شده که در این فیلم، پزشکیان، با ادبیاتی تند به صداوسیما حمله می‌کند.

این اقدام مشکوک و تأمل‌برانگیز بخش اطلاع‌رسانی دولت، با استقبال ویژه صهیونیست‌ها و رسانه‌های معاند مواجه شده است. در همین رابطه، یکی از کارشناسان صهیونیست در مطلبی نوشت: «رئیس‌جمهور ایران در حمله‌ای مستقیم به صداوسیمای ایران که او و دیگر حامیان توافق را سانسور کرده و در این موضوع خطی تندروانه را دنبال می‌کند، گفت: «من این روزها دیگر اصلاً تلویزیون ایران را تماشا نمی‌کنم. آن‌ها باعث وحدت در کشور نمی‌شوند.»»

حال سؤال اینجاست که کانال وابسته به اعضای اطلاع‌رسانی دولت با چه هدفی این فیلم از مذاکرات داخلی هیئت دولت را آن هم دو روز پس از پیام مهم رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت، منتشر کرده است؟!

سؤال دیگر این است که وقتی به همین راحتی فیلم محرمانه جلسات هیئت دولت توسط تیم رسانه‌ای دولت انتشار عمومی پیدا می‌کند؛ چه تضمینی هست که محتوای جلسات محرمانه و مصوبات دولت سر از دستگاه‌ها و سازمان‌های جاسوسی دشمن درنیاورد؟!

متاسفانه بخش اطلاع‌رسانی و رسانه‌ای دولت، آب به آسیاب دشمن ریخته و دقیقا در پازل دولت تروریست آمریکا بازی می‌کند.

این طیف رخنه‌ کرده در دولت پزشکیان، به دلیل آلودگی به روحیه دیکتاتوری و قبیله‌گرایی و بی‌توجهی مطلق به منافع ملی، اصلا متوجه نیست که رسانه ملی رسانه شخصی و جناحی آنها نیست که فقط باب میل قبیله آنان برنامه‌سازی کند.

اینجاست که مسئله حضور «زاویه‌دارها» در دولت، یک‌بار دیگر آشکار شده و زنگ هشدار برای دولتمردان و همچنین قوه قضائیه و دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشورمان را به صدا در می‌آورد.

واقعیت این است که طیف تندرو مدعی اصلاحات که متاسفانه در بخش‌هایی از دولت و از جمله بخش رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی رخنه کرده است، در رفتاری مستبدانه و دیکتاتوری، خواهان تبدیل صداوسیمای ملی به صداوسیمای میلی است. …




 اخبار جدید

 ببینید | درگذشت ناگهانی یک سخنران در تجمع شبانه
۴۷ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

ببینید | درگذشت ناگهانی یک سخنران در تجمع شبانه

نعمت الهامی، فعال سیاسی و کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس، هنگام سخنرانی در تجمع شبانه میدان بیعت بیله‌سوار استان اردبیل، به‌طور ناگهانی دچار ایست قلبی شد و درگذشت./مهر

 سپاه: دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد + فیلم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

سپاه: دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد + فیلم

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای اعلام کرد: زیرساخت های فنی و تعمیراتی و محل استقرار جنگنده های دشمن در دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد.

 تصویری جدید از دوراهی پیش‌روی ترامپ | نظامیان چه هشداری به هگست دادند؟ | کاهش ذخایر موشک‌های پدافندی، توان آمریکا برای تشدید جنگ را محدود کرده
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

تصویری جدید از دوراهی پیش‌روی ترامپ | نظامیان چه هشداری به هگست دادند؟ | کاهش ذخایر موشک‌های پدافندی، توان آمریکا برای تشدید جنگ را محدود کرده

اقتصادنیوز:یک ارزیابی محرمانه اخیر هشدار داده است که ادامه عملیات گسترده در خاورمیانه، خطر تضعیف توانمندی‌های نظامی آمریکا در دیگر نقاط جهان را به همراه دارد.

 ببینید | ‏صحنه‌هایی دلخراش از برخورد عجیب و وحشیانه پلیس آمریکا
۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

ببینید | ‏صحنه‌هایی دلخراش از برخورد عجیب و وحشیانه پلیس آمریکا

ویدیویی از ‏صحنه هایی دلخراش از برخورد عجیب و وحشیانه پلیس آمریکا را، ببینید./کانال تلگرامی سپاه پاسداران

 کسی تهدیدهای واشنگتن را جدی نگرفت / بلومبرگ: جهان به عملیات «روز دی» بسنت بی‌اعتنایی کرد / تداوم مبادلات بانکی و پروازهای تجاری میان ایران و منطقه
۲۷ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

کسی تهدیدهای واشنگتن را جدی نگرفت / بلومبرگ: جهان به عملیات «روز دی» بسنت بی‌اعتنایی کرد / تداوم مبادلات بانکی و پروازهای تجاری میان ایران و منطقه

پایگاه خبری بلومبرگ نوشت تهدیدهای جنجالی خزانه‌داری ایالات متحده برای راه‌اندازی یک «حمله همه‌جانبه اقتصادی» علیه جمهوری اسلامی ایران و شرکای تجاری‌اش، تا پایان هفته با بی‌اعتنایی و شانه خالی کردن محسوس کشورهای منطقه و عدم تحقق انتظارات ناظران بین‌المللی همراه شده است.

 ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد
۵۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد

تهران- ایرنا- دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه کشورش اذعان کرد و گفت که ایرانی‌ها مردمان سرسختی هستند.