قیمت طلا امروز




 سایت کولاک / ۲ ساعت قبل

مبلغ فردی وام اشتغال باید به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یابد | بانک مرکزی اقدام فوری کند - مجله اینترنتی کولاک

عضو هیات رئیسه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس می‌گوید: در مجلس پیگیر پرداخت به موقع تسهیلات حمایتی و به ویژه وام اشتغال و افزایش مبلغ تسهیلات متناسب
 مبلغ فردی وام اشتغال باید به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یابد | بانک مرکزی اقدام فوری کند - مجله اینترنتی کولاک

عضو هیات رئیسه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس می‌گوید: در مجلس پیگیر پرداخت به موقع تسهیلات حمایتی و به ویژه وام اشتغال و افزایش مبلغ تسهیلات متناسب با تورم به حداقل ۴۰۰ میلیون تومان هستند و باید شرایط و مدت زمان بازپرداخت نیز به ۷ سال یا ۸۴ ماه بازگردد. به گزارش همشهری آنلاین، ولی الله بیاتی با اشاره به اینکه عملکرد بانک مرکزی در حوزه پرداخت تسهیلات وام اشتغال در شش ماهه نخست سال اصلا مناسیب نبوده است؛ گفت: عملکرد دولت در حوزه پرداخت وام اشتغال اصلا مناسب نیست؛ تاکنون که شش ماه از شروع سال گذشته است؛ هیچ وامی به مددجویان پرداخت نشده است و وقتی وام‌ها دیر به دست متقاضیان می‌رسند، عملاً ارزش‌شان را از دست داده‌اند. به طور مثال، وقتی در قانون بودجه مصوب می‌شود که ۲۰۰ میلیون تومان وام اشتغال پرداخت شود، این مبلغ بر اساس تورم همان سال تعیین می‌شود، وقتی در اواسط سال هستیم و هنوز تعیین سهمیه‌ها صورت نگرفته و وامی داده نشده است، عملاً ارزش تسهیلات کم می‌شود.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس خاطرنشان کرد: بانک مرکزی باید اهتمام جدی در زمینه بسترسازی برای پرداخت به موقع تسهیلات حمایتی و به ویژه وام اشتغال داشته باشد.

بیاتی گفت: ارزش وام اشتغال به میزان ۲۰۰ میلیون …





 تحلیل دلار 200 هزار تومانی؛ سیگنال خرید یا فروش؟
۳۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

تحلیل دلار 200 هزار تومانی؛ سیگنال خرید یا فروش؟

بازار طلا، ارز و سکه در اولین روز شهریور شدت نوسان بیشتری داشتند و قیمت دلار و سکه به قله تاریخی جدیدی رسیدند. قیمت دلار با افزایش 7 هزار تومانی به 200 هزار تومان رسید و قیمت سکه توانست تا 218 میلیون رشد داشته باشد. با این حال قیمت مثقال طلای آبشده هنوز از سقف قبلی خود دور است.

 مجوز نهایی ورود جنسیس GV۷۰ هرمس خودرو به ایران؛ مشخصات کامل
۴۵ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

مجوز نهایی ورود جنسیس GV۷۰ هرمس خودرو به ایران؛ مشخصات کامل

شرکت هرمس خودرو موفق به دریافت گواهینامه نهایی تایید نوع برای جنسیس GV۷۰ شده است؛ مجوزی که بر اساس استاندارد منطقه‌ای GCC صادر شده و تا تاریخ ۱۴۰۶/۱۰/۰۱ اعتب...

 پیش‌بینی دقیق هوادار استقلال : استقلال دو بر یک یا دو بر صفر سپاهان را می‌برد
۳۷ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

پیش‌بینی دقیق هوادار استقلال : استقلال دو بر یک یا دو بر صفر سپاهان را می‌برد

یکی از هواداران استقلال درباره نتیجه بازی این تیم برابر سپاهان گفت: به نظر من استقلال دو بر یک یا دو بر صفر سپاهان را می‌برد.

 ماجرای نوزاد  ۲ ماهه ربوده شده تهرانی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ماجرای نوزاد ۲ ماهه ربوده شده تهرانی

ماجرای نوزاد ۲ ماهه که توسط پرستارش ربوده شده بود و پس از ۹ ماه به آغوش مادرش بازگشت.

 هک ۳۵ حساب کاربری تلگرام و اینستاگرام در تهران
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

هک ۳۵ حساب کاربری تلگرام و اینستاگرام در تهران

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اعلام کرد: فعالیت یک باند تبهکار در زمینه دسترسی غیرمجاز به حساب‌های شبکه‌های اجتماعی در دستور کار قرار گرفت.

 گل استثنائی آسانی؛ گل اول استقلال به سپاهان
۱۰ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

گل استثنائی آسانی؛ گل اول استقلال به سپاهان

گل استثنائی آسانی؛ گل اول استقلال به سپاهان - دقیقه 4اینترنت داخلی نیم بها



ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده

مجلس کلیات طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» را تصویب کرده؛ طرحی که هدفش، مقابله با نفوذ و سلطه بیگانگان است؛ موضوعی که طبیعتاً با امنیت ملی کشور ارتباط دارد. اما سؤال اینجاست که مرز مقابله با نفوذ با ارتباطات عادی و مشروع شهروندان کجاست؟
سایت تابناک

دختر ۱۵ ساله پرندی گم شد

سایت رکنا

فیلم/ معجزه‌ای که در روز حمله به بیت رهبری رخ داد

سایت عصرایران

یک لکه خون راز سرقت مسلحانه یک میلیارد تومانی در شمال تهران را فاش کرد

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟
سایت فرارو

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟

آمار داوطلبان سه گروه اصلی کنکور در ۱۷ سال گذشته، از سقوط چشمگیر رویای مهندس شدن، ماندگاری جذابیت پزشکی و تغییر نگاه جوانان ایرانی به دانشگاه، شغل و آینده خبر می‌دهد. اما چرا؟
از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟
سایت فرارو

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟

یک جامعه‌شناس شهری تأکید می‌کند که نخستین گام مدیریت شهری باید پذیرفتن واقعیت اجتماعی و حق همه گروه‌ها برای استفاده از شهر باشد. ایمانی جاجرمی می‌گوید نمی‌توان حق مردم را از شهر نادیده گرفت.