قیمت طلا امروز




 سایت کولاک / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

رئیس سابق تویوتا در ۹۳ سالگی درگذشت + عکس - مجله اینترنتی کولاک

هیروشی اوکودا، که در اواخر دهه ۱۹۹۰ و اوایل دهه ۲۰۰۰، به عنوان رئیس و رئیس هیئت مدیره تویوتا موتور، توسعه جهانی این خودروساز را رهبری کرد، روز سه‌شنبه در سن
 رئیس سابق تویوتا در ۹۳ سالگی درگذشت + عکس - مجله اینترنتی کولاک



هیروشی اوکودا، که در اواخر دهه ۱۹۹۰ و اوایل دهه ۲۰۰۰، به عنوان رئیس و رئیس هیئت مدیره تویوتا موتور، توسعه جهانی این خودروساز را رهبری کرد، روز سه‌شنبه در سن ۹۳ سالگی درگذشت. به گزارش همشهری آنلاین، اوکودا به عنوان رئیس تویوتا از سال ۱۹۹۵، با ایجاد پایگاه‌های تولید در خارج از ژاپن، در راهبردی که به افزایش فروش منجر شد، با دوره‌ای از صادرات ضعیف و ین قوی مبارزه کرد و همزمان، در داخل از توسعه خودروی انقلابی بنزینی-برقی پریوس حمایت می‌کرد.

او همچنین منتقد نادری بود و علنا با انتصاب نوه بنیانگذار به سمت ارشد به عنوان خویشاوندسالاری، مخالفت کرد.

اوکودا در سال ۱۹۳۲ در استان مرکزی میه، در خانواده‌ای ثروتمند که صاحب یک کارگزار سهام منطقه‌ای بودند، متولد شد. او در سال ۱۹۵۵ به بخش حسابداری تویوتا پیوست و ظرف سه سال، بر هزینه‌ها، از جمله هزینه‌های سرگرمی مدیران، نظارت می‌کرد.

مغز متفکر توسعه جهانی تویوتا به روزنامه تجاری نیکی گفت که در مورد معاملات مبهم با افراد – چه مافوق‌ها و چه اعضای هیئت مدیره – مقابله می‌کرد.

این روزنامه در سال ۲۰۱۳ به نقل از او نوشت: «در داخل شرکت، من طرد می‌شدم و به عنوان فردی متکبر دیده می‌شدم. با این حال، پس از یک دهه انجام این نوع کار، توانستم شرکت را به طور جامع از یک دیدگاه مدیریتی ببینم.»

او اولین مدیر تویوتا خارج از خانواده تویودا، بنیانگذار این شرکت در تقریبا سه دهه بود و ریاست شرکت را در زمانی به دست گرفت که کاهش سهم بازار داخلی به مشکلات کاهش صادرات ژاپن و ارز قوی اضافه شده بود.

سال بعد، در سال ۱۹۹۶، اوکودا رهبری راهبردی با عنوان «چشم‌انداز ۲۰۰۵» را بر عهده گرفت تا هزینه‌های مهندسی را کاهش دهد و اتکا به صادرات را به نفع تولید محلی در بازارهای کلیدی، کاهش دهد. در یک دهه، فروش خارج از کشور تویوتا بیش از دو برابر شد و به افزایش ۶۷ درصدی فروش جهانی این خودروساز ژاپنی کمک کرد.

او همچنین در عرضه پریوس به بازار در سال ۱۹۹۷، یک سال زودتر از موعد مقرر، نقش مهمی داشت و بر اعتبار اولین بودن در تولید انبوه خودروهای هیبریدی، تاکید کرد.

اوکودا حتی قدرت خانواده بنیانگذار را به چالش کشید که امری نادر برای یک مدیر اجرایی تویوتا بود. او در سال ۱۹۹۹ …


پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 قیمت طلا و سکه ظهر امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
سایت اعتماد آنلاین

قیمت طلا و سکه ظهر امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

قیمت طلا و سکه ظهر امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.
 قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / توقف دلار در آستانه کریدور 190هزار تومانی
سایت تجارت نیوز

قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / توقف دلار در آستانه کریدور 190هزار تومانی

قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته بدون تغییر نسبت به روز گذشته باقی ماند و بازار با وجود اعلام محاصره اقتصادی آمریکا علیه ایران، واکنش فوری نشان نداد.
 افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو تهران بررسی می‌شود
سایت رکنا

افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو تهران بررسی می‌شود

اجتماعی رکنا، رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران از بررسی کارشناسی افزایش ظرفیت واگن‌های ویژه بانوان در برخی خطوط مترو خبر داد و گفت با خرید و ورود واگن‌های جدید، امکان توسعه خدمات حمل‌ونقل عمومی برای بانوان و آقایان فراهم خواهد شد.
 سخنگوی هشدار داد: سلاح‌هایمان را دقیق‌تر و مخرب‌تر تولید می‌کنیم
سایت اعتماد آنلاین

سخنگوی هشدار داد: سلاح‌هایمان را دقیق‌تر و مخرب‌تر تولید می‌کنیم

​سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درباره توان تسلیحاتی کشورمان و تقویت سر جنگی موشک‌های ایرانی پس از جنگ تحمیلی دوم و سوم اظهار داشت: ما روزبه‌روز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاح‌هایمان را دقیق‌تر، مخرب‌تر و فناورانه‌تر تولید می‌کنیم.
 مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟
سایت دیدارنیوز

مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 هشدار سخنگوی سپاه نسبت به شروع جنگ جدید / اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود
روزنامه شرق

هشدار سخنگوی سپاه نسبت به شروع جنگ جدید / اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران، گفت: قدرت تخریب سرهای جنگی به‌کاررفته در موشک‌های سپاه بسیار فراتر از نمونه‌های استفاده‌شده در جنگ‌های پیشین است و اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.
 اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی
سایت جهان صنعت نیوز

اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از اصلاح فرآیندهای نظارتی، توسعه سامانه‌های الکترونیکی و حرکت به سمت نظارت پسینی برای تسهیل تولید سالم خبر داد.
 عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو
سایت سلام نو

عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.