قیمت طلا امروز




 سایت نبض قیمت / ۱ ساعت قبل

هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۲ استان / کاهش ۶ تا ۱۰ درجه‌ای دما از غرب تا شرق کشور از امشب

کاهش ۶ تا ۱۰ درجه‌ای دما در راه است؛ هواشناسی از بارش نرمال تا فراتر از نرمال از نیمه شهریور خبر داد. جزئیات کامل تغییرات دما و بارش در ۱۲ استان را بخوانید.
 هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۲ استان / کاهش ۶ تا ۱۰ درجه‌ای دما از غرب تا شرق کشور از امشب

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

تابستان ۱۴۰۵ که تاکنون با گرمای بی‌سابقه و ثبت رکوردهای دمایی متوالی همراه بوده، از امروز (دوشنبه ۹ شهریور) وارد فاز تازه‌ای می‌شود. بر اساس آخرین پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی، یک سامانه بارشی که از روز جمعه (۶ شهریور) فعالیت خود را در شمال‌غرب کشور آغاز کرده بود، از امشب تا پایان هفته به‌تدریج در غرب، نیمه شمالی و سپس نیمه شرقی کشور موجب کاهش نسبی تا محسوس دما خواهد شد. به‌موازات این کاهش دما، بارش‌های رگباری، رعدوبرق و وزش باد شدید، بخش‌های گسترده‌ای از کشور را در بر می‌گیرد.

پیش‌بینی‌های فصلی نیز نویدبخش آغاز بارش‌های نرمال تا فراتر از نرمال از نیمه شهریورماه است که می‌تواند نقطه‌عطفی در پایان فصل گرم و ورود به پاییزی پربارش باشد. در ادامه، جزئیات کامل این تغییرات جوی، جدول دمای شهرهای مهم کشور و پاسخ به پرسش‌های اساسی کاربران را مرور می‌کنیم. سامانه بارشی از کجا آغاز شد و به کجا می‌رسد؟

سامانه بارشی مورد اشاره، از روز جمعه ۶ شهریور فعالیت خود را در شمال‌غرب کشور و ارتفاعات البرز آغاز کرد. این سامانه در روزهای ابتدایی هفته جاری (یکشنبه و دوشنبه) گستره فعالیت خود را افزایش داده و علاوه بر شمال‌غرب، بخش‌هایی از سواحل دریای خزر، شمال‌شرق و ارتفاعات البرز مرکزی را نیز تحت تأثیر قرار داده است.

بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی، فعالیت این سامانه تا پنجشنبه ۱۲ شهریور در بخش‌هایی از کشور ادامه خواهد داشت. روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و ارتفاعات شمالی البرز، تهران، زنجان و قزوین تحت تأثیر بارش‌ها قرار می‌گیرند. کاهش دما؛ از غرب تا شرق

مهم‌ترین ویژگی این سامانه، کاهش محسوس دما در مناطق گسترده‌ای از کشور است. روند کاهش دما به این شکل خواهد بود:

از امشب (دوشنبه ۹ شهریور): کاهش دما در غرب کشور آغاز می‌شود. استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، همدان و زنجان، شب‌های خنک‌تری را نسبت به روزهای گذشته تجربه خواهند کرد.

روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (۱۰ و ۱۱ شهریور): نیمه شمالی کشور، از جمله سواحل دریای خزر، البرز مرکزی و دامنه‌های جنوبی آن، کاهش دما را احساس می‌کنند. در برخی مناطق، دمای هوا تا ۶ تا ۱۰ درجه نسبت به روزهای گذشته کاهش می‌یابد. …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026