قیمت طلا امروز




 سایت نبض قیمت / ۴۸ دقیقه قبل

قیمت طلا امروز به کانال ۲۱ میلیون تومانی عقب‌نشینی کرد و بازار را غافلگیر ساخت | دلیل این نوسان غیرمنتظره در بازار جهانی و اثر آن بر قیمت طلای ۱۸ عیار در ایران چیست؟ رمزگشایی از سناریوی جدیدی که فردا قیمت را متحول می‌کند

قیمت طلا امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ با کاهش ۱.۷ درصدی به ۲۱ میلیون و ۶۵۳ هزار تومان رسید. علت کاهش قیمت طلا، تحلیل بازار و پیش‌بینی قیمت طلا برای فردا را در این گزارش بخوانید.
 قیمت طلا امروز به کانال ۲۱ میلیون تومانی عقب‌نشینی کرد و بازار را غافلگیر ساخت | دلیل این نوسان غیرمنتظره در بازار جهانی و اثر آن بر قیمت طلای ۱۸ عیار در ایران چیست؟ رمزگشایی از سناریوی جدیدی که فردا قیمت را متحول می‌کند

بازار طلای ایران امروز، چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵، پس از چند روز صعود تاریخی، مسیر خود را یک‌باره معکوس کرد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با کاهش ۳۶۹ هزار و ۱۰۰ تومانی (معادل ۱.۷ درصد) به رقم ۲۱ میلیون و ۶۵۳ هزار و ۱۰۰ تومان رسید.

این در حالی است که فقط دیروز (سه‌شنبه ۳ شهریور) قیمت طلا در آستانه ورود به کانال ۲۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی قرار داشت و بسیاری از تحلیلگران از ادامه روند صعودی خبر می‌دادند. آنچه امروز رخ داد، یک تغییر مسیر ناگهانی بود که نه تنها سرمایه‌گذاران خرد، بلکه معامله‌گران کلان بازار را نیز غافلگیر کرد.

طلای ۲۴ عیار نیز با کاهش ۴۹۲ هزار و ۲۰۰ تومانی به ۲۸ میلیون و ۸۷۰ هزار و ۵۰۰ تومان رسید و مثقال طلا با افت ۱ میلیون و ۵۹۸ هزار تومانی به ۹۳ میلیون و ۸۰۱ هزار تومان رسید. در این گزارش جامع، به بررسی ابعاد این تغییر مسیر ناگهانی، تحلیل عوامل مؤثر بر آن و پیش‌بینی سناریوهای محتمل برای روزهای آینده می‌پردازیم. جدول قیمت طلا امروز (چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵) عنوان قیمت زنده (تومان) تغییر طلای ۱۸ عیار / ۷۵۰ ۲۱,۶۵۳,۱۰۰ کاهش ۳۶۹,۱۰۰ (۱.۷٪) طلای ۱۸ عیار / ۷۴۰ ۲۱,۳۶۴,۴۰۰ کاهش ۳۶۴,۲۰۰ (۱.۷٪) طلای ۲۴ عیار ۲۸,۸۷۰,۵۰۰ کاهش ۴۹۲,۲۰۰ (۱.۷٪) طلای دست دوم ۲۱,۳۶۴,۴۰۵ کاهش ۳۶۴,۲۰۹ (۱.۷٪) مثقال طلا ۹۳,۸۰۱,۰۰۰ کاهش ۱,۵۹۸,۰۰۰ (۱.۷٪) مثقال / بدون حباب ۹۷,۱۵۶,۲۰۰ کاهش ۱,۱۷۰,۶۰۰ (۱.۲٪) حباب آبشده ۹,۸۵۹,۶۰۳ کاهش ۸۸۸,۲۸۵ (۹.۰۱٪) مثقال / بر مبنای سکه ۹۴,۹۴۹,۸۷۴ کاهش ۳,۰۸۷,۰۴۷ (۳.۲۵٪) آبشده نقدی ۹۳,۸۸۵,۰۰۰ کاهش ۲,۱۵۰,۰۰۰ (۲.۲۹٪) آبشده معاملاتی ۹۳,۷۹۶,۰۰۰ کاهش ۱,۶۰۱,۰۰۰ (۱.۷۱٪) آبشده بنکداری ۹۳,۸۴۷,۰۰۰ کاهش ۱,۵۹۹,۰۰۰ (۱.۷٪) آبشده کمتر از کیلو ۹۳,۸۹۷,۰۰۰ کاهش ۱,۵۹۹,۰۰۰ (۱.۷٪)

همان‌طور که در جدول مشخص است، قیمت طلا امروز در تمامی شاخص‌ها با کاهش همراه بوده و طلای ۱۸ عیار با ثبت رقم ۲۱ میلیون و ۶۵۳ هزار تومان، پس از چند روز صعود پرشتاب، مسیر نزولی را تجربه کرده است. عقب‌نشینی دلار؛ محرک اصلی کاهش قیمت طلا

مهم‌ترین عاملی که امروز قیمت طلا را به مسیر نزولی کشاند، عقب‌نشینی دلار از سقف‌های تاریخی خود بود. دلار آزاد که دیروز (سه‌شنبه ۳ شهریور) با افزایش ۲,۷۰۰ تومانی به …



 ‌طلوع «آفتاب امید» از سرزمین فارس
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری شانا

‌طلوع «آفتاب امید» از سرزمین فارس

k: محسن پاک‌نژاد | وزیر نفت | اکتشاف | میدان تخته | وزارت نفت | دولت چهاردهم

 هزینه عوام‌گرایی
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

هزینه عوام‌گرایی

مفهوم پوپولیسم در ساختار علوم سیاسی از ایجاد تقابل میان جامعه نخبگان سیاسی، اقتصادی و فکری در برابر «مردم» تغذیه می‌کند. هرچقدر تقابل میان نخبگان «فاسد و در خدمت منافع گروه‌های خاص» با «مردم» شدیدتر باشد گروه‌ها، سیاستمداران و ایده‌های پوپولیستی مسیری هموارتر برای عملی کردن اهداف خود خواهند یافت و می‌توانند سریع‌تر نهادهای اجتماعی و قوانین را دور بزنند و حتی آنها را از معادلات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی حذف کنند.

 سکوت سازمان بورس در برابر تخلف شهرداری
۱۸ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

سکوت سازمان بورس در برابر تخلف شهرداری

خانه‌ریز که طرحی برای برای جذب سرمایه‌های خرد بود،حالا بر سر یک ابهام جدی متوقف شده است؛ این که این ابزار یک مشارکت ملکی خارج از بازار سرمایه است یا فعالیتی که نیازمند نظارت و مجوز سازمان بورس خواهد بود.

 ترمز جهش دلار کشیده شد |  فریز قیمت دلار در محدوده ۲۰۰ هزار تومان؟
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمز جهش دلار کشیده شد | فریز قیمت دلار در محدوده ۲۰۰ هزار تومان؟

مداخله بانک مرکزی و فروکش‌کردن هیجان باعث شد تا روز گذشته پس از ۲روز جهش قیمت‌، روند صعودی نرخ دلار متوقف شود.

 قیمت جدید بنزین سوپر وارداتی/ مدیرعامل بورس انرژی: مردم می‌توانند اوراق نفتی بخرند
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت جدید بنزین سوپر وارداتی/ مدیرعامل بورس انرژی: مردم می‌توانند اوراق نفتی بخرند

اقتصادنیوز: مدیرعامل بورس انرژی ایران درباره نحوه کشف قیمت بنزین سوپر وارداتی در بورس انرژی گفت: آخرین قیمتی که در بورس انرژی کشف شد، حدود ۹۰ هزار تومان به ازای هر لیتر بوده است.

 جبهه تجاری جنگ اقتصادی
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

جبهه تجاری جنگ اقتصادی

فشار تازه آمریکا بر شرکای تجاری ایران، از تحریم نفت و شبکه‌های مالی عبور کرده و به تهدید مستقیم کشورهایی رسیده است که با تهران تجارت می‌کنند؛ رویکردی که می‌تواند هزینه تجارت خارجی ایران را افزایش دهد، اما توقف کامل آن با موانع جدی روبه‌روست.



افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو تازه آغاز شده است
روزنامه توسعه ایرانی

افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو تازه آغاز شده است

رامتین موثق در روزهای اخیر، وضعیت بازارها به شکلی درآمده است که نوسانات، محدود به بازارهایی چون طلا و دلار نمانده و تمام بازارها دچار التهاب شده اند.
پایه مزد طی 10 سال از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار رسید
روزنامه توسعه ایرانی

پایه مزد طی 10 سال از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار رسید

در سال های اخیر و مشخصا در ماه های پس از جنگ دستمزد واقعی کارگران سقوط سنگینی را تجربه کرده است. طبق استانداردهای جهانی، دستمزد روزانه
خبرگزاری تسنیم

مبدا واردات بنزین سوپر محرمانه است؛منشا قیمت مربوط به 2سال قبل است - تسنیم

بنزین سوپر وارداتی چرا نزدیک ۹۰ هزار تومان قیمت خورد؟ توضیح بورس انرژی
سایت عصرایران

بنزین سوپر وارداتی چرا نزدیک ۹۰ هزار تومان قیمت خورد؟ توضیح بورس انرژی

مدیرعامل بورس انرژی درباره قیمت نزدیک به ۹۰ هزار تومانی بنزین سوپر وارداتی توضیح داد و تأکید کرد این فرآورده با بنزین تولید داخل قابل مقایسه مستقیم نیست؛ زیر...
قیمت مواد غذایی باز بالا می‌رود؟ هشدار درباره بازار در ۳ ماه آینده/ تأثیر افزایش قیمت بسته‌بندی بر گرانی
سایت عصرایران

قیمت مواد غذایی باز بالا می‌رود؟ هشدار درباره بازار در ۳ ماه آینده/ تأثیر افزایش قیمت بسته‌بندی بر گرانی

به خاطر افزایش‌ها در پتروشیمی هزینۀ بسته‌بندی ظرف 100 گرمی از ۳ هزار تومان به ۹هزار تومان رسیده.این افزایش روی قیمت کالا سرشکن می‌شود
۱۵ همسایه داریم، اما هنوز به یک مسیر تجاری گره خورده‌ایم
روزنامه توسعه ایرانی

۱۵ همسایه داریم، اما هنوز به یک مسیر تجاری گره خورده‌ایم

وزیر پیشین بازرگانی و رئیس پیشین اتاق بازرگانی با اشاره به نقش پررنگ امارات متحده عربی در تجارت خارجی ایران، وابستگی به این کشور را یکی از