قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۴۲ ساعت قبل

قالیباف:مقاومت و سربلندی ایران تنها در میدان‌های سخت رقم نمی‌خورد

رئیس مجلس گفت: مدیران آموزش و پرورش در سراسر کشور نقشی تعیین‌کننده دارند؛ چرا که سیاست‌های کلان زمانی به ثمر می‌رسند که در مدرسه به عمل آموزشی و تربیتی مؤثر تبدیل شوند.
 قالیباف:مقاومت و سربلندی ایران تنها در میدان‌های سخت رقم نمی‌خورد
رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به سی‌ونهمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور که توسط سید حمایت میرزاده معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش‌وپرورش قرائت شد، با بیان اینکه آموزش و پرورش صرفاً یک دستگاه اجرایی نیست، گفت: آموزش و پرورش نهادی تمدن‌ساز و آینده‌ساز است.

بنابر روایت ایسنا، محمدباقر قالیباف در این پیام اظهار کرد: مدرسه مهم‌ترین کانون تربیت نسلی است که سیمای فردای ایران را رقم خواهد زد. نسلی که ان‌شاءالله با آموزش دانش و پرورش، نسلی با ایمان و حسینی، پرچم عزت و اقتدار ایران سرافراز را در مسیر سعادت و پیشرفت به اهتزاز درآورد.

وی افزود: برگزاری سی‌ونهمین اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور با شعار ارزشمند «حماسه همدلی برای ایران، برای مدرسه» فرصتی مغتنم برای بازاندیشی در مسیر تعلیم و تربیت و اتخاذ تصمیم‌های روشن و راهگشا برای ساختن آینده ایران اسلامی است.

قالیباف گفت: آنچه امروز در مدرسه، در کلاس درس و در شخصیت دانش‌آموزان شکل می‌گیرد، در حقیقت تصویر فردای کشور است. از همین رو سرمایه‌گذاری بر انسان، دانش، هویت و تربیت نسل آینده، راهبردی‌ترین سرمایه‌گذاری برای ایران است؛ چرا که آینده ایران اسلامی را نفر به نفر و نفس به نفس می‌سازد.

وی ادامه داد: در روزگاری که قدرت‌های سلطه‌گر برای تضعیف هویت و سطحی‌سازی افکار عمومی از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنند، ایران بیش از هر زمان به نسلی دانشمند، مؤمن، عمیق، امیدوار، خلاق، خودباور، مسئولیت‌پذیر و مقاوم نیاز دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: این نسل باید در کنار دانش و مهارت، ریشه‌های هویت ایرانی و اسلامی خود را بشناسد، به توانایی‌های این سرزمین ایمان داشته باشد و در برابر فشارها و تهدیدها، عزت، استقلال و سربلندی ایران را پاس بدارد.

قالیباف با بیان اینکه مدرسه و معلم در خط مقدم صیانت از سرمایه انسانی و هویت ملی کشور قرار دارند، اظهار کرد: مقاومت و سربلندی ایران تنها در میدان‌های سخت رقم نمی‌خورد؛ بخش مهمی از آن در مدرسه، در کتاب، در کلاس درس و در تربیت دانش‌آموزانی شکل می‌گیرد که آینده این سرزمین را بر دوش خواهند کشید.

وی گفت: یاد و نام شهدای معلم و دانش‌آموز دفاع مقدس اول تا جوانان و نوجوانان پرورش‌یافته در همین مدارس که در جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم به فیض شهادت نائل آمدند، گواهی روشن بر همین حقیقت است.

قالیباف افزود: آنان نشان دادند مدرسه ایرانی تنها محل آموختن علم نیست، بلکه می‌تواند کانون پرورش انسان‌هایی باشد که در هنگام خطر، آگاهانه و شجاعانه از دین، وطن و آرمان‌های ملت خویش دفاع کنند.

وی انتقال فرهنگ ایثار، مقاومت و مسئولیت‌پذیری این شهیدان به نسل‌های جدید را از رسالت‌های مهم نظام تعلیم و تربیت دانست و گفت: شهدای مدرسه شجره طیبه میناب نیز نماد شاخص این تربیت و پرورش مسئولیت‌پذیر هستند؛ شهدایی که در کودکی چون شهیدان زیستند و به دیار معبود شتافتند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأکیدات رهبر شهید ایران حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای بر جایگاه آموزش و پرورش، منزلت معلم، تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت و نقش تعیین‌کننده این نهاد در ساخت آینده کشور، اظهار کرد: تحقق این نگاه مستلزم آن است که آموزش و پرورش از آموزش صرف فراتر رود و انسان‌های مؤمن، دانا، توانمند، هویتمند و مسئولیت‌پذیر تربیت کند؛ رویکردی که در سند تحول بنیادین نیز مورد تأکید قرار گرفته است.

قالیباف ادامه داد: در همین چارچوب، مجلس شورای اسلامی نیز آموزش و پرورش را در شمار اولویت‌های اساسی کشور قرار داده و در سال‌های اخیر اقداماتی همچون قانون رتبه‌بندی معلمان، ارتقای جایگاه حرفه‌ای فرهنگیان، پیگیری مسائل معیشتی و استخدامی و تقویت اعتبارات و زیرساخت‌های این نهاد را دنبال کرده است.

وی تأکید کرد: بی‌تردید این مسیر باید به جدیت ادامه یابد و مسائل بنیادین آموزش و پرورش هرگز نباید در میان اولویت‌های کشور به حاشیه رانده شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی تحقق اهداف بلند نظام تعلیم و تربیت را نیازمند همدلی و هم‌افزایی همه ارکان کشور دانست و گفت: دولت باید با سیاست‌گذاری پایدار، تأمین منابع، ارتقای منزلت و معیشت معلمان و فراهم آوردن زیرساخت‌های مناسب، زمینه تحقق اهداف تحول بنیادین را فراهم کند و مجلس نیز با قانون‌گذاری و نظارت مؤثر پشتیبان این حرکت باشد.

قالیباف افزود: در این میان مدیران آموزش و پرورش در سراسر کشور نقشی تعیین‌کننده دارند؛ چرا که سیاست‌های کلان زمانی به ثمر می‌رسند که در مدرسه به عمل آموزشی و تربیتی مؤثر تبدیل شوند.



 آمریکا ۱۷ ایرانی را به «نفوذ سایبری» متهم کرد

آمریکا ۱۷ ایرانی را به «نفوذ سایبری» متهم کرد

طبق ادعای دادستان‌های فدرال نیویورک، هکرهای وابسته به ایران، از سال ۲۰۱۳ به ۱۴۴ دانشگاه، ۴۲ شرکت بخش خصوصی، پنج نهاد فدرال و ایالتی و دست‌کم دو سازمان غیردولتی در ایالات متحده نفوذ کرده‌اند.

 گروگان‌گیری دادستان یک شهر؛ ماجرا چیست؟  + فیلم

گروگان‌گیری دادستان یک شهر؛ ماجرا چیست؟ + فیلم

مدیرعامل شرکت توانیر از گروگان‌گیری دادستان و مسئولان اداره برق یکی از شهرهای جنوبی کشور در جریان عملیات کشف و ضبط تجهیزات غیرمجاز استخراج رمزارز خبر داد.

 ماده کلیدی طرح مدیریت تنگه هرمز تصویب شد

ماده کلیدی طرح مدیریت تنگه هرمز تصویب شد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، از تصویب ماده کلیدی طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت و پیشرفت پایدار تنگه هرمز و خلیج فارس (شهید تنگسیری) خبر داد.

 صوفی، نماینده مجلس: مردم از وضعیت گرانی خسته هستند

صوفی، نماینده مجلس: مردم از وضعیت گرانی خسته هستند

عباس صوفی، نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به خستگی مردم از گرانی‌ها گفت: درست عمل کردن اجرای طرح کالابرگ می‌توانست برخی از مشکلات مردم را کاهش دهد و م...

 اطلاعیه روابط عمومی وزارت امور خارجه درباره معرفی دو دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب

اطلاعیه روابط عمومی وزارت امور خارجه درباره معرفی دو دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب

روابط عمومی وزارت امور خارجه درباره معرفی دو دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب اطلاعیه‌ای منتشر کرد.

 گزارش تسنیم از مراسم بزرگداشت چهلم امام شهید در مصلی تهران - تسنیم

گزارش تسنیم از مراسم بزرگداشت چهلم امام شهید در مصلی تهران - تسنیم

مراسم بزرگداشت چهلم رهبر شهید عصر امروز با حضور گسترده مردم و در مصلای تهران برگزار شد.

 توضیح وزیر ارتباطات درباره فیلترینگ دوران جنگ

توضیح وزیر ارتباطات درباره فیلترینگ دوران جنگ

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به سوال نمایندگان درباره نحوه باز و بسته شدن پلتفرم‌های خارجی در...

 تصویری از خانواده رهبر شهید در کنار روسای قوا

تصویری از خانواده رهبر شهید در کنار روسای قوا

تصویری از حضور خانواده رهبر شهید انقلاب و روسای قوا در مراسم چهلمین روز خاکسپاری آقای شهید ایران را مشاهده می‌نمایید.