قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

برخورد اتوبوس و سواری در اتوبان قم-کاشان ۵ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس کاشان گفت: تصادف زنجیره‌ای اتوبوس با خودروی سواری در اتوبان قم-کاشان پنج مصدوم بر جای گذاشت و تلاش‌ها برای احیای کودک غرق شده ۹ ماهه در استخر خانگی بی‌نتیجه ماند.
 برخورد اتوبوس و سواری در اتوبان قم-کاشان ۵ مصدوم داشت

مهرداد فرزندی‌پور از وقوع دو حادثه در ساعات گذشته خبر داد و اظهار کرد: در نخستین حادثه که در اتوبان قم–کاشان و بعد از منطقه آب‌شیرین رخ داد، یک دستگاه اتوبوس مسافربری به علت ترکیدگی لاستیک، پس از برخورد با یک دستگاه خودروی سواری شاهین، از مسیر خود منحرف و وارد لاین مخالف شد.

وی با بیان اینکه این اتوبوس حامل ۲۵ مسافر بود، افزود: بلافاصله پس از اعلام حادثه به مرکز ارتباطات ۱۱۵، تیم‌های عملیاتی از پایگاه امیرکبیر به همراه نیروهای امدادی هلال‌احمر و آتش‌نشانی به محل اعزام شدند. در این حادثه پنج نفر دچار مصدومیت شدند که اقدامات درمانی اولیه در محل برای آن‌ها انجام شد؛ سه نفر از مصدومان پس از دریافت خدمات پیش‌بیمارستانی از انتقال به بیمارستان امتناع ورزیده و با اخذ رضایت شخصی، صحنه را ترک کردند.

رئیس مرکز اورژانس کاشان در ادامه با اشاره به وقوع حادثه‌ای دیگر در بخش خانگی، تصریح کرد: در پی اعلام یک مورد غرق‌شدگی کودک ۹ ماهه در استخر، بلافاصله آمبولانس پایگاه فین و موتورلانس اورژانس به محل اعزام شدند. کارشناسان اورژانس با حضور در محل، بلافاصله اقدامات پیشرفته احیای قلبی-ریوی (CPR) را برای نجات این کودک آغاز کردند، اما متأسفانه علی‌رغم تلاش‌های بی‌وقفه تیم عملیاتی، کودک بدون علائم حیاتی به مرکز درمانی منتقل شد.

وی ضمن ابراز تأسف از وقوع این حوادث، به شهروندان توصیه کرد: با توجه به افزایش ترددها در محورهای مواصلاتی، رانندگان پیش از سفر از سلامت فنی خودرو و لاستیک‌ها اطمینان حاصل کنند. همچنین با توجه به مخاطرات محیطی، از خانواده‌ها درخواست می‌شود با رعایت دقیق نکات ایمنی، حصارکشی اطراف استخرها و مراقبت مستمر از کودکان در نزدیکی منابع آب، از وقوع حوادث غیرقابل‌جبران پیشگیری کنند.



 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت برای خرید اتوبوس مساعدت می‌کند
۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت برای خرید اتوبوس مساعدت می‌کند

علی‌اکبر پورجمشیدیان با اشاره به چالش حمل‌ونقل در برگزاری مراسم اربعین امام حسین(ع)، اظهار کرد: این موضوع از سال‌های قبل همواره پیگیری شده است. حمل‌ونقل هم برای اربعین بسیار تاثیرگذار است و هم برای سایر مناسبت‌ها و نیازهای عمومی مردم در سفرهایی که دارند، اهمیت دارد. رئیس ستاد مرکزی اربعین ادامه داد: دولت در بخش نخست موضوع، یعنی تصویب خرید و واردات اتوبوس، مساعدت کرده است. یک مصوبه برای خرید و واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه ۳ هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

پورجمشیدیان گفت: امروز نیز معاون اول رئیس‌جمهور نیز مشکل را شنیدند و درباره آن بحث کردند و قول دادند طرحی ارائه شود تا مشخص شود برای تسهیل واردات اتوبوس چه اقداماتی می‌توان انجام داد تا سرعت بیشتری پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: با کمک دستگاه‌های مختلف، به‌ویژه وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت و سایر دستگاه‌هایی که در بحث واردات دخیل هستند، اجماع خوبی ایجاد شود و بتوانیم این نقیصه را در کشور، ابتدا برای اربعین و سپس برای سایر مناسبت‌ها و نیازهای کشور در طول سال، حل کنیم.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در ادامه درباره تامین ارز موردنیاز زائران و مواکب ادامه داد: هر میزان ارزی که برای زائران اربعین امام حسین(ع) و مواکبی که به ارز نیاز داشتند، درخواست کردیم، بانک مرکزی تامین کرد.

پورجمشیدیان افزود: مردم انتظار داشتند قیمت ارز مقداری مناسب‌تر باشد. مساله این بوده که همه این ارز یکجا وارد نشده و بانک‌های مختلف در واردات ارز دخیل بودند و چون قیمت‌های متفاوتی وارد کرده بودند، از نظر قیمت آنچه انتظار داشتیم، محقق نشد. اصل تامین ارز، مطلب بسیار مهمی است که انجام شده است.

  انتهای پیام/



 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

جهان صنعت نیوز ، علی‌اکبر پورجمشیدیان، رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی، در جمع خبرنگاران با اشاره به چالش حمل‌ونقل در برگزاری مراسم اربعین امام حسین(ع) گفت: یکی از چالش‌های اصلی ما در برگزاری مراسم اربعین امام حسین(ع)، موضوع حمل‌ونقل، به‌ویژه حمل‌ونقل عمومی و به‌خصوص اتوبوس است.

وی در ادامه با بیان اینکه این موضوع از سال‌های قبل همواره پیگیری شده است اظهار کرد: حمل‌ونقل هم برای اربعین بسیار تأثیرگذار است و هم برای سایر مناسبت‌ها و نیازهای عمومی مردم در سفرهایی که دارند، اهمیت دارد.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با تاکید بر اینکه دولت در تصویب خرید و واردات اتوبوس، مساعدت کرده است تصریح کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

پورجمشیدیان در ادامه با اشاره به نشست مشترک با معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: در نشست با معاون اول رئیس‌جمهور، ایشان نیز مشکل را شنیدند و درباره آن بحث کردند و قول دادند طرحی ارائه شود تا مشخص شود برای تسهیل واردات اتوبوس چه اقداماتی می‌توان انجام داد تا سرعت بیشتری پیدا کند.

وی در ادامه بیان کرد: با کمک دستگاه‌های مختلف، به‌ویژه وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت و سایر دستگاه‌هایی که در بحث واردات دخیل هستند، اجماع خوبی ایجاد شود و بتوانیم این نقیصه را در کشور، ابتدا برای اربعین و سپس برای سایر مناسبت‌ها و نیازهای کشور در طول سال، حل کنیم.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در ادامه درباره اقدامات صورت گرفته برای تأمین ارز مورد نیاز زائران و مواکب بیان کرد: هر میزان ارزی که برای زائران اربعین امام حسین(ع) و مواکبی که به ارز نیاز داشتند، درخواست کردیم، بانک مرکزی تأمین کرد.

پورجمشیدیان با بیان اینکه مردم انتظار داشتند قیمت ارز مقداری مناسب‌تر باشد گفت: مسئله این بوده که همه این ارز یک‌جا وارد نشده و بانک‌های مختلف در واردات ارز دخیل بودند و چون قیمت‌های متفاوتی وارد کرده بودند، از نظر قیمت آنچه انتظار داشتیم، محقق نشد. اصل تأمین ارز، مطلب بسیار مهمی است که انجام شده است.

منبع: ایسنا اجتماعی و فرهنگی برچسب هابانک مرکزی …



 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

ایران آنلاین:

آزمون سراسری ۱۴۰۵ با حضور یک میلیون و ۷۰ هزار و ۲۴۱ متقاضی در ۴۱۵ شهرستان کشور در حال برگزاری است و سازمان سنجش برای برگزاری این آزمون ۵۸۶ حوزه اصلی و ۱۷ هزار و ۱۴ حوزه فرعی را در نظر گرفته است تا داوطلبان در گستره وسیعی از نقاط کشور امکان حضور در آزمون را داشته باشند.

به گزارش ایسنا،  کنکور ۱۴۰۵ از صبح امروز پنجشنیه ۲۹ مرداد با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی آغاز شد و عصر امروز نیز داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی در حوزه‌های امتحانی حاضر شدند.

این آزمون با رقابت داوطلبان گروه‌های علوم انسانی و علوم ریاضی و فنی در نوبت صبح فردا جمعه ۳۰ مرداد به پایان می رسد.

بر اساس آمار اعلام‌شده از سوی سازمان سنجش، ۳۲۷ هزار و ۷۳۴ نفر در گروه علوم انسانی، ۱۳۵ هزار و ۸۱۳ نفر در گروه علوم ریاضی و فنی، ۹۰ هزار و ۱۷۳ نفر در گروه زبان‌های خارجی و ۶۴ هزار و ۹۹۹ نفر در گروه هنر ثبت‌نام کرده‌اند.

ترکیب جنسیتی داوطلبان نیز نشان می‌دهد زنان سهم بیشتری از متقاضیان آزمون سراسری را به خود اختصاص داده‌اند؛ به طوری که ۶۵ درصد کل داوطلبان کنکور امسال زن و ۳۵ درصد مرد هستند.

در گروه علوم تجربی ۶۹ درصد داوطلبان زن و ۳۱ درصد مرد هستند. در گروه علوم انسانی نیز زنان با سهم ۶۸ درصدی در اکثریت قرار دارند.

در گروه علوم ریاضی و فنی ۴۰ درصد داوطلبان زن و ۶۰ درصد مرد هستند. همچنین ۷۸ درصد داوطلبان گروه هنر و ۶۹ درصد متقاضیان گروه زبان‌های خارجی را زنان تشکیل می‌دهند.

 سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام جزئیات برگزاری آزمون، از داوطلبان خواسته است زمان حضور خود در حوزه‌های امتحانی را به گونه‌ای تنظیم کنند که پیش از بسته شدن درها در محل آزمون حاضر باشند.

بر این اساس آزمون‌های نوبت صبح رأس ساعت ۷:۳۰ آغاز می‌شود و درهای حوزه‌های امتحانی ساعت ۷ صبح بسته خواهد شد. آزمون‌های نوبت عصر نیز ساعت ۱۵ آغاز می‌شود و درهای حوزه‌ها ساعت ۱۴:۳۰ بسته خواهد شد.

بنابراین داوطلبان باید پیش از زمان اعلام‌شده در حوزه امتحانی حضور داشته باشند تا به دلیل بسته شدن …



 اجتماع مسجدی‌ها؛ طنین فریاد خونخواهی در میدان فلسطین - تسنیم
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اجتماع مسجدی‌ها؛ طنین فریاد خونخواهی در میدان فلسطین - تسنیم

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صبح امروز فعالان مسجدی و ائمه جماعات با تجمع در میدان فلسطین، با شعار «مسجد، پایگاه مقاومت و خونخواهی»، خواستار انتقام خون شهدای اخیر و رهبر شهید شدند.

اجتماع بزرگ ائمه جماعات، کارگزاران و فعالان مسجدی صبح امروز پنجشنبه 29 مرداد، با شعار «مسجد، پایگاه مقاومت و خونخواهی» در میدان فلسطین تهران برگزار شد.

فعالان مسجدی با در دست داشتن پرچم‌های سرخ خونخواهی در میدان فلسطین حاضر شدند تا بار دیگر بر مطالبه انتقام خون رهبر شهید و شهدای سه جنگ اخیر تأکید کنند.

این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط حجت‌الاسلام سیدجواد موسوی درچه‌ای آغاز شد و در ادامه، گروه سرود «بچه‌های مسجد» به اجرای برنامه پرداخت.

در این تجمع، سر دادن شعارهای «خونخواهی»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» حال‌وهوای ویژه‌ای به مراسم بخشیده بود و برافراشته شدن پرچم‌های سرخ، جلوه‌ای خاص به میدان فلسطین داده بود.

همچنین حجت‌الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به پیوند تاریخی مساجد با خون شهدا گفت: مساجد بر شالوده خون اولیای الهی بنا شده‌اند و نمی‌توانند صرفاً محل عبادت باشند؛ مسجد باید کانون حل مسائل مردم، کانون اجتماع مؤمنان و سنگر ایستادگی در برابر جریان استکبار باشد.

وی با تبیین ویژگی‌ اصلی اهالی مسجد یعنی «نترسیدن و شجاعت»، افزود: امروز در جبهه مبارزه با جریان شیطانی، مساجد باید به محل سازماندهی همه‌جانبه نیروهای مؤمن تبدیل شوند. طبق تأکید رهبر شهید انقلاب، حرکت به سمت الگوی “هر ایرانی؛ یک بسیجی” در مساجد، یک تکلیف قطعی است که کارگزاران و ائمه جماعات باید برای تحقق آن پیش‌قدم باشند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به طنین شعار «یالثارات‌الحسین» در این اجتماع تصریح کرد: ما از مسیر خونخواهی و انتقام راهبردی از عاملان جنایت‌های اخیر چشم‌پوشی نخواهیم کرد. پرچم‌های سرخی که امروز بر فراز مساجد و در میدان فلسطین برافراشته شده، نشان از عزم تمدنی ما برای آینده‌سازی و آمادگی برای یاری‌رساندن به منتقم خون شهدا دارد.

انتهای پیام/  



 هوش مصنوعی وارد برنامه‌های آموزشی ستاد مبارزه با مواد مخدر شد - تسنیم
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

هوش مصنوعی وارد برنامه‌های آموزشی ستاد مبارزه با مواد مخدر شد - تسنیم

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اسکندر صفری؛ سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد مبارزه با مواد مخدر در نخستین نشست تخصصی معاونان، مشاوران، مدیران کل و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در سال جاری با اشاره به تشکیل کمیته راهبری آموزش در مجموعه، اظهار کرد: این کمیته بر اساس دستور دبیرکل ستاد و ابلاغ سازمان اداری و استخدامی تشکیل شده و احکام اعضای آن نیز بر اساس چارچوب‌های ابلاغی صادر شده است.

وی افزود: روش‌های تجزیه‌وتحلیل و ساماندهی اطلاعات، ارزیابی عملکرد و کاربرد هوش مصنوعی در مأموریت‌های ستاد از جمله موضوعاتی است که در برنامه‌های آموزشی مورد توجه قرار خواهد گرفت و تلاش می‌کنیم از ظرفیت هوش مصنوعی در حوزه‌های پیشگیری، درمان و مبارزه نیز استفاده شود.

تحقیقات؛ یکی از اولویت‌های اصلی

صفری با تأکید بر اینکه توقف در حوزه تحقیقات به معنای عقب‌گرد است، گفت: با بررسی اسناد بالادستی از جمله سیاست‌های کلی، برنامه‌های پنج‌ساله و مصوبات مرتبط با پیشگیری، درمان و تحقیقات، چند آسیب و مسئله مهم در حوزه پژوهش شناسایی شده است.

وی، نظام مسائل، نظام آموزش و شیوع‌شناسی را از مهم‌ترین این موارد برشمرد و افزود: شیوع‌شناسی از پاشنه‌آشیل‌های ستاد است؛ زیرا برای برنامه‌ریزی در حوزه‌های پیشگیری، درمان و مبارزه باید بدانیم در چه نقطه‌ای قرار داریم. در همین راستا، دو مطالعه مهم انجام شده که نتایج آنها به‌زودی در اختیار مجموعه قرار می‌گیرد؛ یکی در حوزه شیوع‌شناسی عمومی و دیگری در حوزه دانشجویی.

ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد

سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد، ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد را یکی دیگر از اولویت‌های پژوهشی عنوان کرد و گفت: اگرچه ارزیابی عملکرد در حوزه بازرسی نیز انجام می‌شود، اما این موضوع را به‌عنوان یک مسئله تحقیقاتی دنبال خواهیم کرد.

وی افزود: این ارزیابی در سه سطح دبیران شوراهای هماهنگی، اعضای شورا و استانداران به‌عنوان رؤسای شوراهای هماهنگی استان‌ها انجام خواهد شد.

صفری با اشاره به وجود حدود 50 شاخص در سامانه‌های موجود، گفت: این شاخص‌ها می‌تواند مبنای مناسبی برای ارزیابی باشد، اما باید متناسب با نقش و مأموریت هر دستگاه دسته‌بندی …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است
سایت جهان صنعت نیوز

رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر استقرار شبکه ملی حفاظت آزمون برای تأمین امنیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵ گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای مجازی که مدعی فروش سؤالات کنکور هستند، تحت رصد قرار دارند.
 چند وقت یک‌بار باید حوله هایمان را بشوییم؟
سایت تابناک

چند وقت یک‌بار باید حوله هایمان را بشوییم؟

بسیاری از ما تصور می‌کنیم چون بعد از تمیز شدن با صابون و آب از حوله استفاده می‌کنیم، پس حوله تمیز می‌ماند، اما باکتری‌ها و قارچ‌ها (Bacteria and Fungi) بلافا...
 با کوچک‌ترین قاتل سریالی جهان آشنا شوید!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

با کوچک‌ترین قاتل سریالی جهان آشنا شوید!

امروز «روز جهانی پشه» است و به همین مناسبت به یافته‌های جدید و جالبی درباره این حشرات کوچک می‌پردازیم که می‌توانند قاتلان بزرگی باشند.
 زمان واریز حقوق. مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
سایت تابناک

زمان واریز حقوق. مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی

سازمان تأمین اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پرداخت حقوق مردادماه بیش از 5 میلیون و 300 هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر این سازمان از ظهر پنجشنبه 29 مردادماه آغ...
 وزیر علوم: به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد/شهادت ۴داوطلب کنکور دانشجومعلمان
سایت جهان صنعت نیوز

وزیر علوم: به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد/شهادت ۴داوطلب کنکور دانشجومعلمان

وزیر علوم با اشاره به شهادت شماری از دانش‌آموزان و داوطلبان آزمون سراسری در جریان تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان، گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است که پس از تصویب، امکان اعمال آن برای مشمولان فراهم خواهد شد.
 حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!
سایت تابناک

حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!

ریزش سنگ در مسیر فنی گرده آلمان‌ها در علم‌کوه یک کوهنورد را به کام مرگ برد و سه نفر را مصدوم کرد؛ عملیات امداد ۲۴ ساعت طول کشید و بالگرد امکان حضور نداشت.
 آغاز ماراتن کنکوری‌ها با رقابت پرمتقاضی ترین رشته‌ها
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز ماراتن کنکوری‌ها با رقابت پرمتقاضی ترین رشته‌ها

آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ از صبح امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی آغاز شد و عصر امروز نیز داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی به رقابت می‌پردازند.
 حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)
سایت تابناک

حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)

یک زن حدود ۳۰ ساله نیز در صندلی جلو سمت شاگرد خودروی تیبا محبوس شده بود که آتش‌نشانان با انجام عملیات رهاسازی و برش قطعات خودرو، او را خارج کردند.