قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

متن توافق مکه منتشر شد

در بخشی از متن توافق مکه اشاره شده: هرگونه حمله مسلحانه علیه یکی از اعضا، حمله علیه هر سه کشور تلقی خواهد شد.
 متن توافق مکه منتشر شد
 متن توافق دفاعی سه‌جانبه ترکیه، عربستان و پاکستان که در مکه به امضای رهبران سه کشور رسید، منتشر شد؛ توافقی که بر تقویت «بازدارندگی جمعی» تأکید دارد و تصریح می‌کند هرگونه حمله مسلحانه علیه یکی از اعضا، حمله علیه هر سه کشور تلقی خواهد شد.

در بخشی از متن این توافق به نکات زیر اشاره شده است:

 این پیمان ماهیتی صرفا دفاعی دارد و هیچ کشور مشخصی را هدف قرار نمی‌دهد و هدف آن تقویت صلح، ثبات و امنیت منطقه‌ای و جهانی عنوان شده است.

بر اساس این توافق، همکاری سه کشور در حوزه‌های امنیتی و صنایع دفاعی افزایش خواهد یافت و زمینه برای مشارکت سایر کشورهای منطقه نیز فراهم است.

در متن توافق همچنین تأکید شده عضویت ترکیه در ناتو و مشارکت‌های منطقه‌ای این کشور جایگزین یکدیگر نیستند، بلکه ساختارهایی مکمل برای تقسیم بار امنیتی محسوب می‌شوند.

این توافق همچنین به‌عنوان یک جبهه نظامی تهاجمی، طرحی برای مهار یا اقدامی برای حمله تعریف نشده و بر حفظ کانال‌های موجود گفت‌وگو تأکید دارد.



 سردار قاآنی به مراسم چهلم رهبر شهید رفت + عکس

سردار قاآنی به مراسم چهلم رهبر شهید رفت + عکس

عکسی از سردار قاآنی در مراسم چهلم رهبر شهید در مصلی تهران منتشر شده است.

 عراقچی: گفت‌وگوی رئیس‌جمهور به زبان‌های دیگر روابط منطقه‌ای را متحول کرد

عراقچی: گفت‌وگوی رئیس‌جمهور به زبان‌های دیگر روابط منطقه‌ای را متحول کرد

وزیر خارجه ایران با اشاره به سفرهای رئیس‌جمهور به اقلیم کردستان و آذربایجان، از تأثیر گفت‌وگوهای پزشکیان بر بهبود روابط ایران با این دو منطقه و کشور خبر داد.

 اختصاصی جهان‌نیوز: متن کامل «طرح مقابله با‌نفوذ بیگانگان» منتشر شد | جهان نیوز

اختصاصی جهان‌نیوز: متن کامل «طرح مقابله با‌نفوذ بیگانگان» منتشر شد | جهان نیوز

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی که در اختیار جهان‌نیوز قرار گرفته به ابهامات درباره قانون مقابله با‌نفوذ بیگانگان» پاسخ داده است.

 سرپرست وزارت دفاع: مسیر پیشرفت صنعت دفاعی با قدرت ادامه دارد

سرپرست وزارت دفاع: مسیر پیشرفت صنعت دفاعی با قدرت ادامه دارد

سردار ابن‌الرضا گفت: مسیر پیشرفت صنعت دفاعی کشور با تکیه بر دانش، تجربه و ظرفیت‌های داخلی با قدرت ادامه خواهد یافت و میراث علمی و مدیریتی شهیدان، چراغ راه نسل جدید متخصصان و مدیران این عرصه خواهد بود.

 قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق: آمریکا باعث بروز ناامنی در منطقه است

قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق: آمریکا باعث بروز ناامنی در منطقه است

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس مجلس آمریکا و جنگ ایجاد شده توسط این رژیم تروریستی را عامل بروز ناامنی در منطقه و اخلال در مسیر عادی تجارت در منطقه دانست و تاکید کرد: با رفع ناامنی و مداخلات آمریکا، مشکلات برطرف خواهد شد.

 تردد در تنگه هرمز کاهش یافت

تردد در تنگه هرمز کاهش یافت

رکنا سیاسی : آمار شرکت‌های رصد تردد دریایی نشان می‌دهد روز گذشته تنها 6 کشتی از تنگه هرمز عبور کردند.

 رسانه؛ کارخانه تولیدقدرت ملی

رسانه؛ کارخانه تولیدقدرت ملی

جنگ دیگر فقط در میدان‌های نظامی اتفاق نمی‌افتد. امروز میدان مواجهه، چندلایه و پیچیده است؛ میدان نظامی، دیپلماسی، اقتصاد، امنیت، اجتماع و البته رسانه.

 عارف: حج و اربعین در یک راستا و مکمل یکدیگرند

عارف: حج و اربعین در یک راستا و مکمل یکدیگرند

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه اربعین یک اجتماع معنوی و ارزشمند و در زمره اجتماعات بزرگ انسانی در دنیاست، افزود: ما بر این باوریم که مراسم حج و اربعین به...