قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

حمله قاچاقچی چوب به جنگلبان چالوسی در روز جنگلبان

یک جنگلبان اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ نوشهر حین انجام مأموریت گشت و حفاظت از عرصه‌های جنگلی در منطقه آزارک چالوس، هدف حمله قاچاقچی چوب قرار گرفت.
 حمله قاچاقچی چوب به جنگلبان چالوسی در روز جنگلبان
مهرداد خزایی‌پول، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ نوشهر، شامگاه دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به حمله به یکی از نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی اظهار کرد: این حادثه همزمان با ایام پاسداشت روز ملی جنگلبان رخ داد و بار دیگر مخاطرات و دشواری‌های مأموریت جنگلبانان در حفاظت از عرصه‌های طبیعی را آشکار کرد.

وی گفت: تقی حسینی‌مقدم، جنگلبان یگان حفاظت، هنگام گشت‌زنی در حوزه استحفاظی منطقه آزارک شهرستان چالوس با فردی که در حال قطع غیرمجاز درختان جنگلی بود، مواجه شد.

خزایی‌پول افزود: متخلف پس از مشاهده مأمور یگان حفاظت، با در دست داشتن تبر به وی حمله کرد و بر اثر ضربات واردشده، جنگلبان از ناحیه صورت به شدت مجروح و دچار شکستگی استخوان گونه شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ نوشهر با بیان اینکه شدت جراحات، جان این جنگلبان را با خطر مواجه کرده بود، تصریح کرد: مصدوم بلافاصله به مرکز درمانی منتقل شد و هم‌اکنون تحت مراقبت و درمان قرار دارد.

وی ادامه داد: بلافاصله پس از وقوع حادثه، موضوع به دادستان شهرستان چالوس و اعضای شورای تأمین اطلاع داده شد و با دستور مقام قضایی، حکم بازداشت متهم صادر شده است. در حال حاضر نیروهای انتظامی با همکاری یگان حفاظت منابع طبیعی در حال شناسایی و دستگیری فرد متواری هستند.

خزایی‌پول با محکوم کردن این اقدام، حمله به جنگلبانان را تعرض به حافظان منابع طبیعی و سرمایه‌های ملی کشور دانست و خواستار برخورد قاطع دستگاه قضایی با عامل این حادثه شد.

وی با اشاره به تقارن این حادثه با روز ملی جنگلبان خاطرنشان کرد: این اتفاق نشان می‌دهد نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی در خط مقدم صیانت از جنگل‌ها و انفال، همواره با تهدیدها و مخاطرات جدی روبه‌رو هستند و تقویت حمایت‌های قانونی و اجرایی از آنان ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.



 عکس: آتاکاما؛ جایی که زمین، مریخ می‌شود

عکس: آتاکاما؛ جایی که زمین، مریخ می‌شود

کارول نینارتوویچ عکاس منظره اهل لهستان، با سفر به شیلی و آرژانتین، قدم به اعماق صحرای آتاکاما، یکی از خشک‌ترین صحرا‌های زمین گذاشت و صحنه‌هایی از دشت‌های نمک...

 حمله از رئال به رودری: نیامدی و بهشت را از دست دادی

حمله از رئال به رودری: نیامدی و بهشت را از دست دادی

یکی از معروف‌ترین رئالی‌های فوتبال اسپانیا پس از پیوستن رودری به بارسلونا به این بازیکن حمله کرد.

 نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

سرمربی تراکتور در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران درباره درخشش علیرضا بیرانوند، آن را یکی از بهترین دروازه‌بان‌های تاریخ ایران دانست اما برد تیمش را گفت مدیون او نیست.

 فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

دبیر شورای عالی امنیت ملی در کنایه‌ای به مقامات آمریکا نوشت: فاصله‌ی میان ناتوانی آمریکا در باز کردن تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی واشنگتن تا تنگه هرمز هم بیشتر است!

 اخبار بورس

اخبار بورس

بورس اوراق بهادار در هر کشوری به عنوان دماسنج اقتصاد آن کشور شناخته می شود. از سوی دیگر به دلیل نقشی که در تامین سرمایه برای شرکت ها و همچنین کسب سود برای افراد دارد، بسیار مهم تلقی می شود. سرویس بورس اقتصاد نیوز تلاش دارد تا به عنوان سایت مرجع اقتصاد ایر

 از عقدنامه امیرکبیر تا شناسنامه مشاهیر؛ روایت یک موزه متفاوت در تهران

از عقدنامه امیرکبیر تا شناسنامه مشاهیر؛ روایت یک موزه متفاوت در تهران

موزه ثبت احوال تهران در جریان بازدید جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه، بخشی از گنجینه اسناد هویتی و تاریخی خود را به نمایش گذاشت.

 پشت پرده حادثه ای که باعث جنگ ایران و آمریکا تا امروز شد

پشت پرده حادثه ای که باعث جنگ ایران و آمریکا تا امروز شد

چرا 28 مرداد رخ داد؟ آیا این حادثه ضروری بود یا امکانی؟ آیا اگر مصدق و شاه اقدامات مرتکب شده را مرتکب نمی شدند، این کودتا رخ می داد؟