قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم

رئیس جمهور آمریکا در سخنانی ادعا کرد: فکر نمی‌کنم عمانی ها خیلی خوب رفتار کرده باشند، اما ما خیلی راحت با آنها تعامل کردیم!
 ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا امروز دوشنبه در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید، «شما گفتید اگر عمان مانع بازگشایی تنگه هرمز شود، آن را به شدت بمباران خواهید کرد. آیا می‌توانید بگویید که صبرتان برابر عمان، به عنوان یک شریک راهبردی، تمام شده است؟»، اینگونه پاسخ داد: فکر نمی‌ کنم آنها خیلی خوب رفتار کرده باشند، اما ما خیلی راحت با آنها تعامل کردیم، درست مثل کارهای دیگر.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه بدون توجه به ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای تهران، با تکرار ادعاهای پیشین خود، مدعی شد: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد و هرگز هم نخواهد داشت! آن‌ها می‌خواهند توافق کنند، اما نه آن نوع توافقی که به نظر من ضروری است!

وی مجددا با تکرار آرزوی خود برای کنترل تنگه هرمز مدعی شد: ما کنترل تنگه هرمز را در دست داریم! ما آنجا را محاصره کردیم. 

او در تلاش برای کوچک‌نمایی آثار و تبعات اقتصادی در جهان در نتیجه تجاوز نظامی علیه ایران ادعا کرد: قیمت نفت دارد کاهش پیدا می کند و کاری فراتر از چیزی که انجام می دهیم را می خواهم انجام دهم.

ترامپ …



 طرحی برای بازتعریف رابطه ایران و امریکا
۶ ساعت قبل / سایت آوش

طرحی برای بازتعریف رابطه ایران و امریکا

دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا در پیامی که اواخر مرداد ۱۴۰۵ در شبکه تروث‌سوشیال منتشر کرد، اعلام کرد: «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده» را علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز می‌کند

 چین در دوراهی، ایران در آزمون
۶ ساعت قبل / سایت آوش

چین در دوراهی، ایران در آزمون

آنچه دونالد ترامپ با عنوان روز «دی» اقتصادی یا ‌Economic D-Day‌ علیه ایران اعلام کرده، حتی اگر بخشی از آن در چارچوب جنگ روانی، نمایش قدرت و بزرگ‌نمایی سیاسی قابل ارزیابی باشد، به‌هیچ‌وجه نباید با خوش‌بینی یا ساده‌انگاری از کنار آن گذشت

 واکنش وزیر امورخارجه به تهدیدات و محاصره اقتصادی ترامپ
۵۱ دقیقه قبل / سایت آوش

واکنش وزیر امورخارجه به تهدیدات و محاصره اقتصادی ترامپ

وزیر امور خارجه ایران گفت که آمریکا هیچ راهی جز صحبت با احترام با مردم ایران و راه‌حلی که مبتنی بر عدالت و شرافت باشد، ندارد.

 توضیح شرکت ملی پالایش درباره استفاده از متانول در بنزین
۵۴ دقیقه قبل / سایت آوش

توضیح شرکت ملی پالایش درباره استفاده از متانول در بنزین

شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران توضیحاتی را به‌منظور تنویر افکار عمومی درباره استفاده از متانول در بنزین و ادعای احتمال آسیب‌رسانی آن به خودروها ارائه کرد.

 پاسخ نماینده مجلس به توصیه‌های محسن رضایی به جوانان
۱ ساعت قبل / سایت آوش

پاسخ نماینده مجلس به توصیه‌های محسن رضایی به جوانان

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شوای اسلامی نوشت: از سر دلسوزی و برادرانه عرض می‌کنم؛ جوان ایرانی بیش از آنکه به توصیه برای کار و تولید نیاز داشته باشد، به اعتماد، فرصت و میدان واقعی برای کار و سرمایه‌گذاری نیاز دارد.