قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

«ایرج» دوباره در بیمارستان بستری شد

«ایرج»، خواننده پیشکسوت موسیقی ایران، که چندی پیش پس از بستری شدن در بیمارستان، تحت مراقبت‌های ویژه در منزل قرار گرفته بود، بار دیگر در بیمارستان بستری شد.
 «ایرج» دوباره در بیمارستان بستری شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

چندی پیش احسان خواجه‌امیری، فرزند حسین خواجه‌امیری (ایرج)، از نامساعد بودن وضعیت جسمی این هنرمند خبر داد. «ایرج» پس از مدتی بستری بودن در بیمارستان، تحت مراقبت‌های ویژه در منزل به سر می‌برد.

اکنون گفته می‌شود این خواننده بار دیگری در بیمارستان بستری شده است و به همین منظور، جمعی از مدیران و چهره‌های فرهنگی و هنری با حضور در بیمارستان محل بستری او، ضمن گفت‌وگو با خانواده‌اش، در جریان روند درمان او و اقدامات پزشکی انجام‌شده قرار گرفتند. …





 اخبار جدید

 44 ساعت جهنمی در صبرا و شتیلا؛ سرنوشت آتشین آوارگان فلسطینی در غربت - تسنیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

44 ساعت جهنمی در صبرا و شتیلا؛ سرنوشت آتشین آوارگان فلسطینی در غربت - تسنیم

«اسرائیل» روی دریای خون بنا شده؛ خون فلسطینیان در سرزمین‌شان و حتی در غربت و آوارگی، زیر سایه سنگین سکوت جهان!

 از عینیت تا اقناع عقلانی؛ نقد سروش بر فلسفه اخلاق تامس نیگل
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

از عینیت تا اقناع عقلانی؛ نقد سروش بر فلسفه اخلاق تامس نیگل

«در نشست نقد و بررسی اندیشه‌های فلسفی تامس نیگل، عبدالکریم سروش با به چالش کشیدن ایده “عینیت مستقل احکام اخلاقی”، بر نقش محوری “اقناع عقلانی” تأکید کرد. سروش با هم‌تراز دانستن اعتبار گزاره‌های اخلاقی و علوم طبیعی در گروِ داوری فاعل عاقل، پیشنهاد داد به جای تقابل گزاره‌ای درست/نادرست، از زبان اخلاق بر مدار مفاهیم “روا” و “ناروا” استفاده کنیم.»

 درس‌نامه میرزا صالح از مدرنیته / مذهب و صنعت شریک یکدیگرند؟
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

درس‌نامه میرزا صالح از مدرنیته / مذهب و صنعت شریک یکدیگرند؟

برخلاف تصورات رایج که توسعه را در گرو گسست کامل از مذهب می‌دانند، مشاهدات میرزا صالح شیرازی از انگلستانِ قرن نوزدهم، دریچه‌ای نو به سوی پیوند سنت و مدرنیته می‌گشاید. این گزیده از کتاب «عشق غریبه‌ها»، روایتگر نگاهی است که در آن «مذهب و صنعت» در بستر تاریخیِ توسعه غرب، نه دو نیروی متخاصم، بلکه بازوهای هم‌افزا برای پیشبرد آگاهی جمعی به شمار می‌رفتند.

 معماری قدرت نرم زبان فارسی در جهان/ شعرای ایرانی فرای مرزها
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

معماری قدرت نرم زبان فارسی در جهان/ شعرای ایرانی فرای مرزها

۵ محور مهم یادداشت احمد مسجد جامعی را که به مناسبت روز شعر و ادب فارسی در روزنامه ایران منتشر شده است می خوانید.

 سکوت در برابر جنایات صهیونیست‌ها، راه را برای غلبه روایت اشغالگر هموار می‌کند
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سکوت در برابر جنایات صهیونیست‌ها، راه را برای غلبه روایت اشغالگر هموار می‌کند

لیلا حاتوم، تحلیلگر مسائل سیاسی،  با ابراز تاسف از تحولات اخیر در غزه، جنوب لبنان، ایران و کرانه باختری، هدف قراردادن و ارعاب خبرنگاران را «جنایت جنگی» خواند و تأکید کرد چنین اقداماتی رفتار نیروهای نظامی عادی نیست، بلکه اقدام تروریستی محسوب می‌شود.

 تهران از ‌تب کنسرت‌ افتاد
۱۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

تهران از ‌تب کنسرت‌ افتاد

تهران سال‌هاست با یک تناقض عجیب زندگی می‌کند: شهری چندمیلیونی با انبوه مخاطبان موسیقی، اما با تعداد محدودی سالن مناسب برای اجرای بزرگ

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026