قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

متقاضیان مسکن ملی فقط به یک شرط وام ۲۰۰ میلیونی می گیرند

رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن از تحول بنیادین در شیوه تأمین مالی پروژه‌های مسکن خبر داد.
 متقاضیان مسکن ملی فقط به یک شرط وام ۲۰۰ میلیونی می گیرند

خسرو مختاری از تحول بنیادین در شیوه تأمین مالی پروژه‌های مسکن خبر داد و گفت: بر اساس این تغییر، تسهیلات به‌جای پرداخت به مجریان، مستقیماً در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد و سرانه آن برای پروژه‌های بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی، دو برابر شده است.

سقف وام نهضت ملی مسکن افزایش یافت

رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن با اشاره به عملکرد تسهیلات این صندوق در سه‌ماهه چهارم سال ۱۴۰۴، از تغییر رویکرد در پرداخت تسهیلات خبر داد و افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد تسهیلات پرداختی به پروژه‌ها، بازگشت بسیار ضعیفی داشته و با بیش از ۸۶ درصد نکول (عدم ایفای تعهدات از سوی وام‌گیرنده) مواجه بوده است.

مختاری با اشاره به این آسیب‌شناسی تصریح کرد: بر اساس نتایج به‌دست‌آمده، رویکرد صندوق تغییر کرد و مقرر شد تسهیلات به‌صورت قرض‌الحسنه، مستقیماً به خود متقاضیان پرداخت شود، نه اینکه در اختیار مجریان پروژه‌ها قرار گیرد.

رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن، مزایای این تغییر رویکرد را برشمرد و افزود: با این روش، متقاضیان در پروژه مشارکت فعال داشته و بر روند اجرای آن نظارت می‌کنند.

همچنین، واسطه‌هایی که به‌صورت غیررسمی وارد پروژه‌ها شده‌اند، غربالگری می‌شوند و متقاضیان انگیزه بیشتری برای تأمین آورده شخصی و رساندن پروژه به آستانه ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی خواهند داشت تا از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

افزایش سرانه تسهیلات به ۲۰۰ میلیون تومان

وی با اشاره به افزایش اثرگذاری این سیاست تأکید کرد: سرانه تسهیلات دو برابر شد و برای هر متقاضی در پروژه‌های ثبت‌شده در سامانه «تم» به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. تاکنون بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ نفر برای دریافت این تسهیلات معرفی شده‌اند و بانک مسکن به‌عنوان بانک عامل، پرداخت این تسهیلات را از محل منابع صندوق بر عهده گرفته است.

مختاری ادامه داد: در حال حاضر یک همت (۱۰۰۰ میلیارد تومان) اعتبار برای این موضوع اختصاص داده‌ایم و به محض توزیع این اعتبارات، منابع پشتیبان نیز تزریق خواهد شد.

نجات پروژه‌های راکد و تزریق هدفمند منابع

این مقام مسئول به آثار مثبت پرداخت مستقیم تسهیلات به متقاضیان اشاره کرد و گفت: برخی پروژه‌ها به پیشرفت ۱۰۰ درصدی رسیده بودند، اما به دلیل مطالبات پیمانکاران، امکان تحویل آن‌ها به متقاضیان وجود نداشت. صندوق با پرداخت تسهیلات به متقاضیانِ عضوِ پروژه، این منابع را به حساب پروژه تزریق کرد و با توافق‌های صورت‌گرفته، زمان تحویل و قیمت تمام‌شده مشخص شد. اکنون این پروژه‌ها در آستانه تکمیل و تحویل قرار دارند.

ظرفیت‌سنجی سه‌ماهه در سامانه «تم»

مختاری با تأکید بر هدفمند بودن پرداخت تسهیلات خاطرنشان کرد: هر سه ماه یک‌بار از طریق سامانه «تم» ظرفیت‌سنجی انجام می‌دهیم و پروژه‌ها و پیمانکارانی را که امکان تحویل پروژه در همان بازه زمانی را دارند، شناسایی می‌کنیم. تسهیلات صرفاً به این پروژه‌ها اختصاص می‌یابد تا منابع با بیشترین اثرگذاری به مصرف برسد.



۱۷ ساعت قبل / سایت آوش

جزییات ساخت مسکن استیجاری اعلام شد

 علی نبیان، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، با اشاره به برنامه وزارت راه و شهرسازی در حوزه مسکن استیجاری گفت: در این حوزه دو حکم قانونی در نظر گرفته شده که بر اساس آن در مجموع ۸۵ هزار واحد مسکن استیجاری در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: بر اساس ماده ۶، حدود ۱۰ هزار واحد مسکونی خریداری می‌شود که فرآیند خرید این واحدها توسط ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها انجام خواهد شد و این واحدها به زوج‌های جوان و به‌ویژه زوج‌های جوانی که برای نخستین‌بار تشکیل زندگی داده‌اند، تخصیص می‌یابد.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن ادامه داد: ماده ۸ نیز مربوط به ساخت ۷۵ هزار واحد مسکن استیجاری است که زمین مورد نیاز این واحدها یا از سوی سازمان ملی زمین و مسکن تأمین می‌شود یا سرمایه‌گذاران بخش خصوصی زمین مورد نیاز را تأمین خواهند کرد.

نبیان با بیان اینکه در مجموع ۸۵ هزار واحد مسکن استیجاری در برنامه وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است، گفت: از این تعداد، ۱۰ هزار واحد از طریق خرید و ۷۵ هزار واحد نیز با تفکیک استانی در اختیار ادارات کل راه و شهرسازی قرار می‌گیرد تا فرآیند ساخت‌وساز آنها انجام شود.

وی درباره منابع مالی اجرای این طرح نیز اظهار کرد: منابع مورد نیاز برای این طرح از محل فروش واحدهای دولتی و خانه‌های سازمانی که در سال‌های گذشته در اختیار برخی افراد بوده، تأمین خواهد شد.

نبیان با اشاره به روند تعیین تکلیف این واحدها گفت: بخشی از این واحدها تخلیه شده، بخشی دیگر در حال تخلیه است و در مواردی که واحدی هنوز تخلیه نشده باشد نیز مراحل قانونی برای تخلیه آن در حال انجام است.

وی افزود: بخش قابل توجهی از این واحدها تخلیه و تحویل شده و در حال طی مراحل مزایده است تا به فروش برسد. تعدادی دیگر نیز در حال طی فرآیندهای مربوط به تخلیه و تحویل هستند.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن تأکید کرد: در مواردی که واحدی تاکنون تخلیه نشده باشد، فرآیند تخلیه از طریق مراجع قضایی دنبال خواهد شد تا این واحدها نیز تعیین تکلیف شده و منابع حاصل از فروش آنها برای اجرای برنامه مسکن استیجاری اختصاص یابد.




 رونمایی از قیمت تازه تمام شده بنزین
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

رونمایی از قیمت تازه تمام شده بنزین

مالک شریعتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، با رد محاسبه قیمت‌های بالاتر برای بنزین گفت: «عددهایی مانند 87 هزار تومان بر اساس یک رابطه غلط دلاری به دست آمده است......

 تصاویر محاکمه و صدور حکم اعدام پسرعموی بشار اسد
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

تصاویر محاکمه و صدور حکم اعدام پسرعموی بشار اسد

دادگاه جنایی دولت شورشیان سوریه «وسیم الاسد»، پسرعموی بشار اسد را با اتهامات ادعایی به اعدام محکوم کرد. تصاویر انتقال پسرعموی اسد را می‌بینید و می‌شنوید.

 چین به دنبال بشکه‌های نفتی جایگزین
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چین به دنبال بشکه‌های نفتی جایگزین

پالایشگاه‌های مستقل چین در پی‌کاهش دسترسی به محموله‌های نفت ایران و ریسک تحریم و حمل‌ونقل، به نفت عراق و برزیل روی آورده‌اند. این تغییر رویکرد لزوما به معنای کنارگذاشتن نفت ایران نیست و می‌توان آن را تلاشی برای تنوع‌بخشی به منابع تامین خوراک ارزیابی کرد.

 فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز

مدیرعامل شرکت مهندسی فکور صنعت تهران (سهامی عام) با تشریح مسیر ۳۳ساله این مجموعه، از تحول فکور صنعت از یک شرکت مهندسی و پیمانکاری به یک بنگاه چندکسب‌وکاره و یک شرکت ارائه‌دهنده راه‌حل جامع (Total Solution Provider) در زنجیره معدن و فولاد کشور خبر داد. محمدوحید شیخ‌زاده با اشاره به جایگاه این شرکت به‌عنوان هفتمین تولیدکننده کنسانتره کشور با ظرفیت حدود 3.5میلیون تن تولید و رتبه ۵۹ در رده‌بندی IMI-100، تاکید کرد که هدف فکور صنعت، حرکت به سمت توسعه پایدار و تبدیل شدن به یک سرمایه صنعتی چندنسلی و ملی است. او در این گفت‌وگو، فرصت‌های پیش روی ایران در حوزه فولاد سبز، آهن اسفنجی و توسعه زنجیره مس را تشریح کرد و دانش فنی، نیروی انسانی متخصص و ظرفیت‌های معدنی کشور را از مهم‌ترین مزیت‌های رقابتی ایران دانست. شیخ‌زاده همچنین با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری، مداخلات گسترده در اقتصاد و محدودیت‌های پیش روی …

 ۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست

برای بسیاری از مردم، مراجعه به دندانپزشک اتفاقی عادی در زندگی روزمره است؛ اما برای خانواده‌ای که با ای‌بی زندگی می‌کند، پیدا کردن دندانپزشکی که بیماری را بشناسد، شرایط جسمی بیمار را درک کند و درمان را با احتیاط پیش ببرد، می‌تواند به یکی از دغدغه‌های جدی تبدیل شود.

 قیمت تتر امروز
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با کاهش 0.89 درصدی، به 187,210 (یکصد و هشتاد و هفت هزار و‌ دویست و ده) تومان رسید.