قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

فاطمه مهاجرانی: منکر نقص‌ها نیستیم

سخنگوی دولت گفت: در جنگ تحمیلی اخیر ۱۰۰ هزار مجروح داشتیم و کادر سلامت تمام قد پای کار ایستاد ضمن اینکه حضور بخش خصوصی در عرصه کار و تولید این ایام نیز بسیار چشمگیر و قابل تقدیر است، این‌ها فرزندان این مرز و بودم بودند که به این شکل مقاومت کردند.
 فاطمه مهاجرانی: منکر نقص‌ها نیستیم

فاطمه مهاجرانی در نشست هم‌اندیشی دانشجویان فعال رسانه‌ای گفت: باید به بچه‌ها فرصت بدهیم که ورای موضوعات درسی که رسالت اصلی آنهاست، یاد بگیرند چگونه کنار هم قرار بگیرند و شبکه‌های خود را پیدا کنند. قدر فرصت‌های حضور در دانشگاه و شبکه‌های دانشجویی را بدانیم و در این فرصت‌ها برای رشد خودمان فضا پیدا کنیم.

مهاجرانی در ادامه با تاکید بر اهمیت پرسشگری و مطالبه‌گری گفت: مطالبه‌گری و پرسشگری با برخورد تند متفاوت است. در کشور ما گاهی فکر می‌کنند پرسش کردن یعنی باید مرزهای ادب کنار گذاشته شود، در حالی که پرسشگر موفق کسی است که به پاسخ می‌رسد.

وی ادامه داد: در وهله اول باید حرمت پرسش‌شونده رعایت شود. اگر پرسش‌شونده را از درجه انسانیت ساقط کنیم، به جواب نمی‌رسیم. پرسش و پاسخ یک جریان انسانی است و باید خودمان هم از آن حس خوشایندی داشته باشیم.

مهاجرانی با اشاره به ضرورت آموزش حرفه‌ای پرسشگری بیان کرد: نیاز به آموزش‌های حرفه‌ای پرسشگری داریم؛ این‌که چگونه پرسش کنیم که فضا متشنج نشود و البته به پاسخ برسیم.

وی افزود: امروز با جنگ روایت‌ها روبه‌رو هستیم، اما این‌که چگونه روایت کنیم، موضوعی است که باید آن را بیاموزیم و از حرفه‌ای‌های دنیا یاد بگیریم. باید ببینیم افراد تاثیر گذار چگونه جریان‌سازی می‌کنند و تاثیرگذار هستند.

باید جریان پرسشگری را به عنوان یک موضوع مهم مورد توجه قرار دهیم

مهاجرانی گفت: یکی از محورهای مهم، ایران است. داریم به سال‌روز کودتای ۲۸ مرداد نزدیک می‌شویم، یکی از نقاطی که دل آزادی‌طلبان را برای سالیان خون کرد. کودتایی که به معنای واقعی زیر میز استقلال و آزادی ایران زد، البته انقلاب ۵۷ پاسخ به مطالبه استقلال و آزادی مردم ایران بود.

وی ادامه داد: ما مدیون کسانی هستیم که برای استقلال و آزادی کشور تلاش کردند. به ایران به خاطر مردمانش، میراث فرهنگی، نفت، تمدن، طبیعت، نفت و همه این‌ها چشم دارند. دشمنان به ایران چشم دارند و ما باید پای ایران بایستیم.

منکر نقص‌ها نیستیم

سخنگوی دولت با تاکید بر ضرورت دیدن کاستی‌ها و نقدها گفت: به هیچ عنوان منکر نقص‌ها نیستیم. باید نقص‌ها و نقدها را …





 برنامه دولت برای جراحی نظام بانکی وارد مرحله اجرا شد
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

برنامه دولت برای جراحی نظام بانکی وارد مرحله اجرا شد

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تشریح ویژگی‌های مدیریتی رئیس‌جمهور و رویکرد دولت چهاردهم در اجرای اصلاحات اقتصادی، «شجاعت تصمیم‌گیری»، «اجماع‌سازی» و «توجه به معیشت مردم» را از ویژگی‌های مهم مسعود پزشکیان دانست و گفت: رئیس‌جمهور معتقد است اصلاحات اقتصادی باید انجام شود، اما این اصلاحات باید با کار کارشناسی، توجه به جزئیات اجرا و حداقل‌کردن هزینه‌های آن برای مردم همراه باشد.

 افزایش ذخایر اسکناس بانک مرکزی از منابع داخلی
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ذخایر اسکناس بانک مرکزی از منابع داخلی

روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: رقم ۴.۵ میلیارد دلاری که پیش‌تر درباره افزایش ذخایر ارزی بانک مرکزی مطرح شده، مربوط به خرید ارز از بازار داخلی و جمع‌آوری مازاد عرضه ارز در چارچوب مدیریت بازار و عملیات ارزی بانک مرکزی بوده و به معنای ورود منابع ارزی جدید از محل درآمدهای نفتی یا منابع خارجی به ذخایر کشور نیست.

 محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در راهبردهای دفاعی ایران تکامل رخ داده و از جنگ تحمیلی دوم دائما درحال تکامل دفاعی - سیاسی است.

 درخواست پاکستان، ترکیه و عربستان از ایران برای تایید «توافق مکه»
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

درخواست پاکستان، ترکیه و عربستان از ایران برای تایید «توافق مکه»

دبیر شورای‌عالی امنیت ملی گفت: پیمان دفاعی پاکستان، ترکیه و عربستان نشان‌دهندۀ این است که آمریکا به آن‌ها گفته می‌خواهد از منطقه برود.

 شعار هفته دولت :«دولت پای کار مردم؛ روایت دفاع و سازندگی»
۱۶ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

شعار هفته دولت :«دولت پای کار مردم؛ روایت دفاع و سازندگی»

آرمان امروز : رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، شعار هفته دولت در سال ۱۴۰۵ را «دولت پای کار مردم؛ روایت دفاع و سازندگی» اعلام کرد. الیاس حضرتی شنبه (۳۱ مردادماه) با بیان اینکه از هفته دولت سال گذشته تاکنون، دولت یک سال سخت و پر تنش را پشت سر گذاشت، اظهارکرد: در این سال شاهد تحمیل [ ]

 محسن رضایی: ترامپ دنیا را به سمت دستیابی به بمب اتم سوق داد
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

محسن رضایی: ترامپ دنیا را به سمت دستیابی به بمب اتم سوق داد

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه رویکرد تهاجمی دولت ترامپ، کارآمدی نهادهای بین‌المللی همچون آژانس و NPT را در بازدارندگی زیر سوال برده، تاکید کرد که این «ناامنی هسته‌ای»ِ تحمیلی از سوی واشنگتن، اشتیاق جهانی برای دستیابی به سلاح هسته‌ای را افزایش داده است.



سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...