قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

در مسیر تحقق صلح پایدار و حفظ عزت ملی از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه وفاق ملی مهم‌ترین سرمایه ایران برای عبور از چالش‌های پیش رو است، تصریح کرد: دولت با تکیه بر خدمت صادقانه، عدالت‌محوری، تقویت مشارکت مردمی و حفظ کرامت همه شهروندان مسیر تحقق صلح پایدار، عزت ملی و پیشرفت کشور را دنبال خواهد کرد.
 در مسیر تحقق صلح پایدار و حفظ عزت ملی از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد

همزمان با دومین سالگرد آغاز به کار دولت وفاق ملی، دکتر مسعود پزشکیان در دیدار با اعضای ستادهای انتخاباتی خود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره)، رهبر شهید، شهدای گرانقدر دو جنگ اخیر و همه شهیدان راه عزت و امنیت ایران اسلامی، با تشریح شرایط دشوار و پیچیده کشور از ابتدای استقرار دولت تاکنون، بر ضرورت حفظ انسجام ملی، تقویت همدلی میان ارکان نظام و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های کشور برای عبور از چالش‌ها تأکید کرد.

رئیس جمهور با تبیین رویکرد دولت در مدیریت مسائل کشور، وفاق ملی را مهم‌ترین سرمایه ایران در مقطع کنونی دانست و نقش مردم، نخبگان و جریان‌های همسو با دولت را بیان صادقانه عملکرد و دستاوردهای دولت، تعیین‌کننده ارزیابی کرد.

پزشکیان در این نشست، با اشاره به شرایط حساس منطقه‌ای و تحولات دو سال گذشته، انسجام و هم‌افزایی میان قوای سه‌گانه، نیروهای مسلح و سایر ارکان نظام را عامل شکل‌گیری تصمیمات راهبردی و موفقیت‌های ملی در برابر تهدیدهای دشمنان عنوان و تصریح کرد که تداوم این همدلی، زمینه‌ساز عبور کشور از مشکلات، تثبیت اقتدار ملی و تحقق آینده‌ای روشن برای ایران خواهد بود.

رئیس جمهور همچنین بر استمرار مسیر خدمت صادقانه به مردم، تقویت مشارکت اجتماعی، عدالت‌محوری و حفظ کرامت همه شهروندان به عنوان اصول بنیادین دولت وفاق ملی تأکید کرد.

پزشکیان در ابتدای سخنان خود با مرور روند فعالیت دولت از آغاز مسئولیت تاکنون، اظهار داشت: باور دارم اگر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های کشور آزاد شده و در مسیر توسعه و پیشرفت به کار گرفته شوند، می‌توان بر مشکلات غلبه کرد؛ اما اگر این ظرفیت‌ها صرف تقابل و اختلاف شود، حاصل آن اتلاف سرمایه‌های ملی خواهد بود.

رئیس جمهور وحدت و یکدلی را مهم‌ترین شرط موفقیت کشور دانست و تأکید کرد: هرچه انسجام ملی تقویت شود، مسیر پیشرفت هموارتر خواهد شد و در مقابل، گسترش کانون‌های اختلاف، زمینه افزایش تنش‌های اجتماعی را فراهم می‌کند.

پزشکیان با اشاره به مسئولیت اعضای ستادهای انتخاباتی در تبیین گفتمان دولت، از آنان خواست با حضور مؤثر در میان مردم، اقدامات و برنامه‌های دولت را به‌صورت شفاف و روشنگرانه تشریح کرده و اجازه ندهند جریان‌های تفرقه‌افکن فضای عمومی کشور را تحت تأثیر قرار دهند.

رئیس جمهور تصریح کرد: اگر مردم صداقت دولت …



 ابهامات جدی در واگذاری ۵۳ درصد سهام شرکت آلومینای ایران (جاجرم) به قیمت کمتر از یک‌پنجم ارزش واقعی
۱۶ دقیقه قبل / سایت الف

ابهامات جدی در واگذاری ۵۳ درصد سهام شرکت آلومینای ایران (جاجرم) به قیمت کمتر از یک‌پنجم ارزش واقعی

محمد دهقان، رئیس هیأت مدیره سازمان مردم‌نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت، طی نامه‌ای به رئیس‌جمهور، خواستار بررسی ویژه و دقیق فرآیند واگذاری شرکت آلومینای ایران (جاجرم) شد. وی با اشاره به سرمایه‌گذاری حداقل ۵۰۰ میلیون دلاری و ارزش واقعی برآوردی حداقل ۲۰۰ همت این مجموعه، قیمت‌گذاری ۵۳ درصد سهام آن به ارزش ۲۳ همت را آنهم به‌صورت اقساطی و بلندمدت، مغایر با منافع ملی و صیانت از بیت‌المال دانست.



 آخرین خبر از ۳ خلبان سوخو ۲۴؛ ارتش خواستار روشن شدن وضعیت آنها شد
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

آخرین خبر از ۳ خلبان سوخو ۲۴؛ ارتش خواستار روشن شدن وضعیت آنها شد

سخنگوی ارتش درباره وضعیت سه خلبان هواپیمای سوخو ۲۴ ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: همان‌طور که قبلاً هم اعلام کردیم، ما به طور جدی خواهان روشن شدن وضعیت این خلبانان عزیزمان هستیم.

 تازه‌ترین خبر‌های جنگ | از ادعاهای ترامپ درباره احتمال توافق تا پاسخ قاطع تهران | ایران به کدام نفتکش‌ها اجازه عبور از هرمز را داد؟
۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | از ادعاهای ترامپ درباره احتمال توافق تا پاسخ قاطع تهران | ایران به کدام نفتکش‌ها اجازه عبور از هرمز را داد؟

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۳۷ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با ادعا اینکه ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند مدعی شد: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 نور حق خود را با تندروی و بی‌خردی خاموش نکنیم
۳۴ دقیقه قبل / سایت هم میهن

نور حق خود را با تندروی و بی‌خردی خاموش نکنیم

حق باید به‌درستی و بر شانه‌های خرد حمل شود و با هوشیاری، تیزبینی، دوراندیشی و کیاست عرضه شود، تا در میدانِ عملِ امروز پیروز و در حافظهٔ تاریخ فردا ، مانا و تأثیرگذار باشد.

 دریادار ایرانی: صنعت دفاعی پشتوانه‌ای مطمئن برای صیانت از استقلال کشور است
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دریادار ایرانی: صنعت دفاعی پشتوانه‌ای مطمئن برای صیانت از استقلال کشور است

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: صنعت دفاعی از دل تحریم‌ها، محدودیت‌ها و دشمنی‌ها سربرآورد و با تکیه بر ایمان، دانش و روحیه جهادی متخصصان ایرانی، به جایگاهی دست یافت که امروز به عنوان پشتوانه‌ای مطمئن برای صیانت از استقلال، امنیت و منافع ملی شناخته می‌شود.

 سردار باقرزاده: حال خلبانان ایرانی در قطر خوب نیست
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

سردار باقرزاده: حال خلبانان ایرانی در قطر خوب نیست

سردار باقرزاده با هشدار درباره وضعیت نامناسب جسمی خلبانان ایرانی در قطر، خواستار انتقال فوری آنان به بیمارستان و بازگشتشان به ایران شد.

 سردار باقرزاده از موافقت قطر با ملاقات سفیر ایران با خلبان‌های اسیر خبر داد
۴ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

سردار باقرزاده از موافقت قطر با ملاقات سفیر ایران با خلبان‌های اسیر خبر داد

سردار باقرزاده از موافقت دولت قطر برای ملاقات سفیر ایران با خلبان‌های اسیر کشورمان خبر داد.