قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۶/۰۱

«هووی جدید» ملانیا ترامپ کیست؟

غیبت طولانی ملانیا ترامپ از انظار عمومی، هم‌زمان با افشای نامه‌های صمیمانه ناتالی هارپ به ترامپ، شایعات درباره رابطه‌ای غیرمتعارف ساکن اصلی کاخ سفید با دستیارش را دوباره داغ کرده است.
 «هووی جدید» ملانیا ترامپ کیست؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

وقتی که پنج‌شنبه، جلوی خبرنگاران در رٌزگاردن کاخ سفید بعد از نزدیک به 40روز غیبت حاضر شد؛ همان اول به کنایه گفت: «شنیدم دلتان برای من تنگ شده بود؟ ..خوب بفرمایید من همینجا هستم.»

ملانیا نزدیک به 38روز می‌شد که همراه رییس‌جمهور در انظار عمومی از جمله دو مراسم مهم تشییع لیندسی گراهام و شام ضیافت مجدد کاخ سفید با خبرنگاران حاضر نشده بود.

بسیاری علل مختلف برای آن مطرح کردند، از ترس امنیتی بعد از آنکه یکی از رسانه‌های داخل ایران ویدیوی از الگوی تردد و خرید او در نیویورک پرده برداشت و او را در تیررس هدف ترور نمایش داد تا فرار از سروصدای ساخت‌وسازهای اطراف کاخ سفید و تمرکز بر تعطیلات تابستانی با پسرش بارون و پیشبرد برنامه‌های عام المنفعه‌ش از جمله بازگرداندن کودکان جداشده اوکراینی به والدین‌شان.

اما این دلایل ناکافی مانع از جدی شدن شایعات رابطه نزدیک و خارج از مسائل کاری همسرش با دستیار بسیار نزدیکش خانم ناتالی هارپ نشد. به‌خصوص بعد آنکه جان آساف، سناتور دموکرات ایالت جورجیا، در یکی از سخنرانی اخیر خود با اشاره به همراهی دائم هارپ با ترامپ در سفرهایش، به رابطه نزدیک آنها کنایه زد. …




 اخبار جدید

 برگزاری نشست وزیران خارجه ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس در عمان
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

برگزاری نشست وزیران خارجه ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس در عمان

وزیران امور خارجه ایران و کشورهای ساحلی خلیج فارس به‌منظور بررسی راهکارهای تأمین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز و کاهش تنش‌های منطقه‌ای، دوشنبه هفته جاری در شهر صلاله عمان گرد هم می‌آیند.

 سخنگوی دولت: باید مقوله انرژی به یک امر اجتماعی تبدیل شود
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سخنگوی دولت: باید مقوله انرژی به یک امر اجتماعی تبدیل شود

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه مدیریت انرژی در شرایط فعلی فراتر از یک موضوع اقتصادی بوده و یک امر اجتماعی است، گفت: دولت با همه توان و در شرایطی که دشمن زیرساخت‌های حیاتی کشور را هدف قرار داده، برای پایداری شبکه تلاش می‌کند و مردم نیز حق دارند خواستار مبارزه با تبعیض و سوءاستفاده از منابع عمومی، به‌ویژه در حوزه استخراج غیرمجاز رمزارز باشند.

 جزئیات تفاهم ایران و عمان درباره تنگه هرمز؛ ۷ شرط ایران برای بازگشایی
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تفاهم ایران و عمان درباره تنگه هرمز؛ ۷ شرط ایران برای بازگشایی

یک منبع آگاه جزئیات جدیدی از تفاهم نهایی ایران و عمان درباره مسیرهای تردد دریایی در تنگه هرمز ارائه کرده است؛ تفاهمی که به گفته این منبع، پس از گفت‌وگوهای فشرده فنی و دیپلماتیک میان تهران و مسقط و در اوایل شهریورماه نهایی شده است.

 یحیی سریع: به ۱۲۹ حمله هوایی دشمن سعودی طی ۴۸ ساعت، پاسخ می‌دهیم
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

یحیی سریع: به ۱۲۹ حمله هوایی دشمن سعودی طی ۴۸ ساعت، پاسخ می‌دهیم

سخنگوی نیروهای مسلح یمن با اشاره به اینکه جنگنده‌های دشمن سعودی طی ۴۸ ساعت گذشته ۱۲۹ بار یمن را بمباران کرده‌اند، گفت: این حملات بدون پاسخ نخواهد ماند.

 حمله به تاسیسات هسته‌ای تحت نظارت آژانس نگران‌کننده است
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

حمله به تاسیسات هسته‌ای تحت نظارت آژانس نگران‌کننده است

سران کشورهای عضو بریکس در بیانیه پایانی خود تاکید کردند که حملات عمدی به تأسیسات هسته‌ای مشمول پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نگران‌کننده است.

 دیدار پزشکیان با ولیعهد ابوظبی در فضایی آرام و سازنده بود
۲۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

دیدار پزشکیان با ولیعهد ابوظبی در فضایی آرام و سازنده بود

یک مقام ارشد ایرانی دیدار رییس جمهور با ولیعهد ابوطبی را در فضایی «آرام و سازنده» توصیف کرد.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026