قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

زمان خاکسپاری مریم همتیان

پیکر مریم همتیان، بازیگر جوان سینما و تئاتر فردا ۱۴ مردادماه به خاک سپرده می‌شود.
 زمان خاکسپاری مریم همتیان

 مریم همتیان بازیگر جوانی که روز ۱۱ مردادماه بر اثر سرطان از دنیا رفت، در روزهای گذشته با پخش تصاویری از نقش‌آفرینی‌هایش در فیلم‌هایی که بازی کرده بود، از سوی بسیاری از چهره‌های سینمایی یاد شد.

از جمله آثار او فیلم «طلاقم بده» به کارگردانی محمدعلی سجادی، «گیج‌گاه» به کارگردانی عادل تبریزی و «مرد خاموش» احمد بهرامی بود.

پیکر این بازیگر جوان طبق پیگیری‌های انجام شده، ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه، ۱۴ مرداد در قطعه هنرمندان بهشت زهرا تشییع و تدفین می‌شود.

 فیلم‌های «فصل آلوچه‌های سبز»، «بالاتر از سیاهی» و «خارپشت» با بازی مریم همتیان هنوز به اکران درنیامده‌اند.

 





 «کارآگاه علوی» از امشب روی آنتن می‌رود
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

«کارآگاه علوی» از امشب روی آنتن می‌رود

قصه فصل جدید «کارآگاه علوی» با بازی بهنام تشکر و کیوان ساکت‌اوف از اواسط مقطع سال ۱۳۱۹ آغاز می‌شود؛ جایی که پرونده‌های جنایی و معمایی، کارآگاه علوی را در دل وقایع سیاسی و اجتماعی سال‌های پایانی پهلوی اول و آغاز دوره‌ای تازه از تاریخ ایران قرار می‌دهند.

 جایگاه آموزش هنر در حکمرانی فرهنگی
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

جایگاه آموزش هنر در حکمرانی فرهنگی

آموزش به عنوان زیربنای مستحکم حوزه فرهنگ و هنر محسوب می شود و از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است، بنابراین آموزش هنر بایستی در سیاستگذاری و خط مشی گذاری فرهنگیِ کشور مورد توجه جدی متولیان و سیاستگذاران قرار گیرد.

 هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس

هیفا وهبی با یک استایل لاکچری و چشمگیر در جده ظاهر شد و توجه‌ها را به خود جلب کرد.

 حکم خوانندگی زنان برای مردان چیست؟
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

حکم خوانندگی زنان برای مردان چیست؟

حکم چهار سال حبس برای هیوا سیفی‌زاده، خواننده موسیقی ایرانی، به اتهام «تشویق به فساد و فحشا» با انتقادهایی همراه شده است؛ او می‌گوید تنها چند بیت از اشعار سع...

 آبگوشت خوردن بازیگر سرشناس فرانسوی به همراه کارگردان ایرانی
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

آبگوشت خوردن بازیگر سرشناس فرانسوی به همراه کارگردان ایرانی

تصویری از آبگوشت خوردن ژولیت بینوش بازیگر سرشناس فرانسوی به همراه عباس کیارستمی در تهران؛ فروردین ۱۳۸۵ را مشاهده می‌نمایید.

 انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد

انیمیشن چینی Niu Lai با بودجه‌ای ناچیز و فروش میلیونی، لقب سودآورترین اثر تاریخ سینما را به خود اختصاص داد.