قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۶ ساعت قبل

مهدی سلوکی بعد از سالها با استایل متفاوت/ عکس

تصویری تازه از مهدی سلوکی مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است.
 مهدی سلوکی بعد از سالها با استایل متفاوت/ عکس

 تصویری تازه از مهدی سلوکی، بازیگر شناخته‌شده تلویزیون، منتشر شده که تغییر چهره و ظاهر او نسبت به سال‌های حضورش در قاب تلویزیون مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است.

 



۳۴ دقیقه قبل / سایت مشرق

«هزار و یک شب»؛ جاه‌طلبی پرزرق‌وبرقی که به ضدتبلیغ نمایش خانگی تبدیل شد/شکست سنگین مصطفی کیایی با لشکری از ستاره‌ها

سرویس فرهنگ و هنر مشرق - سریال «هزار و یک شب» به کارگردانی مصطفی کیایی، با بازیگرانی چون پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، بهرام رادان، سحر دولتشاهی و دیگران، یکی از پرهزینه‌ترین و پرستاره‌ترین پروژه‌های نمایش خانگی ایران بود. انتظارات از آن بسیار بالا بود. ترکیبی از عناصر اساطیری هزار و یک شب با روایتی امروزی ،معمایی و فانتزی. اما این سریال نتوانست انتظارات را برآورده کند و به اثری پر از ضعف‌های ساختاری، روایی و اجرایی تبدیل شد.

ضعف‌های روایی و فیلمنامه: کندی، عدم انسجام و منطق ناپذیر

یکی از انتقادهای پررنگ کندی ریتم و روایت پراکنده است. بسیاری از مخاطبان شبکه‌های اجتماعی در نظرات مختلفی درباره سریال نوشته‌اند، حتی قسمت های اولیه را با سرعت دو برابر تماشا کردند اما همچنان سریال حوصله‌ سربری را تجربه‌ کرده‌اند.سریال با تعدد شخصیت‌ها و خرده‌روایت‌ها شروع می‌شود که در ابتدا گیج‌کننده است و بعداً به کسالت تبدیل می‌شود. خرده‌داستان‌ها اغلب رها می‌شوند یا بدون تأثیرگذاری پیش می‌روند، و تعلیق مورد انتظار از یک سریال معمایی-فانتزی شکل نمی‌گیرد.

یکی از کاربران در شبکه اجتماعی ایکس درباره این سریال نوشت: «اینهمه بازیگر درجه یک ولی سریال ضعیف... دیگه نمی‌بینم. همین ۵ قسمت کافیه .» دیگری هم اشاره کرد که «دو قسمت دیدم. چقدر بد بود... صحنه اضافه داشت که هرکدومشون قابل حذف بودن .»

منتقدان رسانه‌ای نیز بر «عدم منطق روایی» تأکید دارند؛ چرا شخصیت‌هایی مثل سحر دولتشاهی ماجرا را به پلیس گزارش نمی‌دهند؟ چرا دسترسی آسان به اطلاعات حساس وجود دارد؟ این ایرادهای منطقی، تعلیق را نابود می‌کنند و مخاطب را از داستان جدا می‌کنند.

فیلمنامه کیایی تلاش می‌کند مرز بین واقعیت و افسانه را محو کند، اما این تلاش به «تصنع مکانیکی» منجر شده. روایت نه کاملاً فانتزی جذاب است و نه درام اجتماعی-معمایی منسجم. پایان‌بندی اپیزودها اغلب بدون قلاب قوی تمام می‌شود که برای فرمت نمایش خانگی (انتشار هفتگی) فاجعه‌بار است و باعث ریزش مخاطب می‌شود. حجم بالای خطوط داستانی بدون پرداخت کافی، سریال را به لوپ تکراری از اتفاقات تبدیل کرده که هیجان اولیه را از بین می‌برد.

در مجموع، فیلمنامه فاقد انسجام است. اشاره‌های مستقیم به قصه‌های هزار و یک شب اغلب مصنوعی و مجبور به نظر می‌رسند و به جای غنی‌سازی، حس تقلید سطحی ایجاد می‌کنند. مخاطبان انتظار قصه‌گویی جذاب شهرزادوار داشتند، اما با روایتی پراکنده و فاقد عمق مواجه شدند.

شخصیت‌پردازی ضعیف و عدم ارتباط عاطفی

بازیگران ستاره جمع شده‌اند، اما شخصیت‌ها به درستی پرداخت نشده‌اند. کاربران در شبکه‌های اجتماعی بارها به «شخصیت‌پردازی‌های بد» اشاره کردند. شخصیت‌ها یا بیش از حد ادایی و مصنوعی هستند یا فاقد عمق و انگیزه روشن. فلش‌بک‌ها وجود دارند اما صرفاً ابزاری برای اپیزود جاری‌اند و به شناخت بلندمدت کمک نمی‌کنند.

یکی از نقدهای رایج: عدم توازن در بازی‌ها و سطح شخصیت‌ها. حتی با حضور بازیگران قدرتمندی مثل پرستویی و تهرانی، دیالوگ‌ها «مصنوعی و ادایی» هستند و ارتباط عاطفی ایجاد نمی‌کنند. مخاطب نمی‌تواند با کاراکترها همذات‌پنداری کند چون انگیزه‌ها مبهم یا کلیشه‌ای‌اند. در نتیجه، سریال بیشتر بر فرم بصری تکیه کرده تا محتوای انسانی.

این ضعف در شبکه‌های اجتماعی پررنگ بود: «همه چیزش بد بود... شخصیت‌پردازی‌ها بد بود. » سریال نتوانسته از پتانسیل ستاره‌ها استفاده کند و بسیاری از نقش‌ها سطحی مانده‌اند.

مشکلات بصری، جلوه‌های ویژه و تولید

جلوه‌های ویژه یکی از ضعف‌های برجسته است. سکانس‌های گذشته و عناصر فانتزی «مصنوعی» به نظر می‌رسند. اغلب منتقدان به «تصاویر فراتر از قصه» اشاره دارند اما در عمل، فرم بر محتوا غلبه کرده بدون اینکه کیفیت بالایی داشته باشد.

تدوین و فیلم‌برداری نیز مورد انتقاد است. کات‌های سریع و چرخش‌های دوربین باعث گیجی می‌شود. یکی از کاربران در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دوربین کات می‌خوره و دور خودش می‌چرخه... از تدوین و فیلم‌برداری بد خیلی ضربه خورده. » فضاسازی اساطیری تلاش شده اما ناپیوسته و ناتعادل است؛ گویی پروژه از ابتدا متعلق به جهان سازندگانش نبوده است و حتی شایعاتی وجود دارد که قرار بوده حسن فتحی این سریال را کارگردانی کند و در نهایت این پروژه نصیب مصطفی کیایی شده است. با در نظر گرفتن تولیدات پیشین کیایی این محتوا هیچ ارتباطی به جهان های داستانی خلق شده توسط او ندارند.

با وجود هزینه ساخت ، تولید مشترک و تلاش برای بین‌المللی بودن، نتیجه «مصنوعی» و «پرریسک اما ناموفق» است. اکشن‌ها ضعیف، شمشیرزنی‌ها غیرطبیعی و عناصر فرهنگی مخلوط بدون هارمونی‌اند.

دیالوگ‌ها، موسیقی و جو کلی: ادایی و کسالت‌آور

دیالوگ‌ها بارها به عنوان «ادایی» و غیرطبیعی نقد شده‌اند. این مسئله همراه با ریتم کند، جو را سنگین و خواب‌آور می‌کند. مخاطبان گزارش دادند که «به زور تا انتهای قسمت یک رو تونستم ببینم» یا «چقدر صحنه اضافه داشت.»

موسیقی و جو هم نتوانسته تعلیق ایجاد کند. سریال در سکون و سکوت سعی در درگیر کردن دارد اما شکست خورده. است و کامنت های مردمی بر «ناتعادلی کلی» تأکید دارند؛ پرستاره اما بدون موج اجتماعی مثبت.

مقایسه با انتظارات و آثار مشابه: جاه‌طلبی بدون اجرا

انتظار از «هزار و یک شب» اقتباسی خلاقانه یا روایتی مدرن از افسانه‌ها بود، اما نتیجه تکرار فرمول‌های ناموفق کیایی با جلوه‌های ضعیف است. برخلاف آثار موفق نمایش خانگی، تعادل بین فرم و محتوا برقرار نشده. منتقدانی مثل مسعود فراستی و دیگران نیز بر فاصله از انتظارات اولیه تأکید کردند.

این سریال نشان‌دهنده مشکل ساختاری در نمایش خانگی ایران است: تمرکز روی ستاره و بودجه بدون فیلمنامه قوی.

چرا سریال شکست خورد؟

«هزار و یک شب» جاه‌طلبی بزرگی داشت اما در اجرا ناکام ماند. ضعف‌های عمده شامل روایت پراکنده و کند، شخصیت‌پردازی سطحی، جلوه‌های ویژه مصنوعی، دیالوگ‌های ادایی، مشکلات تدوین و عدم تعادل بین افسانه و واقعیت است. این عناصر باعث ریزش مخاطب و واکنش‌های منفی گسترده در شبکه‌های اجتماعی شدند.

با وجود جسارت کیایی، سریال اسیر فرم شد و از قصه غافل ماند. برای آینده، نیاز به فیلمنامه منسجم‌تر، شخصیت‌پردازی عمیق‌تر و اجرای دقیق‌تر است. این اثر می‌توانست میراثی از هزار و یک شب مدرن باشد، اما به اثری فراموش‌شدنی تبدیل شد که بیش از آنکه قصه بگوید، در سکوت و تصنع غرق شد.


۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

پیمان معادی مدل برند ایتالیایی شد/عکس

برند ایزایا در سال ۱۹۲۰ توسط انریکو ایزایا تأسیس شد و در زمینه پوشاک و مد لوکس فعالیت دارد.

 

این همکاری، حضور معادی در عرصه مد و تبلیغات بین‌المللی را پررنگ‌تر کرده است.


۱۵ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

سینمای ملی نداریم، سینمای تهرونی داریم/تلویزیون داریم؟

به گزارش اصلاحات نیوز؛

مجید مظفری که به تازگی گواهینامه درجه یک هنری را نیز دریافت کرده اظهار کرد: آرزوی من این است که یک سینمای باشکوه و ملی داشته باشیم که پیشتر داشتیم.

وی به گذشته سینمای ایران اشاره کرد و افزود: در جشنواره فیلم فجر وقتی ۱۰۰ تا ۱۲۰ فیلم می‌آمد و یک بار هم داور انتخاب بودم، از بین ۱۲۰ فیلم، ۱۰۰ فیلم در شهرستان‌ها با لهجه‌ها و لباس‌های مختلف، دکور و موسیقی متفاوت بود، اما در حال حاضر در تهران سه فیلم ساخته می‌شود و ادعا داریم سینمای ملی داریم.

سینمای تهرونی داریم

مظفری با این باور است که سینمای ملی نداریم، تصریح کرد: سینمای تهرونی داریم.

وی به این سوال که آیا دوست داشتید با کارگردانی کار کنید، اما کار نکردید؟ اینگونه پاسخ را داد: نه. هیچ وقت آرزو ندارم با کارگردانی کار کنم، دوست دارم به جایی برسم که کارگردان با من کار کند نه من آرزو کنم با او کار کنم.

سینما پوست‌اندازی می‌خواهد

این پیشکسوت سینما و تلویزیون به این سوال که زیباترین اثر سینمایی یا تلویزیونی که تاکنون بازی کردید، چه بوده است؟ چنین پاسخ داد: من همه را دوست دارم، اما مردم از «جنگ نفتکش‌ها»، «تنور دیگ»، «مسافران»، «سگ‌کشی» و ... یک سری از کارهایم استقبال زیادی کردند.

وی درباره این روز‌های سینما هم گفت: سینما به صورت ویژه باید پوست‌اندازی شود تا به اصطلاح چرک‌هایش ریخته شود.

مظفری به همین سوال درباره تلویزیون هم تنها این پاسخ را داد که «تلویزیون داریم؟».




 اصغر فرهادی «قلب سارایوو» را گرفت
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اصغر فرهادی «قلب سارایوو» را گرفت

اصغر فرهادی، کارگردان برجسته ایرانی و برنده دو جایزه اسکار، در مراسمی در تئاتر ملی سارایوو، جایزه افتخاری «قلب سارایوو» را به پاس «سهم برجسته‌اش در هنر سینما» دریافت کرد.

 «کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

«کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند

آیا مدیران آموزش‌وپرورش، از سطح ستاد تا استان و منطقه، در میان برنامه‌های فشرده، تشریفات رسمی، دیدارها، سخنرانی‌ها و ملاحظات ناشی از میزبانی این حجم از مسئول...

 ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟

سرپرست اداره‌کل حفظ، احیا و مرمت بناها و محوطه‌های تاریخی با تاکید بر اینکه یافته‌های اخیر در جبهه جنوبی کاخ جهان‌نما براساس اسناد، نقشه‌ها و عکس‌های تاریخی است، گفت: این عملیات غافلگیرکننده نیست و تمام اقدامات با اشراف کامل بر نقشه‌ها و مستندات تاریخی انجام می‌شود.

 «صبح جمعه با شما» به رادیو بازگشت
۳۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

«صبح جمعه با شما» به رادیو بازگشت

برنامه قدیمی «صبح جمعه با شما» پس از وقفه‌ در تولید با فصل جدید و با تغییر تیم تولید، از جمعه ۶ شهریور به رادیو بازمی‌گردد.

 ببینید| رهبری آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای حقیقت شگفت‌انگیزی را آشکار کرد - تسنیم
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| رهبری آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای حقیقت شگفت‌انگیزی را آشکار کرد - تسنیم

افشین علا: مردم آقا را دیده بودند و عاشقشان شده بودند؛ اما حاج‌آقا مجتبی را ندیده، عاشقشان شدند.

 غفلت از دین؛ دومین اشتباه بزرگ مصدق که زمینه‌ساز کودتای 28 مرداد شد - تسنیم
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

غفلت از دین؛ دومین اشتباه بزرگ مصدق که زمینه‌ساز کودتای 28 مرداد شد - تسنیم

جامعه شناس سیاسی درباره کودتا 28 مرداد گفت: نادیده گرفتن نقش دین و مذهب یکی از اشتباهات مصدق است.