صفحه سیاست- محسن نامجو که پس از نزدیک به ۲۰ سال اقامت خارج از ایران، پنجشنبه پنجم شهریور به تهران بازگشته است، در ویدیویی درباره نخستین روزهای حضورش در کشور توضیح داد که در سه، چهار روز گذشته با استقبال مردم روبهرو شده است.
او گفت افرادی از گروههای مختلف، از تماشاگران تئاتر گرفته تا پیکهای موتوری، با او برخورد کرده و بازگشتش را خوشامد گفتهاند.
نامجو همچنین درباره انتقادهایی که بازگشتش را به تحولات و حوادث سالهای اخیر مرتبط دانستهاند، تأکید کرد که هدفش از بازگشت، دیدار با وطن و خانوادهاش بوده است. واکنش نامجو به انتقادها
این خواننده در پاسخ به منتقدانی که بازگشت او را به معنای بیتوجهی به جانباختگان حوادث سالهای اخیر دانستهاند، گفت که ارتباطی میان دیدار او با خانواده و مسئولیت نسبت به اتفاقات رخداده وجود ندارد.
او همچنین درباره احتمال برخورد قضایی با خود گفت: «اگر من را بگیرند، من قهرمانم؟» و تأکید کرد که انتظار دارد بتواند به کشور بازگردد، خانوادهاش را ببیند و زندگی خود را ادامه دهد.
نامجو همزمان با … …













