قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از ملت ایران برای حضور در مراسم اربعین رهبر مجاهد شهید دعوت کرد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای از ملت بزرگ ایران برای حضور باشکوه در آیین‌های بزرگداشت اربعین رهبر مجاهد شهید با شعار محوری «با تو در عهدیم تا صبح ظهور» در سراسرکشور دعوت کرد.
 شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از ملت ایران برای حضور در مراسم اربعین رهبر مجاهد شهید دعوت کرد

صفحه سیاست-

به گزارش  اداره کل روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، متن اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای دعوت به حضور ملت ایران در آیین‌های بزرگداشت اربعین رهبر شهید در سراسر کشوربه شرح زیر است: «اربعین «آقای شهید ایران»، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (قدس‌الله‌نفس الزکیه)، در امتداد تشییع تاریخی و حضور بی‌نظیر ملت ایران، مقصدی برای امتداد بعثت و میعادگاهی برای تبدیل خون امام شهید به حرکت و معرفت است. شهادت ایشان اگرچه ثلمه‌ای بزرگ بر پیکر جهان اسلام وارد ساخت، اما خون مطهر آن رهبر شهید، پیوند عمیق امام و امت را بیش از پیش آشکار کرد و کالبد جامعه را با حقیقتی تازه از بیداری، خویش‌انگیختگی و مسئولیت تاریخی مواجه ساخت؛ حقیقتی که در تشییع تاریخی ایشان به شکوهی کم‌نظیر تجلی یافت و نشان داد که نسبت ملت با امام و آرمان‌های او، نسبتی برخاسته از عمق ایمان و ریشه‌دار در وجدان تاریخی این ملت است.

اربعین امام شهید، «دارالذکری» برای یادآوری حقایق و معارف و فرصتی برای تبیین مکتب، سبک مدیریتی، بازخوانی اندیشه و نگاه قرآنی و معنوی آن رهبر فرزانه و تعمیق معرفت و امتداد راه ایشان است؛ عرصه‌ای که در آن «بعثت خون» در اراده و آگاهی مردم امتداد می‌یابد و عاطفه و سوگ، به معرفت، عهد و مسئولیت اجتماعی پیوند می‌خورد و خون مطهر امام شهید، در متن جامعه رسالتی تازه می‌یابد. بر همین اساس، همزمانی این ایام با سالروز شهادت حضرت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت حضرت حجت بن الحسن المهدی(عج)، افق این مراسم را به عهدی ماندگار با ولایت و امامت پیوند می‌زند و بر همین مبنا، شعار ویژه مراسم‌های چهلم در سراسر کشور «با تو در عهدیم تا صبح ظهور» انتخاب شده است تا تجدید میثاق با راه و آرمان امام شهید، در امتداد عهد با ولایت و انتظار ظهور معنا یابد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از عموم ملت شریف و شهیدپرور ایران اسلامی، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، روحانیون، علما، دانشگاهیان، فرهنگیان، جوانان و نوجوانان، هیئات مذهبی، تشکل‌های مردمی و انقلابی و همه دلدادگان راه شهیدان دعوت می‌کند با حضور گسترده، پرشور و حماسی خود در تمامی آیین‌های بزرگداشت اربعین رهبر مجاهد شهید، یاد و نام آن شهید والامقام را گرامی داشته و با آرمان‌های سید الشهدای انقلاب اسلامی تجدید …





 [ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی

[ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی

بدون ثبات و پیش‌بینی‌پذیری در بازار، هرگز اصلاحات اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد.

 خانه‌های سازمانی به مسکن استیجاری تبدیل می‌شوند؛ جزئیات طرح دولت اعلام شد

خانه‌های سازمانی به مسکن استیجاری تبدیل می‌شوند؛ جزئیات طرح دولت اعلام شد

معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: تخلیه خانه‌های سازمانی برای تأمین مالی پروژه‌های مسکن استیجاری آغاز شد.

 یک فعال سیاسی: هشدار قالیباف دیرهنگام بود؛ خیابان از همان روزهای اول جنگ مصادره شد | آخرین خبر

یک فعال سیاسی: هشدار قالیباف دیرهنگام بود؛ خیابان از همان روزهای اول جنگ مصادره شد | آخرین خبر

شرق/متن پیش رو در شرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست هشدار محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، درباره سوءاستفاده سیاسی از «خیابان» و ضرورت جلوگیری از تبدیل آن به عرصه رقابت‌های سیاسی و جناحی، در شرایطی مطرح شده که به گفته غلامعلی رجایی، سوء‌استفاده یا مصادره خیابان از مدت‌ها قبل آغاز

 سرمربی تیم‌ملی کشتی آزاد: آمریکا به یک نفر ویزا ندهد تیم اعزام نمی‌شود/ دبیر دخالتی ندارد

سرمربی تیم‌ملی کشتی آزاد: آمریکا به یک نفر ویزا ندهد تیم اعزام نمی‌شود/ دبیر دخالتی ندارد

سرمربی تیم‌ملی کشتی آزاد کشورمان گفت: اگر آمریکا برای مسابقات امیدهای جهان حتی به یک نفر ویزا ندهد تیم را اعزام نخواهیم کرد.

 عمق حفر چاه‌های آب درشهر قدس به ۳۵۰ متر رسید

عمق حفر چاه‌های آب درشهر قدس به ۳۵۰ متر رسید

رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان قدس با هشدار نسبت به تشدید بحران منابع آبی این شهرستان گفت: عمق حفر چاه‌های آب در شهرقدس در شرایط کنونی به حدود ۳۵۰ متر رسیده است؛ که حدود ۱۵ لیتر بر ثانیه آبدهی دارد.

 رگبار و رعدوبرق در شمال کشور؛ تداوم باد شدید و گردوخاک در شرق/ تهران در آستانه بارش پراکنده

رگبار و رعدوبرق در شمال کشور؛ تداوم باد شدید و گردوخاک در شرق/ تهران در آستانه بارش پراکنده

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار و رعدوبرق در بخش‌هایی از شمال و جنوب کشور، وزش باد شدید و احتمال خیزش گردوخاک در مناطق شرقی و کاهش نسبی دما در برخی مناطق خبر داد و گفت دریای خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان طی دو روز آینده مواج خواهند بود.