قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۵۵ دقیقه قبل

تاکید دادستان انتظامی قضات بر اجرای فوری احکام قطعی و حفظ کرامت مراجعان

دادستان انتظامی قضات گفت که پشتیبانی از برنامه‌های دولت به‌ویژه در بخش اقتصادی و رونق تولید، تکلیف شرعی و انقلابی قوه قضاییه است.
 تاکید دادستان انتظامی قضات بر اجرای فوری احکام قطعی و حفظ کرامت مراجعان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

صفحه سیاست-

حجت‌الاسلام والمسلمین علی عبدالهی روز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه رییسان کل پیشین و جدید دادگستری استان ایلام اظهار کرد: دستگاه قضایی با همه توان و اقتدار، پشتیبان نظام اجرایی کشور در بخش‌های گوناگون به‌ویژه حمایت از تولید و برطرف کردن موانع اقتصادی است. وی افزود: این پشتیبانی یک تکلیف شرعی و انقلابی به‌شمار می‌رود و دستاورد این همراهی، ایجاد امنیت پایدار و آرامش بیشتر در جامعه است.

دادستان انتظامی قضات با تأکید بر شتاب‌بخشی در رسیدگی به پرونده‌ها بیان کرد: جلوگیری از هرگونه دیرکرد در تعیین سرنوشت مردم ضروری است و انتظار می‌رود رییس‌کل جدید دادگستری ایلام برای کاهش پرونده‌ها کوشش بیشتری داشته باشد.

عبدالهی حفظ شأن مراجعان را اولویت دانست و گفت: نگهداری از آبرو و پاسخگویی شایسته به مراجعان همواره باید رعایت شود، زیرا حفظ جایگاه و کرامت مردم خط قرمز دستگاه قضایی است.

وی بیان کرد: پس از صدور رأی قطعی هیچ توجیهی برای درنگ در اجرای آن پذیرفته نیست چرا که معطلی در اجرای احکام، حقوق مردم را پایمال می‌کند، زیان‌های جبران‌ناپذیر به بار می‌آورد و از نظر شرعی و قانونی نیز پذیرفتنی نیست.

دادستان انتظامی قضات در ادامه یادآور شد: ویژگی برجسته استان ایلام، سرمایه بزرگ انسانی در رده‌های گوناگون تخصصی به شمار می‌رود که در یک دهه گذشته مدیران توانمندی را به پیکره مدیریتی کشور معرفی کرده است.

عبدالهی عملکرد محاکم تجدیدنظر ایلام را کم‌نظیر خواند و گفت: وجود فقط ۳۵۸ پرونده در ۱۰ شعبه دادگاه تجدیدنظر و ۲۱ پرونده در شعبه دوم دادگاه کیفری یک ایلام یک رخداد شگفت‌انگیز و نمونه‌ای بی‌مانند در کشور است.

وی ادامه داد: این دستاورد، نشان‌دهنده تحقق راهبرد بنیادین رییس قوه قضاییه در زمینه کاهش زمان رسیدگی و پیشگیری از سرگردانی مردم است.

دادستان انتظامی قضات افزود: کسب رضایت ۷۵ درصدی مردم از عملکرد مجموعه قضایی ایلام، نمادی روشن از تلاش شبانه‌روزی همکاران قضایی و اداری است.

در پایان این آیین با قدردانی از کوشش‌های عمران علی‌محمدی( رییس کل پیشین)، جبار سپهری به‌عنوان رییس‌کل جدید دادگستری استان ایلام معرفی شد.

  …




 اخبار جدید

 مدیرعامل بانک شهر: حمایت از بازسازی پروژه های صنعت نفت و گاز را مصداق جهاد اقتصادی می دانیم
۲۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

مدیرعامل بانک شهر: حمایت از بازسازی پروژه های صنعت نفت و گاز را مصداق جهاد اقتصادی می دانیم

توافق‌نامه طرح بازسازی پالایشگاه پنجم پارس جنوبی (فازهای 9 و 10) میدان مشترک پارس جنوبی میان شرکت نفت و گاز پارس و کنسرسیومی به رهبری بانک شهر با هدف تسریع د...

 سایت لهستانی Radio Łódź: اللهیار صیادمنش بهترین خرید لخ پوزنان در شروع فصل
۲۸ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

سایت لهستانی Radio Łódź: اللهیار صیادمنش بهترین خرید لخ پوزنان در شروع فصل

اللهیار صیادمنش با ۵ گل (۳ گل در لیگ و ۲ گل در پلی‌آف لیگ اروپا) و ۲ پاس گل در ۷ بازی، به عنوان «بهترین خرید» لخ پوزنان معرفی شد.

 وزیر کشور: سفر پزشکیان به قرقیزستان در مسائل امنیتی با کشور‌های منطقه اثرگذار است
۲۸ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

وزیر کشور: سفر پزشکیان به قرقیزستان در مسائل امنیتی با کشور‌های منطقه اثرگذار است

برنا - گروه سیاسی: وزیر کشور با بیان اینکه نگاه ایران چندجانبه‌گرایی و حضور فعال در اجلاس سران کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای و شانگهای‌پلاس است، اظهار ک...

 سبد حداقل خوراک از ۸.۶ میلیون تومان عبور کرد
۸ دقیقه قبل / سایت اکوایران

سبد حداقل خوراک از ۸.۶ میلیون تومان عبور کرد

اکوایران: هزینه حداقل سبد خوراکی در مردادماه به ۸ میلیون و ۶۳۲ هزار تومان رسیده که نسبت به ماه قبل حدود ۴۳۰ هزار تومان افزایش نشان می‌دهد. رشد ماهانه این سبد از ۴.۶۲ درصد در تیرماه به ۵.۲۴ درصد در مردادماه رسیده است؛ رقمی که ۱.۶۴ واحد درصد بالاتر از تورم ماهانه خوراکی‌ها در مردادماه قرار دارد. بررسی اقلام این سبد نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از افزایش هزینه در مردادماه از رشد قیمت پرتقال، تخم‌مرغ، سیب‌زمینی و کره ناشی شده است.

 ادعای جدید ترامپ علیه ایران
۱۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

ادعای جدید ترامپ علیه ایران

ترامپ نوشت: تورم در ایران ۳۰۰ درصد است آنهادر آشفتگی کامل هستند و قادر به نمایندگی صحیح از کشور نیستند.

 خودرو برقی بخریم یا نخریم؟ / مزایا و معایب یک انتخاب پر ریسک
۱۹ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

خودرو برقی بخریم یا نخریم؟ / مزایا و معایب یک انتخاب پر ریسک

در خودروی تمام‌برقی، موتور احتراقی و مصرف بنزین حذف شده و انرژی مورد نیاز از طریق باتری تأمین می‌شود.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026