قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

آتش‌سوزی در شهرک صنعتی نصیرآباد؛ ۴ نفر مصدوم شدند

کارگاه فندک سازی شهرک صنعتی نصیر آباد تهران دچار حریق شد.
 آتش‌سوزی در شهرک صنعتی نصیرآباد؛ ۴ نفر مصدوم شدند

صفحه سیاست-

شروین تبریزی سخنگوی اورژانس تهران در این باره اظهار کرد: ساعت هفت و 20 دقیقه صبح این در شهرک صنعتی نصیرآباد این حریق رخ داد و به اورژانس تهران اعلام شد.

تاکنون این اتش سوزی چهار مصدوم داشته که 2 مصدوم به بیمارستان منتقل شدند.

 



 برنامه خاموشی برق تهران برای جمعه ۳۰ مرداد
۹ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

برنامه خاموشی برق تهران برای جمعه ۳۰ مرداد

صفحه سیاست-

تازه‌ترین برنامه خاموشی برق تهران برای روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ منتشر شده است.

شهروندان برای اطلاع از زمان و محدوده قطعی برق می‌توانند به وب‌سایت شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ مراجعه کنند و بخش برنامه خاموشی‌ها را بررسی کنند.

اطلاعات خاموشی‌ها از طریق سامانه رسمی شرکت به نشانی tbtb.ir در دسترس است. وب‌سایت شرکت توزیع نیروی برق تهران: https://tbtb.ir/

 



 ممنوعیت تردد در آزادراه تهران-شمال و جاده چالوس از جمعه ۳۰ مرداد
۳۲ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

ممنوعیت تردد در آزادراه تهران-شمال و جاده چالوس از جمعه ۳۰ مرداد

صفحه سیاست-

سرهنگ «پیمان کرمی» روز پنجشنبه در خصوص  اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج - جالوس و آزادراه تهران - شمال اظهار کرد: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ١٤ روز جمعه ٣٠ مرداد ماه جاری از آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران ممنوع می شود. وی گفت: بر این اساس تردد از ساعت ١٥ همان روز از ابتدای پل زنگوله در انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس با اعلام پلیس راه ممنوع خواهد شد.

کرمی بیان کرد: تردد خودروها از مسیر جاده قدیم کرج - چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد است.

وی افزود : همچنین تردد وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت کرج و تهران از ساعت ١٦ روز جمعه ٣٠ مرداد با اعلام ماموران پلیس راه در محل به صورت یک طرفه خواهد بود.

نیمی از جاده ١٦٠ کیلومتری کرج - چالوس در حوزه استان البرز و نیمی دیگر در استان مازندران واقع شده است.

 



 پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا جمعه ۳۰ مرداد
۳۲ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا جمعه ۳۰ مرداد

صفحه اقتصاد -

اداره کل هواشناسی تهران از پیش بینی افزایش وزش باد و افزایش ابر برای تهران خبر داد.

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است. 

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا ۳۰ مرداد ماه صاف و وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد و برای شنبه ۳۱ مرداد صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و بارش پراکنده با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۳۷ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.  مطالعه بیشتر: پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا چهارشنبه ۲۸ مرداد منبع: …



 آتش به جان زاگرس افتاد؛ هشدار جدی درباره جنگل‌های ایران
۳۲ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

آتش به جان زاگرس افتاد؛ هشدار جدی درباره جنگل‌های ایران

اقتصاد۲۴- آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است. فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت هزارو ۳۸۲ هکتار حریق، صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. هم‌زمان منابع طبیعی اعلام کرده ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیرو‌های آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است. آمار‌های سازمان حفاظت محیط زیست نشان می‌دهد کانون آتش‌سوزی در مناطق چهارگانه کشور طی یک سال جابه‌جا شده و در حالی که کرمانشاه سال گذشته در صدر استان‌های درگیر حریق قرار داشت، امسال فارس با فاصله‌ای چشمگیر، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

 ۱۴۰۴ تا میانه تیرماه کرمانشاه با ثبت پنج‌هزارو ۴۱۹ هکتار آتش‌سوزی در مناطق چهارگانه، بیشترین وسعت حریق را داشت و پس از آن فارس با سه‌هزارو ۳۶۸ هکتار، لرستان با سه‌هزارو ۱۱۲ هکتار و خوزستان با هزارو سه هکتار قرار گرفتند. به ترتیب ۴۰.۷، ۲۵.۳، ۲۳.۴ و ۷.۵ درصد آتش‌سوزی‌های مناطق چهارگانه در این چهار استان رخ داده است. اما در سال جاری نقشه حریق تغییر کرده است؛ فارس با هزارو ۳۸۲ هکتار در صدر قرار دارد، کهگیلویه‌و‌بویراحمد با ۱۹۰ هکتار دوم است و کرمانشاه با ۵۱ هکتار و چهارمحال‌و‌بختیاری با ۲۱ هکتار در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

به این ترتیب، ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های ثبت‌شده در مناطق چهارگانه در فارس رخ داده است. در سه‌ماهه نخست سال جاری نیز از ۶۲ نقطه آتش شناسایی‌شده، محدوده حریق ۱۴ منطقه و عرصه سوخته هزارو ۳۶۶ هکتار بوده است. داده‌های ماهواره‌ای فارس را با هزارو ۱۱۲ هکتار در رتبه نخست، کهگیلویه‌و‌بویراحمد را با ۱۹۰ هکتار در رتبه دوم و کرمانشاه و چهارمحال‌و‌بختیاری را به ترتیب با ۴۳ و ۲۱ هکتار در رتبه‌های بعدی نشان می‌دهد. در میان مناطق حفاظت‌شده، «ماله‌گاله» فارس با ۷۵۷ هکتار بیشترین وسعت حریق را از ابتدای سال تا ۱۵ تیر داشته است. پس از آن «ارژن و پریشان» فارس با ۴۶۴ هکتار و «کوه دیل» کهگیلویه‌و‌بویراحمد با ۱۷۲ هکتار قرار گرفته‌اند. زاگرس؛ در معرض بیشترین خطر

بر‌اساس ارزیابی‌های انجام‌شده، ایلام با احتمال ۹۸ درصد وقوع آتش‌سوزی در وضعیت بسیار پرخطر قرار دارد. برخی مناطق کرمانشاه و لرستان نیز خطر بالایی دارند و …



 رژه گلزار با خودرو ۹۵ میلیاردی در خیابان‌های تهران
۴۳ دقیقه قبل / سایت برترینها

رژه گلزار با خودرو ۹۵ میلیاردی در خیابان‌های تهران

برترین‌ها: محمدرضا گلزار بار دیگر با یک خودروی فوق‌لوکس و بسیار خاص خبرساز شده است؛ این‌بار نام یک رولزرویس کولینان با تیونینگ منصوری (MANSORY) در میان خودروهای او دیده می‌شود؛ خودرویی که به‌گفته گزارش‌های منتشرشده، ارزش آن بیش از ۵۰۰ هزار دلار برآورد می‌شود.

با احتساب قیمت تقریبی دلار در محدوده ۱۹۰ هزار تومان، ارزش این رولزرویس در بازار ایران می‌تواند به حدود ۹۵ میلیارد تومان برسد؛ رقمی که این خودرو را در جمع گران‌ترین خودروهای شخصی چهره‌های مشهور کشور قرار می‌دهد.

رولزرویس کولینان به‌خودی‌خود یکی از لوکس‌ترین شاسی‌بلندهای جهان محسوب می‌شود، اما نسخه‌ای که با نام منصوری شناخته می‌شود، در سطح دیگری قرار دارد. منصوری یکی از شناخته‌شده‌ترین تیونرهای خودروهای لوکس و سوپراسپرت در جهان است و با تغییرات گسترده در طراحی بدنه، کابین و بخش‌های فنی، خودروهای خاص را به مدل‌هایی منحصربه‌فرد تبدیل می‌کند.

کولینان منصوری با ظاهر متفاوت، جزئیات سفارشی و کابین فوق‌لوکس، برای کسانی ساخته شده که حتی یک رولزرویس استاندارد نیز برایشان کافی نیست. همین موضوع باعث شده نمونه‌های خاص این خودرو در بازار جهانی قیمت‌های بسیار بالایی داشته باشند.

حضور چنین خودرویی در ایران نیز به‌دلیل قیمت نجومی و کمیاب‌بودن آن، توجه بسیاری از علاقه‌مندان خودرو را جلب کرده است. اگر ارزش حدود ۵۰۰ هزار دلار را مبنا قرار دهیم، قیمت این خودرو با نرخ فعلی ارز چیزی نزدیک به ۹۵ میلیارد تومان می‌شود؛ البته قیمت نهایی یک خودرو در ایران می‌تواند با توجه به شرایط واردات، هزینه‌های جانبی، وضعیت خودرو و ارزش بازار متفاوت باشد.

 

 





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توقف مذاکرات به دستور ترامپ و شکست مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز | مقام آمریکایی: مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض و تعیین مسیر جدا از تفاهم‌نامه اسلام‌آباد موجب نارضایتی ترامپ شده بود
سایت اقتصادنیوز

توقف مذاکرات به دستور ترامپ و شکست مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز | مقام آمریکایی: مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض …

اقتصادنیوز: دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.
 سخنگوی سپاه: اگر جنگ مجددی آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما  متفاوت خواهد بود
سایت هم میهن

سخنگوی سپاه: اگر جنگ مجددی آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما متفاوت خواهد بود

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند.
 عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید
سایت آفتاب نیوز

عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید

رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: ما هر حرکت شما را زیر نظر داریم؛ هرگونه اشتباه یا اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت که بسیار فراتر از آنچه قبلا بوده است.
 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد
سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.
 کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد
سایت رکنا

کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر ممنوعیت قانونی کشت خشخاش گفت: هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد و آنچه تصویب شده، کشت «شقایق الیفرا» برای تأمین نیازهای مختلف کشور است.
 بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته
سایت پارس فوتبال

بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال، در تمرینات آلباسته اسپانیا (لالیگا۲) حضور دارد و به زودی به این تیم می‌پیوندد.
 سارق طلای ۲.۷ میلیارد تومانی در بیرجند دستگیر شد
سایت رکنا

سارق طلای ۲.۷ میلیارد تومانی در بیرجند دستگیر شد

جانشین انتظامی شهرستان بیرجند از شناسایی و دستگیری سارق منزل و کشف طلاهای سرقتی به ارزش ۲۷ میلیارد ریال خبر داد و گفت: اموال مسروقه پس از کشف به مالباخته بازگردانده شد.
 برای نخستین‌بار در ایران؛ ارسال رایگان پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله
سایت جهان صنعت نیوز

برای نخستین‌بار در ایران؛ ارسال رایگان پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله

بانک ملی ایران برای نخستین‌بار امکان دریافت و مشاهده رایگان پیام‌های تراکنش‌های بانکی را در اپلیکیشن بله برای مشتریان خود فراهم کرد.