قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

خبر تلخ برای هالیوود؛ مرگ بازیگر نقش‌های محبوب در فیلم‌های «جیغ ۴» و «جیغ ۶»

هایدن پنیتیر، بازیگر سینما و تلویزیون که با نقش‌آفرینی در سریال «قهرمانان» و فیلم‌های «جیغ» به شهرت رسید، در سن ۳۶ سالگی درگذشت.
 خبر تلخ برای هالیوود؛ مرگ بازیگر نقش‌های محبوب در فیلم‌های «جیغ ۴» و «جیغ ۶»

صفحه سیاست-

 مرگ «هایدن پنیتیر» که به خاطر نقش‌هایش در سریال‌های «قهرمانان»، «نشویل» و فیلم‌های «جیغ ۴» و «جیغ ۶» شناخته می‌شد در حالی تأیید شده که علت مرگ او تاکنون اعلام نشده است. 

نماینده او به ای‌بی‌سی گفت: «با اندوه فراوان، درگذشت غم‌انگیز هایدن عزیزمان را اعلام می‌کنیم. او نور و نیرویی باورنکردنی بود که عشق و شادی بی‌اندازه‌ای را به همه کسانی که او را می‌شناختند و به میلیون‌ها نفری که او را روی پرده تماشا می‌کردند، هدیه داد.»

پنیتیر از سال ۱۹۹۴، از سن ۵ سالگی، فعالیت هنری خود را آغاز کرد و کار خود را با سریال‌های «یک زندگی برای زیستن» (حضور در ۲۷ قسمت) و بعدها «چراغ راهنما» (حضور در ۴۵ قسمت) آغاز کرد. در سال ۲۰۰۰، او نقش مهمی در فیلم «جاودانگان را به یاد آور» به دست آورد و در سال ۲۰۰۶ به جمع بازیگران سریال «قهرمانان» پیوست و در نقش کلیر بنت در ۷۳ قسمت از این درام محصول شبکه ان‌بی‌سی ظاهر شد.

پنیتیر بعدها برای بازی در نقش ژولیت بارنز در سریال «نشویل» دو بار نامزد گلدن گلوب شد. او از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸ در ۱۲۸ قسمت از این سریال بازی کرد.

در عرصه سینما، او بیشتر به خاطر نقش کربی در فیلم «جیغ ۴» در سال ۲۰۱۱ شناخته می‌شود و مورد استقبال طرفداران قرار گرفت و برای فیلم «جیغ ۶» در سال ۲۰۲۳ به این نقش بازگشت. 

پنیتیر اولین کتاب خود را با عنوان «این منم: یک حسابرسی» در ماه می امسال منتشر کرد. در این کتاب، او داستان‌های بسیاری از زندگی خود را به اشتراک گذاشت، از جمله جزئیاتی درباره رابطه پرتنش خود با مادرش و آزارهایی که در طول زندگی خود در هالیوود متحمل شده بود.

او در طول سال‌ها همچنین درباره مبارزه خود با الکل و مواد مخدر آشکارا صحبت کرده بود. در سال ۲۰۲۰، مدتی را در یک مرکز توانبخشی گذراند و ترک کرده بود. 





 فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند

فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند

وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 ۱۲ نیروی صلیب سرخ و هلال احمر از ابتدای سال جان باختند/  هشدار درباره عادی‌ شدن حمله به امدادگران

۱۲ نیروی صلیب سرخ و هلال احمر از ابتدای سال جان باختند/ هشدار درباره عادی‌ شدن حمله به امدادگران

اجتماعی رکنا، رؤسای فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ همزمان با روز جهانی بشردوستی، با هشدار نسبت به افزایش خطر برای کارکنان امدادی، خواستار اقدام عملی دولت‌ها و طرف‌های درگیر برای حفاظت از نیروهای بشردوستانه و تضمین امنیت فعالیت‌های امدادی شدند.