قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

تساوی آغاز لیگ برای ذوب‌آهن رضایت‌بخش بود

سرمربی ذوب‌آهن پس از تساوی برابر فولاد در هفته نخست لیگ برتر گفت که تیمش از کسب یک امتیاز و نباختن رضایت دارد، اما برای بهبود عملکرد در ضدحملات و رفع اشتباهات تلاش خواهد کرد.
 تساوی آغاز لیگ برای ذوب‌آهن رضایت‌بخش بود

صفحه سیاست-  عبدالله ویسی در نشست خبری پس از دیدار با فولاد گفت: ابتدا از هواداران تشکر ویژه می‌کنم؛ استقبال خوبی از بازی داشتند و از آن‌ها عذرخواهی می‌کنم که با پیروزی به خانه نرفتند. اگر این بازی در هفته‌های سوم یا چهارم برگزار می‌شد، می‌توانست کیفیت بیشتری داشته باشد.

وی افزود: در هفته‌های اول، تیم‌ها برای نباختن به زمین می‌آیند و به‌دنبال استفاده از تک‌موقعیت‌ها هستند. ما موقعیت‌های نصف‌ونیمه‌ای داشتیم و حتی روی ضربات ایستگاهی می‌توانستیم به گل برسیم، اما موفق نشدیم. چند بازیکن اصلی ما غایب بودند و شاید این موضوع اثر داشت، اما اعتقاد دارم حضور بازیکنان غایب می‌تواند به تیم کمک کند، ولی نبود آن‌ها نباید به تیم آسیب بزند. به فال نیک می‌گیریم که لیگ را با شکست شروع نکردیم و خوشحالم که چهار یا پنج نفر از بازیکنان آکادمی بازی کردند و نشان دادند می‌توانند در لیگ حضور داشته باشند.

سرمربی ذوب‌آهن درباره ضعف این تیم در ضدحملات گفت: روی ضدحمله کار کرده بودیم، اما نتوانستیم به هدفمان برسیم. در ضدحمله باید دو یا سه بازیکن سرعتی جلوتر از صاحب توپ حرکت کنند که متأسفانه این اتفاق در تیم ما شکل نگرفت. مترصد گرفتن فضا از فولاد بودیم و می‌توانستیم عملکرد بهتری در ضدحملات داشته باشیم. امیدوارم در بازی‌های بعد این اشتباهات را نداشته باشیم.

وی درباره تأثیر غایبان زیاد در دیدار امروز اظهار داشت: غایب داشتن در همه تیم‌های دنیا وجود دارد و نباید برای ما توجیهی باشد که به دلیل نبودن آن‌ها مشکل به وجود آمده است. بازیکنان جایگزین خوبی داریم؛ بودن بازیکنان غایب می‌تواند به تیم کمک کند، اما نبودشان نباید به تیم صدمه بزند.

ویسی درباره شرایط چمن فولادشهر تصریح کرد: با مدیران صحبت کردیم و قرار است در تعطیلات، چمن ذخیره را به زمین اصلی منتقل کنند. حیف است که با این همه شور و شوق فوتبالی در اصفهان، چمن خوب نداشته باشیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره استفاده از بازیکنان جوان در دیدار امروز گفت: هر جایی که رفتم، از بازیکنان زیر ۲۳ سال همان شهر استفاده کردم. خوشبختانه این اتفاق اینجا هم افتاد و همین دقایق کم می‌تواند به آن‌ها و آکادمی کمک و روحیه بدهد، اما نباید انتظار داشته باشیم که بتوانند بازی‌های مهم را برای ما دربیاورند.

ویسی در پاسخ به انتقاد درباره داشتن پنج بازیکن اخطاری در بازی امروز اظهار کرد: این اثر سال گذشته تیم ما است. در چهار بازی دوستانه، چهار اخراجی دادیم. اثرات تفکر سال گذشته هنوز در تیم وجود دارد و باید روی آن کار روان‌شناختی انجام دهیم و تلاش می‌کنیم دیگر این اتفاق رخ ندهد.

سرمربی ذوب‌آهن خاطرنشان کرد: مساوی از نباختن بهتر است؛ حتی اگر به زمین نرویم، یک امتیاز داریم. اما باید در لیگ کنترل‌شده بازی کنیم و کنترل بازی برابر فولاد برای ما اهمیت داشت. صد درصد راضی نیستیم، اما از نباختن راضی هستیم و فکر می‌کنم فولاد هم از این نتیجه راضی بود. زمان کمی داریم، اما برای بهبود عملکرد در ضدحملات بیشتر کار می‌کنیم و امیدوارم از بازی با ملوان، با یک پیروزی خوب و دست پر به اصفهان برگردیم.    

 





 پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت
۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت

تهران-ایرنا- سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تشریح دستاوردهای جنگ اخیر و تغییر دکترین نظامی، به پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح در دو جنگ اخیر اشاره کرد و بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را از دستاوردهای این جنگ دانست.

 واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت

صادق خرازی گفت: درباره آقای آیت‌الله محمدباقر خرازی احترام قائل هستم و ایشان برادر بزرگ‌تر من هستند. او یک نظری دارد که تا زمانی که نظرش بحران اجتماعی ایجاد...

 واکنش تند کیهان به یک نامه جنجالی!
۳۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

واکنش تند کیهان به یک نامه جنجالی!

وظیفه حاکمیت اسلامی تنها منحصر به تامین «آب و نان» نیست؛ رفاه مادی را حکومت‌های سکولار نیز ادعا می‌کنند. فلسفه وجودی و تمایز اصلی حکومت اسلامی در این است که...

 اعتراض محمود صادقی به اثر منفی طرح مقابله با نفوذ مجلس بر فعالیت‌های علمی و دانشگاهی / قانون باید راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را
۴۸ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

اعتراض محمود صادقی به اثر منفی طرح مقابله با نفوذ مجلس بر فعالیت‌های علمی و دانشگاهی / قانون باید راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را

محمود صادقی گفت: کشوری که دانشگاه‌های آن منزوی شوند، ارتباط علمی بین‌المللی خود را از دست بدهند و پژوهشگرانش از همکاری با مراکز علمی جهان پرهیز کنند، در بلندمدت نه لزوما امن‌تر، بلکه از نظر علمی و فناورانه آسیب‌پذیرتر خواهد شد. بنابراین هدف قانون باید این باشد که راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را؛ میان گرنت پژوهشی و تامین مالی عملیات نفوذ تفاوت باشد.

 سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای
۵ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از افزایش تعداد مراکز درمان ناباروری در کشور به بیش از ۱۰۰ مرکز خبر داد.

 قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟
۵۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.