قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۴۴ ساعت قبل

هشدار جدی پکن به دولت تاکایچی؛ تلاش ژاپن برای تطهیر جنایات جنگی، چالشی علیه نظم بین‌المللی است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین ضمن حمایت از مواضع اخیر وزیر امور خارجه روسیه درباره توکیو، گفت: جامعه جهانی باید در برابر اقدامات خطرناک جریان‌های راست‌گرای ژاپن برای بازگشت به نظامی‌گری ایستادگی کند.
 هشدار جدی پکن به دولت تاکایچی؛ تلاش ژاپن برای تطهیر جنایات جنگی، چالشی علیه نظم بین‌المللی است

صفحه سیاست-

به گزارش نشریه گلوبال تایمز، لین جیان در نشست خبری امروز(چهارشنبه) دستگاه دیپلماسی چین، در واکنش به اظهارات سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه،تاکید داشت که «چین با اظهارات لاوروف موافق است.»

وی افزود: «بند کشور دشمن» یکی از مقررات مهم منشور سازمان ملل متحد است و امسال هشتادمین سالگرد آغاز دادگاه‌های توکیو است.

این اظهارات درحالی مطرح شد که لاوروف روز دوشنبه در مصاحبه با رسانه‌ها، گفته بود که ژاپن از همان ابتدا در منشور سازمان ملل به‌عنوان «کشور دشمن» تعیین شده است.

وی ابراز امیدواری کرده بود که ژاپن منشور سازمان ملل از جمله ماده ۱۰۷ معروف به «بند کشور دشمن» را با دقت مطالعه کند.

لاوروف افزود: ژاپن پس از پیوستن به سازمان ملل با پذیرش جنایات نظامی‌گری خود و قبول کامل منشور ملل متحد به عضویت این سازمان درآمده است.

وی هشدار داد: اگر سران ژاپن تلاش کنند از محدودیت‌های قانون اساسی این کشور رها شوند، حقوق بین‌الملل را بازنویسی کنند و از پذیرش مسئولیت تاریخی خود شانه خالی کنند، این مساله به‌طور طبیعی نگرانی‌های جدی ایجاد خواهد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه چین تاکید کرد جامعه جهانی باید به ژاپن یادآوری کند که اسناد دارای اعتبار در حقوق بین‌الملل از جمله بیانیه‌های «قاهره»، «پوتسدام» و «سند تسلیم ژاپن» به‌صراحت تعهدات بین‌المللی ژاپن به‌عنوان کشور شکست‌خورده در جنگ را مشخص کرده‌ است.

به گفته وی، این اسناد از ارکان مهم نظم بین‌المللی پس از جنگ جهانی دوم به شمار می‌روند و پیش‌شرط‌های سیاسی و حقوقی مهمی را برای بازگشت ژاپن به جامعه بین‌المللی فراهم کردند.

لین جیان گفت: «با این حال، دولت تاکایچی امروز از رویارویی با جنایات تاریخی ژاپن خودداری می‌کند. این دولت به جای تأمل و بازنگری در گذشته، تلاش گسترده‌ای برای تطهیر و تقدیس آن انجام داده و همزمان درصدد کنار گذاشتن صلح‌طلبی، عبور از محدودیت‌های قانون اساسی ژاپن و قوانین مرتبط داخلی و بین‌المللی و تسریع روند نظامی‌گری مجدد این کشور است.»

وی افزود: «این اقدامات چالشی آشکار علیه نظم بین‌المللی پس از جنگ و تحریک صریح علیه صلح و عدالت بین‌المللی است.»

سخنگوی وزارت خارجه چین در پایان گفت: «تمام کشورهای صلح‌دوست جهان باید به‌طور مشترک در برابر این روند خطرناک که جریان‌های راست‌گرای ژاپن دنبال می‌کنند، مقاومت کرده و آن را متوقف کنند، از دستاوردهای جنگ جهانی دوم و نظم بین‌المللی پس از جنگ صیانت کنند و مانع تکرار تراژدی‌های تاریخ شوند.»

پکن: روابط چین و کره‌جنوبی بر شکل‌گیری صلح و شکوفایی منطقه کمک کرده است

لین جیان همچنین درباره سفر وانگ یی وزیر امور خارجه چین به کره‌جنوبی، گفت: روابط دو کشور پس از زمان برقراری روابط دیپلماتیک در ۳۴ سال پیش، توسعه همه‌جانبه و سریعی داشته و منافع ملموسی برای مردم دو کشور به همراه آورده است.

وی افزود: این روابط همچنین به شکل‌گیری صلح، ثبات، توسعه و شکوفایی در منطقه کمک‌های مثبتی کرده است.

لین جیان ابراز امیدواری کرد سفر وانگ یی به کره‌جنوبی به دو طرف کمک کند تا اجماع‌های مهم به‌دست‌آمده میان سران دو کشور را بیش از پیش اجرا کنند، ارتباطات و رایزنی‌ها را افزایش دهند، اعتماد متقابل را تقویت کنند، تبادلات و همکاری‌ها را تعمیق بخشند و به‌طور مشترک شراکت راهبردی همکاری چین و کره‌جنوبی را پیش ببرند.

 



۱۰ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

آمریکا از چین خواست به انزوای اقتصادی ایران کمک کند/ پاسخ پکن چه بود؟

اقتصاد۲۴-العربیه گزارش داد، چین امروز جمعه اعلام کرد که «تحریم‌ها و فشارهای» آمریکا مناقشه در غرب آسیا را حل نخواهد کرد؛ این اظهارات پس از آن بیان شد که واشنگتن اخیرا از کشور‌ها از جمله پکن خواست تا به تلاش‌ها برای منزوی کردن اقتصاد ایران بپیوندند.

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در پاسخ به پرسشی درباره تهدید‌های دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، به خبرنگاران گفت: تحریم و فشار به حل این مسئله کمکی نخواهد کرد.

وی سپس در ادامه افزود: چین از همه طرف‌های ذی‌ربط می‌خواهد تا مسئولانه رفتار کرده و مشکلات را تنها را از طریق ابزار‌های سیاسی و دیپلماتیک حل و فصل کنند.

سخنگوی وزارت خارجه چین بار دیگر بر لزوم اتخاذ «اقدامات مسئولانه» از سوی همه طرف‌ها برای حل و فصل درگیری‌ها تأکید و اعلام کرد: پکن با تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی که هیچ مبنایی در حقوق بین‌الملل ندارند و فاقد مجوز شورای امنیت سازمان ملل هستند، مخالف است. منبع: مهر


۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

ثبت رکورد تاریخی زنان والیبال ایران در آسیا

به گزارش آفتاب نیوز،

مسابقات والیبال قهرمانی زنان آسیا ۲۰۲۶ از صبح امروز (جمعه، ۳۰ مرداد) در چین آغاز شد و تیم زنان ایران در دیدار افتتاحیه به مصاف چین تایپه رفت.

شاگردان علیرضا طلوع‌کیان موفق شدند سه بر یک حریف خود را شکست بدهند و تاریخ‌ساز شوند.

ست اول: ۲۵ بر ۱۶ چین‌تایپه

ست دوم: ۲۷ بر ۲۵

ست سوم: ۲۵ بر ۱۹

ست چهارم: ۲۵ بر ۱۴

تیم ملی زنان با کسب این نتیجه ۸.۸۷ امتیاز در رده‌بندی فدراسیون جهانی کسب کرد تا برای نخستین بار در تاریخ با ۱۰۴.۴۷ امتیاز به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان صعود کند و در رتبه چهل یکم جهان قرار گیرد.

الهه پورصالح با کسب ۲۵ پوئن، امتیازآورترین بازیکن این دیدار شد.

تیم ملی زنان ایران ساعت ۱۵ روز دوشنبه، دوم شهریور در دومین مسابقه خود به مصاف چین می‌رود.


۱ ساعت قبل / سایت برترینها

لوکیشن خاطره‌انگیز «پاورچین» در خیابان فرشته

برترین‌ها: خیابان فرشته یکی از لوکیشن‌های خاطره‌انگیز سریال «پاورچین» به کارگردانی مهران مدیری بوده است؛ مجموعه‌ای که در اوایل دهه ۸۰ روی آنتن رفت و شخصیت‌هایی چون فرهاد، داوود و یاسمن را به مخاطبان معرفی کرد. تصویری از محل فیلمبرداری این سریال، بار دیگر خاطرات «پاورچین» را برای مخاطبان زنده کرده است.




 اصغر فرهادی جایزه افتخاری قلب سارایوو را دریافت کرد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

اصغر فرهادی جایزه افتخاری قلب سارایوو را دریافت کرد

اصغر فرهادی در جشنواره سارایوو پس از دریافت قلب این جشنواره با شرکت در جلسه پرسش و پاسخ، درباره سینما و صداقت گفت و عنوان کرد که موفقیت می‌تواند یک چیز خطرناک باشد.

 غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین

نظم قدیمی خاورمیانه مانند امپراتوری‌های بریتانیا و فرانسه پس از بحران سوئز در سال ۱۹۵۶، در حال محو شدن است.

 استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست سه بر یک چین تایپه شد تا برای نخستین بار در تاریخ در جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی رده‌بندی جهان قرار گیرد.

 تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود
۲۹ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود

رئیس جمهور گفت: تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود زیرا توقف تولید علاوه بر آسیب به بنگاه‌های اقتصادی، می‌تواند آثار مختلفی بر معیشت...

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج
۴۳ دقیقه قبل / روزنامه شرق

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج

قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار در بازار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ به ۱۹ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.

 قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد

میدان بزرگ میوه و تره‌بار تهران، قیمت عمده‌فروشی محصولات کشاورزی در هفته جاری (۲۶ مرداد تا اول شهریور ۱۴۰۵) را تعیین کرد.