قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۴۹ دقیقه قبل

اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون فعالیت‌های پروازی را مختل کرد

اعتصاب ناگهانی کارکنان فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون در تل‌آویو، هم‌زمان با تردد بیش از ۱۰۰ هزار مسافر و برنامه‌ریزی ۶۰۰ پرواز، موجب توقف ثبت‌نام مسافران و اختلال گسترده در پروازها شد.
 اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون فعالیت‌های پروازی را مختل کرد

صفحه سیاست-

فعالیت این فرودگاه روز پنجشنبه با اختلال گسترده مواجه شد و تمامی میزهای پذیرش مسافران تعطیل شدند. ورود پروازها نیز برای مدتی به حالت تعلیق درآمد.

این بحران در یکی از پرترددترین روزهای سال رخ داد؛ زمانی که بیش از ۱۰۰ هزار مسافر و حدود ۶۰۰ پرواز در برنامه فرودگاه قرار داشتند.

مری رگو، وزیر حمل‌ونقل اسرائیل که در سفر به مغرب به سر می‌برد، از طرح شکایت فوری علیه کمیته کارکنان در دادگاه کار خبر داد و این اقدام را غیرقانونی توصیف کرد. او همچنین هشدار داد افرادی که موجب سرگردانی مسافران شده‌اند، با پیامدهای سنگینی روبه‌رو خواهند شد.

وزیر حمل‌ونقل اسرائیل، اختلال در فعالیت شرکت‌های آمریکایی تأمین‌کننده سوخت را نیز از عوامل بروز بی‌نظمی در فرودگاه دانست؛ ادعایی که در مقابل، اتحادیه کارگری آن را رد کرد.

اتحادیه کارگری اعلام کرد توقف فعالیت‌ها از پیش برنامه‌ریزی نشده بود و ریشه بحران را باید در کمبود نیروی انسانی و آماده نبودن مدیریت فرودگاه برای فصل تابستان جست‌وجو کرد. کارکنان طی ماه‌های گذشته درباره کمبود حدود ۴۰۰ نیرو در بخش‌های باربری و جابه‌جایی مسافر هشدار داده بودند.

بر اساس گزارش‌های میدانی، عملیات جابه‌جایی بار در فرودگاه متوقف شده و بار مسافران در ترمینال‌ها انباشته شده است. اختلال در این روند، ورود و خروج هواپیماها را نیز تحت تأثیر قرار داد و یک پرواز در میانه مسیر به مبدأ بازگشت.

مدیریت فرودگاه اعلام کرد ظرفیت حمل بار تکمیل شده و امکان پذیرش محموله‌های جدید وجود ندارد. حضور ۲۰ فروند هواپیمای سوخت‌رسان نظامی آمریکا در این فرودگاه، که به‌دلیل تنش‌های منطقه‌ای با ایران مستقر شده‌اند، نیز از عوامل کاهش ظرفیت عملیاتی و تشدید مشکلات عنوان شده است.

 



 بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل/ رئیس کمیسیون امنیت ملی: نظم جدید منطقه‌ای ایران را بپذیرید/ اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو
۵۱ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل/ رئیس کمیسیون امنیت ملی: نظم جدید منطقه‌ای ایران را بپذیرید/ اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد.

دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات …



 فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد

فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون در تل‌آویو، امروز پنجشنبه در یکی از شلوغ‌ترین روزهای سال با بحران بی‌سابقه‌ای مواجه شد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛‌  به دنبال اعتصاب ناگهانی کارکنان، کلیه میزهای ثبت‌نام مسافران بسته شد و ورود پروازها به این فرودگاه به حالت تعلیق درآمد. 

این اقدام در شرایطی رخ داد که بیش از ۱۰۰ هزار مسافر و ۶۰۰ پرواز برنامه‌ریزی‌شده، این فرودگاه را به شلوغ‌ترین نقطه هوایی منطقه تبدیل کرده بود.

مری رگو، وزیر حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی که برای سفری ۷ روزه در کشور مغرب به سر می‌برد، با صدور بیانیه‌ای تند خواستار شکایت فوری از کمیته کارگران در دادگاه کار شد.

وی این اقدام را «اعتصابی ابلهانه و غیرقانونی» توصیف کرد و با لحنی تهدیدآمیز گفت: «هر کسی که تصمیم گرفت ده‌ها هزار شهروند اسرائیلی را گروگان بگیرد، بهای سنگینی خواهد پرداخت».

وزیر حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد که اختلال در عملکرد شرکت‌های سوخت‌رسان آمریکایی، عامل مستقیم هرج‌ومرج و سرگردانی مسافران در این فرودگاه بوده است.

با وجود اتهامات وزیر حمل‌ونقل، اتحادیه بزرگ کارگری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این اقدام یک اعتصاب برنامه‌ریزی‌شده نبوده و بحران فعلی ریشه در کمبود شدید نیروی کار و عدم آمادگی مدیریت فرودگاه برای فصل تابستان دارد.

کارکنان فرودگاه ماه‌ها نسبت به کمبود حدود ۴۰۰ نیروی کار در بخش‌های حمل بار و جابه‌جایی مسافر هشدار داده بودند و این بحران را پیش‌بینی کرده بودند.

بر اساس گزارش‌های میدانی، در حال حاضر عملیات حمل بار در فرودگاه بن‌گوریون به طور کامل متوقف شده و محموله‌های مسافران در ترمینال‌ها انباشته شده است.

به دلیل این اختلال، ورود و خروج هواپیماها نیز دچار اختلال شده و حتی یک پرواز مجبور شد در میانه راه به مقصد خود بازگردد.

مدیران فرودگاه اعلام کردند که ظرفیت حمل بار به حداکثر رسیده و امکان پذیرش بار جدید وجود ندارد.


این رویداد در حالی رخ داده که حضور ۲۰ فروند سوخترسان نظامی آمریکا در این فرودگاه که به دلیل تنش‌های اخیر با ایران در منطقه مستقر شده‌اند، فضای توقف و عملیات فرودگاه را به شدت کاهش داده و بحران را تشدید کرده است.  …



 اعتصاب گسترده در فرودگاه اسرائیل؛ فعالیت بن گوریون مختل شد
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

اعتصاب گسترده در فرودگاه اسرائیل؛ فعالیت بن گوریون مختل شد

جوان آنلاین: به نقل از المیادین، رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که فرود هواپیما‌ها در فرودگاه اسرائیلی بن گوریون به دلیل اعتصاب کارمندان این فرودگاه در اعتراض به شرایط کاری و کمبود نیروی انسانی متوقف شده است.

به گزارش مهر، بر اساس این گزارش وزیر حمل و نقل رژیم صهیونیستی از مسئولان فرودگاه خواسته است کمیته کارگران را به دادگاه ارجاع داده تا به این اعتصاب «غیرقانونی» پایان دهد.

در همین راستا وزیر امور دارایی رژیم صهیونیستی به شدت از کارگرانی که دست به اعتصاب زده‌اند انتقاد کرد.



 برقراری مجدد پرواز‌های بندرعباس به رشت و گرگان
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

برقراری مجدد پرواز‌های بندرعباس به رشت و گرگان

جوان آنلاین: کاظم توسلی، با اعلام این خبر اظهار کرد: پرواز مسیر بندرعباس ـ گرگان از روز چهارشنبه ۴ شهریور و پرواز بندرعباس ـ رشت نیز از روز پنجشنبه ۵ شهریور هفته آینده به برنامه پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس افزوده می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: این پرواز‌ها توسط شرکت‌های هواپیمایی وارش و کیش‌ایر انجام خواهد شد و گامی مهم برای توسعه شبکه پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس به شمار می‌رود.

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان ادامه داد: در حال حاضر از فرودگاه بین‌المللی بندرعباس به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز و اهواز پرواز برقرار است و با اضافه شدن دو مقصد رشت و گرگان، تنوع و گستره مقاصد پروازی این فرودگاه افزایش می‌یابد.

توسلی با اشاره به آثار اقتصادی و گردشگری راه‌اندازی این مسیرها، بیان کرد: برقراری پرواز‌های جدید، افزون بر تسهیل سفر شهروندان و مسافران، می‌تواند زمینه تقویت ارتباطات گردشگری، تجاری و اقتصادی میان هرمزگان و استان‌های شمالی کشور را فراهم کند.

 به نقل از روابط عمومی فرودگاه بینالمللی هرمزگان در روز پنجشنبه ۲۹ مرداد، وی خاطرنشان کرد: فعالیت برنامه‌ای فرودگاه بین‌المللی بندرعباس پس از وقفه‌های ایجادشده ناشی از شرایط و آسیب‌های جنگ تحمیلی اخیر، از حدود ۲۴ مرداد از سر گرفته شده و اکنون با افزوده شدن مسیر‌های جدید، روند توسعه خدمات پروازی این فرودگاه ادامه دارد.



 پیام حملات اسرائیل در فرودگاه ابوالظهور برای ترکیه: سوریه را ترک کنید!
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

پیام حملات اسرائیل در فرودگاه ابوالظهور برای ترکیه: سوریه را ترک کنید!

جوان آنلاین: عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم و تحلیلگر برجسته فلسطینی، سرمقاله جدید این روزنامه الکترونیکی را به حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه و بمباران فرودگاه ابوالظهور در حومه ادلب در شمال سوریه اختصاص داده و نوشت: تشدید حملات هوایی و زمینی در عمق خاک سوریه توسط نیرو‌ها و تانک‌های ارتش اشغالگر اسرائیل در این روز‌ها تأیید می‌کند که هدف، سوریه است، صرف نظر از رژیم حاکم، چه یک جنبش مقاومت باشد و چه یک دولت همسو با صهیونیسم جهانی و پروژه‌های تجاوزکارانه و توسعه‌طلبانه آن.

اسرائیل به دنبال اشغال کامل سوریه با حمایت آمریکاست

عطوان افزود: آنچه اسرائیل با حمایت ایالات متحده می‌خواهد، یک سوریه مطیع، ضعیف، عاری از هویت ملی و نیرو‌های مسلح و قرار گرفتن آن تحت اشغال صهیونیست‌ها، درست مانند بلندی‌های جولان که دونالد ترامپ، رئیس جمهور فعلی آمریکا، در دوره اول ریاست جمهوری‌اش به دوست و مربی خود بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر هدیه داد.

در ادامه این مقاله آمده است که سه‌شنبه شب، دفتر نخست وزیری رژیم اشغالگر، مسئولیت هشت حمله هوایی انجام شده توسط جنگنده‌های اسرائیلی به فرودگاه نظامی ابوالظهور در استان ادلب، در نزدیکی حومه حلب، که منجر به خسارات مادی قابل توجهی شد را پذیرفت.

بر اساس این یادداشت، پیش از این، رژیم اشغالگر به بهانه وجود مواضع نظامی ایران در سوریه، این کشور را بمباران می‌کرد و اکنون پایگاه‌های ترکیه را بهانه کرده است. فرودگاه نظامی ابوالظهور که توسط جنگنده‌های صهیونیستی هدف قرار گرفت، محل استقرار نیرو‌های نظامی ترکیه است. این بدان معناست که این حملات هوایی، پیام اولیه‌ای به رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و ارتش او، به فاصله کوتاهی از امضای اتحاد سه جانبه با عربستان و پاکستان موسوم به توافق مکه است.

سردبیر روزنامه رای الیوم تصریح کرد: اولین پیامی که رژیم صهیونیستی می‌خواهد به ترکیه و به ویژه شخص اردوغان ارسال کند، این است که جایی برای ترکیه در خاک سوریه وجود ندارد و آنکارا نمی‌تواند نقشی در بازسازی ارتش سوریه داشته باشد؛ زیرا سرزمین سوریه، از شمال تا جنوب، شرق و غرب، متعلق به اسرائیلی‌هاست!

عطوان ادامه داد: در همین زمینه ایال زمیر، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است
سایت دیدارنیوز

مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است

مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است.
 مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟
سایت روزنو

مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به وب‌سایت «سمافور» مدعی شدند که دولت آمریکا بر این باور است که گفت‌و‌گو‌های ایران و عمان هفته‌ها پیش به بن‌بست رسیده است.
 رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟
خبرگزاری ایسنا

رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟

رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!
 عارف: شورا‌های عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند
سایت آفتاب نیوز

عارف: شورا‌های عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: شورا‌های عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت...
 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.
 آرزوهایی که سران آمریکا یکی پس از دیگری به گور می‌برند | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

آرزوهایی که سران آمریکا یکی پس از دیگری به گور می‌برند | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست دونالد ترامپ در تازه‌ترین نمایش مضحک خود، تصویری از لیندسی گراهام، سناتور تازه به گور رفته آمریکایی منتشر کرده که کلاهی با شعار محبوب تجزیه‌طلبان و براندازان، یعنی «ایران را دوباره با عظمت کنیم!» بر سر دارد. ترامپ با ذوق
 ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم

افشین علا شاعر برجسته کشور ناگفته‌های بسیار مهمی از گلایه‌هایش در فتنه 88 و نوع برخورد امام شهید را بیان کرد.
 امضای اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی
روزنامه تعادل

امضای اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی

در راستای اجرای حکم دادسرای جرائم اقتصادی اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی امضا شد.