قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

پرسپولیس به جذب محمد قربانی نزدیک شد؛ آخرین گزینه نقل‌وانتقالاتی سرخ‌ها

باشگاه پرسپولیس در ادامه فعالیت‌های نقل‌وانتقالاتی خود، مذاکرات فشرده‌ای را برای جذب محمد قربانی آغاز کرده و این هافبک ایرانیِ شاغل در الوحده، به جدی‌ترین گزینه سرخپوشان برای تکمیل فهرست تیم تبدیل شده است.
 پرسپولیس به جذب محمد قربانی نزدیک شد؛ آخرین گزینه نقل‌وانتقالاتی سرخ‌ها

صفحه سیاست-  باشگاه پرسپولیس پس از تعیین‌تکلیف بخشی از فهرست خروجی و جذب چند بازیکن جدید، اکنون به مرحله نهایی نقل‌وانتقالات نزدیک شده است. در حالی که جذب دانیال ایری، مدافع تیم نساجی، تقریباً قطعی شده، سرخپوشان همچنان برای تقویت چند پست دیگر نیز برنامه دارند.

بر اساس این گزارش، سرمربی پرسپولیس برای آخرین بخش از برنامه نقل‌وانتقالاتی، جذب یک مدافع وسط، یک مدافع چپ و یک هافبک را به باشگاه اعلام کرده بود. پس از نهایی‌شدن توافق با دانیال ایری و به نتیجه نرسیدن تلاش‌ها برای جذب ابوالفضل رزاق‌پور، حالا تمرکز اصلی باشگاه روی جذب هافبک موردنظر قرار گرفته است؛ بازیکنی که می‌تواند پایان فعالیت نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس را رقم بزند.

این بازیکن محمد قربانی است؛ هافبک ۲۵ ساله‌ای که پس از حضور در جام جهانی، در آستانه جدایی از الوحده قرار دارد. طبق این گزارش، تلاش پرسپولیس برای جذب او نه‌تنها ادامه دارد، بلکه به نتایج مثبتی نیز رسیده و در صورت رخ ندادن مانع غیرمنتظره، او به‌زودی به جمع سرخپوشان اضافه خواهد شد.

با وجود این، جذب بازیکنی که هنوز تحت قرارداد یک باشگاه دیگر است، همواره با موانعی همراه است و سرنوشت این‌گونه انتقال‌ها در روزهای اخیر نیز نشان داده که توافق‌های اولیه همیشه به امضای نهایی منجر نمی‌شود. با این حال، پرسپولیس امیدوار است این بار مسیر انتقال محمد قربانی به سرانجام برسد.

قربانی که سابقه بازی در اورنبورگ و الوحده را در کارنامه دارد، به‌عنوان یکی از هافبک‌های دفاعی جوان فوتبال ایران شناخته می‌شود و در سال‌های گذشته نیز در جمع گزینه‌های مدنظر چند تیم لیگ برتری قرار داشته است. حضور او می‌تواند ترکیب پرسپولیس را از نظر کیفی تقویت کند، هرچند اضافه‌شدن یک بازیکن دیگر به ساختار تیم، زمان بیشتری برای هماهنگی تاکتیکی نیاز خواهد داشت.

در این گزارش آمده است که پرسپولیس در سال‌های گذشته اغلب در رقابت‌های نقل‌وانتقالاتی از برخی رقبا عقب می‌ماند، اما در این پنجره با تمرکز بر جذب بازیکنان جوان و لژیونر، تلاش کرده جایگاه خود را در بازار بازیکنان تقویت کند. محمد قربانی نیز از این منظر، می‌تواند یکی از خریدهای مهم سرخپوشان در فصل جدید باشد.      

 



۷ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

سهم بلیت فروشی دربی مشخص شد/ 90 درصد استقلال 10 درصد پرسپولیس

سخنگوی سازمان لیگ: طبق قانون باتوجه به میزبانی استقلال در دربی ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه در اختیار هواداران این تیم است.

 


۱۴ دقیقه قبل / سایت برترینها

کودتای خاموش در پرسپولیس!

خبرآنلاین: پرسپولیس بعد از کنار رفتن رضا درویش و تیم مدیریتی او، روزهای سختی را پشت سر گذاشت؛ تیمی که فصل گذشته با وجود تغییرات روی نیمکت و حضور اوسمار، نتوانست از بحران خارج شود و با مجموعه‌ای از بازیکنان پا به سن گذاشته و پرحاشیه، به تیمی معمولی تبدیل شد. حتی حضور در تورنمنت سه‌جانبه نیز نتوانست تصویری امیدوارکننده از آینده سرخ‌ها ارائه کند. تابستان امسال اما ورق برگشت.

پیمان حدادی در فصل نقل‌وانتقالات عملکردی قابل قبول داشت. او در انتخاب سرمربی به سراغ یک گزینه داخلی امتحان‌پس‌داده و پرسپولیسی رفت و برخلاف برخی سناریوهای پرهزینه، وارد پروژه جذب مربی خارجی نشد. در بازار بازیکنان نیز خبری از خریدهای هیجانی و ستاره‌های گرانقیمت نبود و سیاست باشگاه به سمت جوان‌گرایی، نوسازی و ساختن تیمی برای آینده رفت. پرسپولیس پوست‌اندازی کرد و استارت امیدوارکننده‌ای در لیگ زد؛ درست در همین نقطه اما ظاهراً عده‌ای یاد صندلی مدیریت افتاده‌اند!

حالا که بحران‌های اصلی پشت سر گذاشته شده، تیم بسته شده و هواداران نسبت به شرایط فنی و نقل‌وانتقالاتی رضایت نسبی دارند، بعضی جریان‌های پشت پرده ظاهراً به دنبال آن هستند که در شرایط آرام، حاصل زحمات دیگران را مصادره کنند و به صندلی مدیریت باشگاه برسند؛ لقمه‌ای آماده که بدون تحمل هزینه‌های دوران بحران، در اختیارشان قرار گیرد. در مرکز این تحرکات، یک عضو پرنفوذ هیأت‌مدیره قرار دارد؛ فردی که پیش از این نیز دست‌کم دو بار برای در اختیار گرفتن سکان مدیریتی پرسپولیس خیز برداشته و حالا سومین پروژه خود را کلید زده. این پروژه را می‌توان «کودتای خاموش» گذاشت؛ کودتایی که قرار نیست با سروصدا آغاز شود، بلکه از تغییرات تدریجی، جابه‌جایی افراد و مهندسی ترکیب قدرت در هیأت‌مدیره عبور می‌کند.

مسأله فقط علاقه یک عضو هیأت‌مدیره به صندلی مدیرعاملی نیست؛ پرسش اصلی این است که آیا قرار است ساختار مدیریت پرسپولیس به تدریج به یک ساختار موازی تبدیل شود؟ ساختاری که در آن یک فرد، فراتر از جایگاه رسمی خود، در سیاست‌گذاری، امور اجرایی، رسانه، انتصابات، عزل‌ونصب‌ها و حتی تصمیمات مربوط به تیم‌های پایه و فوتبال زنان صاحب نفوذ باشد؟ اگر پاسخ مثبت است، این دیگر اختلاف‌نظر مدیریتی نیست؛ تلاش برای قبضه کردن قدرت در باشگاهی است که متعلق به هواداران است، نه یک فرد یا یک جریان خاص.

شنیده‌ها از آن حکایت دارد که همزمان با انتشار بعضی اخبار درباره احتمال تغییرات مدیریتی در پرسپولیس، تلاش‌هایی برای تغییر موازنه قدرت در باشگاه آغاز شده. سناریو ظاهراً ساده است؛ ابتدا تغییر بعضی افراد، سپس چینش نیروهای همسو در تعدادی از کرسی‌های هیأت‌مدیره و در نهایت شکل‌گیری اکثریتی که بتواند تصمیمات کلیدی باشگاه را در مسیر مورد نظر این عضو پرنفوذ هدایت کند. اگر چنین پروژه‌ای واقعاً در حال اجرا باشد، سؤال بزرگ این است که هدف از این همه تلاش چیست؟

پاسخ را شاید بتوان در همان صندلی مدیریتی جست‌وجو کرد؛ صندلی‌ای که بعضی افراد برای رسیدن به آن ظاهراً بارها نقشه کشیده‌اند و حالا بهترین زمان را برای اجرای سناریوی تازه مناسب دیده‌اند؛ زمانی که تیم فوتبال از بحران عبور کرده، نقل‌وانتقالات به پایان رسیده و مدیر فعلی می‌تواند ثمره تصمیماتش را در زمین ببیند. این دقیقاً همان نقطه‌ای است که باید مراقب بود؛ مبادا کسی بخواهد در روزهای سخت کنار گود بایستد، اما وقتی تیم ساخته شد و شرایط آرام گرفت، برای تصاحب فرمان باشگاه وارد میدان شود.

از سوی دیگر، اگر واقعاً مدیرعامل یا هیأت‌مدیره پرسپولیس ضعیف هستند و تغییر آنها ضرورت دارد، راه درست کاملاً روشن است: عملکرد همه اعضای هیأت‌مدیره باید بررسی شود، نقاط ضعف مشخص شود و درباره ادامه فعالیت یا پایان کار هرکدام تصمیم گرفته شود.

اینکه یک عضو هیأت‌مدیره با اتکا به ارتباطات و نفوذ خود تلاش کند ترکیب قدرت را تغییر دهد تا در نهایت خودش به قدرت بلامنازع باشگاه تبدیل شود، نه اصلاح مدیریتی است و نه اقدامی در راستای منافع پرسپولیس.

پرسپولیس پیش از این نیز هزینه ساختارهای موازی، چندصدایی مدیریتی و جنگ قدرت درون باشگاه را پرداخته. نتیجه این مدل مدیریت چیزی جز حاشیه، بی‌ثباتی، تصمیمات متناقض و فرسایش سرمایه اجتماعی باشگاه نبوده است. اکنون سؤال این است: آیا قرار است دوباره همان مسیر تکرار شود؟

عضو پرنفوذ هیأت‌مدیره که حالا برای سومین بار چشم به صندلی مدیریت دوخته، باید بداند که پرسپولیس آزمایشگاه پروژه‌های قدرت نیست. اگر ادعایی درباره ناکارآمدی مدیریت فعلی وجود دارد، باید شفاف و رسمی مطرح شود و اگر قرار است تغییری اتفاق بیفتد، باید بر اساس کارنامه باشد، نه مهندسی پشت پرده. هواداران پرسپولیس حق دارند بدانند چه کسانی در روزهای آرام باشگاه، در حال طراحی تغییرات هستند و چه کسی قرار است از این تغییرات سود ببرد. پرسپولیس مدیر می‌خواهد، نه مالک پشت پرده؛ اصلاح می‌خواهد، نه کودتای خاموش.


۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

کد خبر: 787359 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۲۳:۴۸:۲۵ اعتمادآنلاین |

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: باتوجه‌به آخرین استعلام از ارکان قضایی فدراسیون فوتبال دیدار دو تیم تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

به گزارش فارس، تراکتور درخواست لغو حکم انضباطی را داده بود. فصل گذشته هر دو دیدار دو تیم بی‌تماشاگر برگزار شد. فقط در بازی جام حذفی تراکتور با حضور تماشاگران بود. این حکم سال ۱۴۰۳ به‌دلیل درگیری روی سکوها در بازی دو تیم در ورزشگاه آزادی صادر شد.

دیدار دو تیم روز دوشنبه ساعت ۱۸:۳۰ برگزار می شود. اخبار مرتبط درخواست رسمی تراکتور برای بازی حساس پرسپولیس درخواست پرسپولیس از CAS: فعلاً ۲ امتیاز استقلال و تراکتور را کم کنید




 انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!

فعال سیاسی اصولگرا گفت: اساسا مساله نفوذ، مقوله‌ای نیست که با رویکردهای تقنینی شتاب‌زده در مجلس قابل حل باشد.

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است
۷ ساعت قبل / سایت انتخاب

یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و یکم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۶ روز می‌گذرد، مقامات آمریکایی بر اتخاذ فشا...

 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 از سامرای محاصره‌شده تا عصر غیبت/روایت راهبرد امام عسکری(ع) برای شیعه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

از سامرای محاصره‌شده تا عصر غیبت/روایت راهبرد امام عسکری(ع) برای شیعه

با وجود همه محدودیت‌ها، شخصیت معنوی و علمی امام حسن عسکری(ع) چنان اثرگذار بود که حتی برخی از مخالفان و کارگزاران حکومتی نیز تحت تأثیر اخلاق و جایگاه ایشان قرار می‌گرفتند.

 فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند
۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند

وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.