قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

مسدود شدن هر دو دهانه تونل امیرکبیر در ساعات پایانی شب

شرکت کنترل ترافیک تهران از مسدود شدن هر دو ورودی تونل امیرکبیر از ساعت ۲۴ امشب تا ۵ صبح فردا خبر داد؛ این محدودیت به دلیل انجام عملیات تعمیرات و کالیبراسیون تجهیزات اعمال می‌شود.
 مسدود شدن هر دو دهانه تونل امیرکبیر در ساعات پایانی شب

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

صفحه سیاست- بر اساس اعلام شرکت کنترل ترافیک تهران، هر دو دهانه تونل امیرکبیر از ساعت ۲۴ بامداد روز ۲۴ مردادماه تا ساعت ۵ صبح روز بعد مسدود خواهد بود.

این محدودیت تردد به منظور اجرای عملیات تعمیر، نگهداری و کالیبراسیون تجهیزات تونل انجام می‌شود. مسیرهای جایگزین برای رانندگان

بر این اساس، رانندگان برای تردد در مسیر جایگزین دهانه شمالی و حرکت به سمت شمال می‌توانند از بزرگراه امام علی(ع) به سمت شمال و همچنین خیابان دماوند به سمت شرق و سپس شمال، متناسب با مقصد خود، استفاده کنند.

همچنین برای جایگزینی دهانه جنوبی و حرکت به سمت جنوب، بزرگراه امام علی(ع) به سمت جنوب و خیابان دماوند به سمت غرب و سپس جنوب پیشنهاد شده است. مدیریت زمان سفر

شرکت کنترل ترافیک تهران از شهروندان خواست با توجه به اجرای این عملیات، ضمن انتخاب مسیرهای جایگزین، زمان سفر خود را مدیریت کنند.    

  …




پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026