قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

از فراخوان جایزه البرز دانش‌آموزی ۱۴۰۵ تا روایت زهرا چخماقی از تجربه خبرنگاری در جنگ

ایمنا از انتشار فراخوان جایزه البرز دانش‌آموزی ۱۴۰۵، حفظ امنیت غذایی کشور با وجود فشارهای خارجی، روایت زهرا چخماقی از تجربه خبرنگاری در روزهای جنگ و جزئیات جدید از ضربات ایران به یکی از مهم‌ترین مراکز ارتش آمریکا در بسته خبری پنجره امید می‌گوید.
 از فراخوان جایزه البرز دانش‌آموزی ۱۴۰۵ تا روایت زهرا چخماقی از تجربه خبرنگاری در جنگ

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ جدیدترین اخبار خوب و امیدآفرین کشور در عرصه‌های مختلف می‌رویم که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است. انتشار فراخوان جایزه البرز دانش‌آموزی ۱۴۰۵

بنیاد فرهنگی البرز در شصت و چهارمین سال تاسیس خود، فراخوان شصت و چهارمین سال جایزه البرز دانش‌آموزی را با هـدف تقدیر از دانش‌آموزان برتر سراسر کشور منتشر کرد.

شایان ذکر است شصت و چهارمین سال جایزه البرز دانش‌آموزی به همت «بنیاد فرهنگی البرز» و با همکاری «سازمان اوقاف و امور خیریه»، «وزارت آموزش و پرورش»، «بنیاد ملی نخبگان» و «رسانه ملی» برگزار می‌شود.

بنیاد فرهنگی البرز در سال ۱۳۴۲ شمسی با هدف کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر و تشویق دانشجویان و دانش‌آموزان برگزیده و نوجوانان با استعداد ایرانی، از طریق اعطای «جایزه البرز» به همت مردی خیراندیش، زنده‌یاد حسینعلی البرز تأسیس و وقف گردیده که طی بیش از نیم قرن، چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را مورد حمایت و تشویق قرار داده است. امنیت غذایی کشور با وجود فشارهای خارجی حفظ شد/ ایران پیروز میدان جنگ اقتصادی است

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه در ۱۴ ماه گذشته با وجود چالش‌های پیش‌رو امنیت غذایی کشور لحظه‌ای به مخاطره نیفتاد، گفت: فعالان زنجیره تولید چنان منسجم و قدرتمند عمل کردند که این فشارها نتوانست خللی در تأمین کالاهای اساسی ایجاد کند. در میدان ماندیم تا مردم تنها نمانند

خبرنگار باید در لحظه‌هایی که دیگران گریه‌ می‌کنند، تصویر را ثبت کند؛ در زمانی که مردم به‌دنبال پناه هستند، روایتگر باشد و وقتی خود نیز داغدار است، صدایش را برای مخاطب حفظ کند، زهرا چخماقی از تجربه حضور میدانی در روزهای جنگ و مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب می‌گوید.

امروز چخماقی در جایگاه گزارشگر برنامه‌های خبری، تجربه‌های گوناگونی از پوشش رویدادهای مهم دارد. حضور در برنامه «روایت همدلی» در روزهای جنگ، سفر به خوزستان برای گزارشگری بحران، ثبت جلوه‌های همراهی مردم و پوشش مراسم‌های گسترده، بخش‌هایی از کارنامه اوست که فراتر از یک مأموریت معمولی خبری، رنگ تجربه زیسته گرفته‌اند. به‌مناسبت روز خبرنگار با او به گفت‌وگو نشستیم که مشروح آن را از اینجا می‌توانید بخوانید. جزئیات جدید از ضربات ایران به یکی از مهم‌ترین مراکز ارتش آمریکا

نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در جریان عملیات وعده صادق ۴ به پایگاه الظفره در امارات به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز استقرار نیروها و تجهیزات آمریکا در خلیج فارس و محل هماهنگی بخش مهمی از عملیات‌های هوایی ائتلاف غربی ضربات مهمی وارد کردند.

بررسی تصاویر ماهواره‌ای نشان می دهد که در اثر این حملات، منطقه استقرار پهپادهای شناسایی و تهاجمی ارتش آمریکا، آشیانه‌های هواپیماهای هشدار زودهنگام، یک رینگ پدافندی کرتال (Crotal) و مرکز فرماندهی و ارتباطات ارتش آمریکا مورد اصابت قرار گرفته و منجر به تخریب و نابودی آن‌ها شده است.

اطلاعات به دست آمده نشان می‌دهد که پیامدهای این حمله فراتر از خسارت‌های فیزیکی بوده است؛ از کاهش توان شناسایی و فرماندهی ائتلاف تحت رهبری آمریکا گرفته تا ایجاد شکاف در پدافند هوایی الظفره و زیر سؤال رفتن امنیت یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه.بنابر ارزیابی این گزارش، این عملیات یکی از مهم‌ترین نمونه‌های به‌کارگیری تاکتیک‌های نوین پهپادی در جنگ ۴۰ روزه بوده و می‌تواند بر معادلات بازدارندگی و امنیتی خلیج فارس تأثیرگذار باشد.

حرم امام حسین (ع) با فرش‌های جدید مفروش شد پس از پایان مراسم اربعین، فرش‌های حرم مطهر امام حسین(ع) جمع‌آوری و عملیات شست‌وشو، نظافت و غبارروبی بخش‌های مختلف حرم انجام شد.

با پایان این عملیات، فرش‌های جدید در صحن و بخش‌های مختلف حرم مطهر پهن شد تا زائران پس از اربعین، حرم امام حسین(ع) را با فرش‌های تازه و نو ببینند.

تعویض فرش‌های حرم پس از برگزاری مراسم‌های بزرگ، اقدامی دوره‌ای است که با هدف نظافت و آماده‌سازی فضای حرم برای حضور زائران انجام می‌شود. کد مطلب 994937





 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم

رئیس مجلس شورای اسلامی امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: اقتصاد برای پرواز به امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه نمی‌آید؛ همچنین اگ...

 پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟
۱۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟

از تلاش پاکستان برای حفظ کانال ارتباطی میان تهران و واشنگتن و بررسی راه‌های کاهش تنش و بازگشت دو طرف به میز مذاکره خبر داده است.

 آزمون‌های بورد، تضمین‌کننده استانداردهای پزشکی و اطمینان مردم از کیفیت درمان است
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آزمون‌های بورد، تضمین‌کننده استانداردهای پزشکی و اطمینان مردم از کیفیت درمان است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از محل طراحی سؤالات آزمون بورد تخصصی و فوق‌تخصصی، با اشاره به حضور حدود ۲۷۰ استاد از ۲۴ رشته فوق‌تخصصی در فرآیند طراحی سؤالات، گفت: آزمون‌های بورد از مهم‌ترین آزمون‌های حوزه پزشکی است و طراحی سؤالات استاندارد و دقیق، نقش مهمی در تثبیت استانداردهای پزشکی و اطمینان از توانمندی پزشکان برای ارائه خدمت به مردم دارد.

 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
۱۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

 بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد

سخنگوی وزارت خارجه با تأکید بر اهمیت تحولات اخیر در بازتعریف تصویر ایران در افکار عمومی دنیا، گفت: رفتار مردم ایران در جنگ‌های اخیر، بسیاری از کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران تغییر داد.

 اظهارات جدید ترامپ درباره حمله به ایران
۴۸ دقیقه قبل / سایت اکوایران

اظهارات جدید ترامپ درباره حمله به ایران

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از آمریکایی‌ها خواست افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ را تحمل کنند و درباره حمله به ایران گفت اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم می‌بود، ۱۰۰ بار دیگر نیز این کار را انجام می‌داد.