قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

یزدیان: وزیر جهاد کشاورزی کارت زرد گرفت

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: ابهام در تخصیص و توزیع نهاده‌های دامی و پاسخ‌های ناکافی وزارت جهاد کشاورزی، به کارت زرد وزیر منجر شد.
 یزدیان: وزیر جهاد کشاورزی کارت زرد گرفت

حامد یزدیان، در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به بررسی سؤال یکی از نمایندگان از وزیر جهاد کشاورزی در صحن علنی مجلس اظهار کرد: یکی از ابزارهای نظارتی مجلس شورای اسلامی، سؤال از وزراست و در همین چارچوب، مدتی پیش یکی از نمایندگان کمیسیون کشاورزی درباره مسائل حوزه دام، نهاده‌های دامی و آمارهای این بخش از وزیر جهاد کشاورزی سؤال کرده بود که پاسخ ارائه‌شده در کمیسیون برای نماینده سؤال‌کننده قانع‌کننده نبود و موضوع برای بررسی به صحن علنی مجلس ارجاع شد.

وی افزود: امروز حضور وزیر جهاد کشاورزی در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت و وزیر برای ارائه توضیحات درباره محورهای سؤال در مجلس حضور پیدا کرد. نماینده طراح سؤال نیز مباحث موردنظر خود را مطرح کرد و در مجموع، موضوعات و مشکلاتی که طی ماه‌های اخیر در حوزه کشاورزی و تأمین کالاهای اساسی وجود داشته است، مورد بررسی قرار گرفت.

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به موضوع نهاده‌های دامی تصریح کرد: بخشی از مباحث مطرح‌شده به اتفاقاتی بازمی‌گردد که پس از حذف ارز ترجیحی رخ داده و همچنین ابهاماتی که درباره میزان نهاده‌های موجود، تخصیص ارز و نحوه توزیع آن وجود داشته است. متأسفانه وزارت جهاد کشاورزی نیز در این زمینه پاسخ‌های لازم و قانع‌کننده‌ای ارائه نکرده بود.

یزدیان ادامه داد: وزیر جهاد کشاورزی توضیحات خود را در صحن علنی ارائه کرد، اما در نهایت نمایندگان مجلس از پاسخ‌های وزیر قانع نشدند و وزیر از مجلس شورای اسلامی کارت زرد دریافت کرد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم این اتفاق به‌عنوان یک تلنگر و هشدار برای مجموعه دولت و وزرا تلقی شود تا در انجام وظایف خود جدیت بیشتری داشته باشند، به‌ویژه وزرای اقتصادی دولت که عملکرد آن ها به‌صورت مستقیم با معیشت و سفره مردم ارتباط دارد.

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس تأکید کرد: برای مجلس قابل پذیرش نیست که در شرایط اقتصادی موجود، کوتاهی در انجام وظایف دستگاه‌های اجرایی موجب آسیب دیدن معیشت مردم شود و لازم است مسئولان نسبت به عملکرد خود پاسخگو باشند.

یزدیان با اشاره به وجود ابهاماتی در عملکرد وزارت جهاد کشاورزی گفت: برخی از مسائل و عدم شفافیت‌های موجود در این وزارتخانه تنها مربوط به دوره فعلی نیست و در دوره‌های گذشته نیز وجود داشته است؛ بنابراین لازم است این موضوعات به‌صورت جدی مورد رسیدگی قرار گیرد.

وی درباره نحوه تخصیص و مصرف ارز برای واردات نهاده‌های دامی اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم، ارز تخصیص‌یافته برای واردات نهاده‌ها و نحوه توزیع و مصرف آن است، باید مشخص شود ارز تخصیص‌یافته در نهایت به چه میزان و در چه مسیری به دست مصرف‌کننده نهایی می‌رسد، چه کسانی از آن بهره‌مند می‌شوند و آیا در این فرایند زمینه‌ای برای ایجاد رانت وجود دارد یا خیر.

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: این مسائل از جمله موضوعاتی است که برای افکار عمومی اهمیت زیادی دارد و مردم حق دارند درباره نحوه تخصیص منابع ارزی، واردات نهاده‌ها و فرایند توزیع آنها توضیحات شفاف و قانع‌کننده‌ای دریافت کنند.

یزدیان گفت: انتظار داریم مجموعه دولت با شفاف‌سازی این فرایندها، پاسخ‌های روشنی به افکار عمومی ارائه دهد و زمینه‌های ایجاد ابهام و رانت در حوزه نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی را برطرف کند. کد مطلب 996924





 توصیه تاجگردون به پزشکیان درباره «بنزین»
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

توصیه تاجگردون به پزشکیان درباره «بنزین»

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در توصیه‌ای به رئیس‌جمهور گفت: اگر کسی یا کسانی تاکید دارند الان وقت جراحی اصلاح قیمت انرژی هست، توجه نکن. ‌وقتش الان نیست.

 پزشکیان: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟ - سرمایه و بورس
۱۱ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

پزشکیان: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟ - سرمایه و بورس

پزشکیان در واکنش به موضع گیری ها درباره بنزین گفت: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و بعد آن را ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟

 تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد

اقتصادنیوز: معاون وزیر راه اعلام کرد: در سطح کلان اقتصادی لزوماً با کمبود مطلق واحد مسکونی مواجه نیستیم؛ چراکه حدود ۳۲.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد.

 نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر اینکه در حال حاضر مشکل اصلی بازار، کمبود کالا نیست بلکه گرانی و فشار معیشتی است، گفت: بخشی از افزایش قیمت‌ها ناشی از شرایط جنگی است که مردم آن را درک و تحمل می‌کنند، اما با افرادی که از فضای جنگ برای گران‌فروشی و فشار بیشتر بر مردم سوءاستفاده می‌کنند، باید با شدت برخورد شود.

 همکاری شین‌هان کره جنوبی با سولانا برای انتشار صندوق توکنیزه‌شده - سرمایه و بورس
۱۰ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

همکاری شین‌هان کره جنوبی با سولانا برای انتشار صندوق توکنیزه‌شده - سرمایه و بورس

شرکت مدیریت دارایی شین‌هان کره جنوبی با بنیاد سولانا، شرکت Etherfuse و صرافی غیرمتمرکز Orca برای بررسی امکان انتشار و توزیع یک صندوق توکنیزه‌شده مبتنی بر وون کره جنوبی همکاری می‌کند. این اقدام می‌تواند گام مهمی در مسیر ورود دارایی‌های مالی سنتی به شبکه‌های بلاکچینی و گسترش کاربرد سولانا در حوزه دارایی‌های دنیای واقعی باشد.

 تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟

بانک مرکزی سرانجام برای تسویه بدهی بیش از ۱۰۰ همتی بانک ایران‌زمین، سند مالکیت ۷۵ همت از دارایی‌های این بانک را امضا کرد و ۴۵ همت دیگر نیز در نوبت انتقال است...