قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

گردشگری اصفهان با نسخه اقتصادی جدید

اصفهان برای بازپس‌گیری سهم خود از بازار سفر، توسعه گردشگری را بر پایه اقتصاد تجربه، تنوع‌بخشی به محصولات و ظرفیت‌هایی همچون گردشگری شب، کویر، نجوم، سلامت و خوراک دنبال می‌کند.
 گردشگری اصفهان با نسخه اقتصادی جدید

به گزارش خبرگزاری ایمنا، استان اصفهان با برخورداری از پیشینه‌ای کم‌نظیر در حوزه میراث‌فرهنگی، معماری، هنر و تمدن ایرانی-اسلامی، همواره یکی از اصلی‌ترین کانون‌های گردشگری کشور به شمار آمده است؛ جایگاهی که نه‌تنها بر پایه داشته‌های تاریخی، بلکه بر ظرفیت‌های متنوع طبیعی، فرهنگی و خدماتی این استان شکل گرفته و آن را به یکی از مهم‌ترین مقاصد سفر در ایران تبدیل کرده است. با این حال، تحولات بازار گردشگری در سال‌های اخیر نشان داده است که حفظ این جایگاه، بیش از گذشته نیازمند نگاه نو، برنامه‌ریزی هوشمند و بازآفرینی تجربه سفر برای گردشگران است.

در شرایطی که الگوهای سفر در کشور دستخوش تغییر شده و ذائقه گردشگران به سمت تجربه‌های متنوع‌تر، کوتاه‌مدت‌تر و تخصصی‌تر حرکت کرده است، اصفهان نیز در برابر یک ضرورت راهبردی قرار گرفته؛ ضرورتی که بر اساس آن، تصویر این استان باید از یک مقصد فقط تاریخی فراتر رفته و به‌عنوان استانی چندوجهی با سبدی متنوع از محصولات گردشگری بازتعریف شود. این بازتعریف، نه یک عقب‌نشینی از هویت تاریخی اصفهان، بلکه گامی برای تکمیل و روزآمدسازی برند گردشگری آن است.

در همین چارچوب، توسعه حوزه‌هایی همچون گردشگری شب، گردشگری نجومی، گردشگری کویر، گردشگری خودرو و کمپر، گردشگری خوراک، طبیعت‌گردی، گردشگری ورزشی و سلامت، می‌تواند افق تازه‌ای پیش روی صنعت گردشگری اصفهان بگشاید. مزیت مهم استان در این مسیر آن است که بسیاری از این ظرفیت‌ها از هم‌اکنون در اصفهان وجود دارد و تنها نیازمند سازماندهی، معرفی مؤثر و پیوند با زیرساخت‌های اجرایی و خدماتی است تا بتواند به محصولی رقابت‌پذیر در بازار گردشگری کشور و حتی منطقه تبدیل شود.

نکته امیدبخش آن است که اصفهان برای ورود به این مرحله تازه، از پشتوانه‌های ارزشمندی برخوردار است؛ از آسمان تاریک و پهنه‌های کویری مستعد برای گردشگری نجومی گرفته تا تنوع غذایی، قابلیت میزبانی رویدادهای فرهنگی و تفریحی، بسترهای مناسب گردشگری سلامت و نیز ظرفیت‌های شهری برای توسعه گردشگری شب. این مزیت‌ها در صورت مدیریت یکپارچه و روایت‌سازی صحیح، می‌تواند نه‌تنها به بازگشت سهم اصفهان از بازار گردشگری داخلی کمک کند، بلکه موقعیت استان را در عرصه گردشگری تخصصی نیز ارتقا دهد.

از سوی دیگر، تجربه سال‌های اخیر نشان داده است که گردشگری موفق امروز، بیش از هر چیز بر تنوع تجربه استوار است، گردشگر معاصر فقط به دنبال بازدید از یک بنای تاریخی نیست، بلکه می‌خواهد مقصد را زندگی کند، لمس کند و با لایه‌های مختلف آن ارتباط یگیرد. اصفهان به دلیل برخورداری همزمان از سرمایه تاریخی، زیست‌بوم طبیعی، فرهنگ بومی، خوراک، هنر و خدمات تخصصی، این قابلیت را دارد که چنین تجربه‌ای را در سطحی گسترده و متمایز به مخاطبان خود عرضه کند؛ ظرفیتی که در صورت بهره‌برداری هدفمند، می‌تواند فصل تازه‌ای در مسیر توسعه گردشگری استان رقم بزند.

بازنگری در معرفی اصفهان، ضرورت راهبردی توسعه گردشگری

داوود آبیان، معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان با استناد به داده‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به کاهش جایگاه این استان در بازار گردشگری داخلی طی سال‌های اخیر، گفت: بررسی شاخص‌های گردشگری از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۳ نشان می‌دهد اصفهان که تا سال ۱۳۹۷ همواره در میان استان‌های برتر گردشگری داخلی با اقامت شبانه قرار داشت، در سال‌های اخیر با افت محسوس جایگاه خود مواجه شده است.

وی اظهار کرد: داده‌های آماری همچنین نشان می‌دهد اصفهان در حوزه گردشگری داخلی بدون اقامت نیز روندی نزولی را تجربه کرده و از سال ۱۳۹۵ به بعد از جمع استان‌های برتر خارج شده است؛ موضوعی که می‌تواند به‌عنوان زنگ هشداری برای آینده گردشگری استان تلقی شود و لزوم بازنگری در سیاست‌های توسعه این بخش را بیش از پیش نمایان می‌کند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان با اشاره به کاهش ۴۷ درصدی ورود گردشگران نسبت به سال ۱۳۹۰ تصریح کرد: اصفهان در سال ۱۳۹۸ تا رتبه دهم کشور در حوزه گردشگری داخلی تنزل پیدا کرد و طی پنج سال، نزدیک به نیمی از بازار سفر خود را از دست داد؛ بر همین اساس، بازنگری در شیوه معرفی مقصد و طراحی محصولات تازه گردشگری، به یک ضرورت راهبردی تبدیل شده است. محدود شدن تصویر اصفهان به میراث تاریخی

آبیان با اشاره به دلایل این روند گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل افت بازار گردشگری اصفهان، محدود شدن تصویر این استان به میراث‌فرهنگی و تاریخی است. اگرچه هویت تاریخی و تمدنی اصفهان یک سرمایه ارزشمند و ماندگار به شمار می‌رود، اما نسل جدید گردشگران به دنبال تجربه‌های متنوع‌تر، پویاتر و متناسب با نیازهای جدید سفر هستند.

وی توضیح داد: امروز اصفهان برای حفظ و تقویت جایگاه خود در رقابت گردشگری، نیازمند تغییر ویترین معرفی مقصد است و باید ظرفیت‌های کمتر شناخته‌شده استان در کنار میراث تاریخی، به‌عنوان محصولات تازه و متناسب با ذائقه بازار، وارد چرخه معرفی و عرضه شود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، شب را یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های توسعه گردشگری استان عنوان کرد و گفت: زیرساخت‌های لازم برای توسعه این حوزه در اصفهان فراهم است و با همکاری میان دستگاه‌های اجرایی، می‌توان این ظرفیت را به یکی از مزیت‌های رقابتی استان در بازار گردشگری تبدیل کرد.

آبیان تأکید کرد: گردشگری شب می‌تواند ضمن افزایش ماندگاری مسافر، تجربه متفاوت‌تری از سفر به اصفهان ارائه دهد و به توزیع متوازن‌تر جریان گردشگری در سطح شهر و استان کمک کند. نجوم، کویر و کمپینگ خودرو؛ سه مسیر تازه برای توسعه بازار

وی با اشاره به توانمندی‌های استان در حوزه گردشگری نجوم اظهار کرد: وجود آسمان تاریک، کویرهای گسترده، رصدخانه‌های مجهز و حضور متخصصان این حوزه، شرایطی را فراهم کرده است که اصفهان بتواند به یکی از قطب‌های گردشگری نجومی کشور و حتی منطقه تبدیل شود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان افزود: گردشگری کویر نیز یکی دیگر از محصولات راهبردی استان است و ظرفیت‌های کم‌نظیر شهرستان‌های کویری اصفهان می‌تواند نقش مؤثری در تنوع‌بخشی به سبد گردشگری استان ایفا کند و زمینه جذب گروه‌های جدیدی از گردشگران را فراهم آورد.

آبیان با اشاره به برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی نخستین کمپینگ تخصصی گردشگری خودرو در کشور، توضیح داد: با توجه به زیرساخت‌های ایجادشده از سوی شهرداری اصفهان، این استان آمادگی آن را دارد که به نخستین مقصد رسمی گردشگری خودرو و کمپرها در ایران تبدیل شود؛ ظرفیتی که می‌تواند انگیزه‌ای تازه برای سفر و اقامت گردشگران ایجاد کند.

از گردشگری خوراک تا رویدادهای مبتنی بر زاینده‌رود

وی ادامه داد: توسعه رویدادهای گردشگری نیز از دیگر برنامه‌های استان است و در حوزه گردشگری خوراک، با تشکیل میزهای تخصصی تاکنون بیش از ۲۰۰ غذای بومی استان شناسایی و مستندسازی شده است؛ اقدامی که می‌تواند یکی از اصیل‌ترین و جذاب‌ترین ظرفیت‌های فرهنگی اصفهان را در قالب محصول گردشگری به بازار عرضه کند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان با اشاره به استقبال مردم از رویدادهای مرتبط با زاینده‌رود گفت: این استقبال نشان داد اصفهان علاوه بر میراث تاریخی، از ظرفیت‌های طبیعی و تفریحی متنوعی نیز برخوردار است و این قابلیت‌ها باید در بازتعریف تصویر مقصد گردشگری استان، جایگاه جدی‌تری پیدا کنند.

آبیان در همین رابطه بیان کرد: گردشگری ورزشی، ماجراجویانه و طبیعت‌گردی از دیگر اولویت‌های مهم استان به شمار می‌رود و می‌تواند در کنار سایر محصولات نوظهور، دامنه مخاطبان گردشگری اصفهان را گسترش دهد.

وی یادآور شد: بازار گردشگری امروز بیش از هر زمان دیگری به تنوع تجربه‌ها وابسته است؛ از این رو، هرچه استان بتواند ترکیب متنوع‌تری از جاذبه‌های تاریخی، طبیعی، تفریحی و تخصصی را در اختیار گردشگران قرار دهد، شانس بیشتری برای بازیابی سهم خود از بازار سفر خواهد داشت.

معاون گردشگری استان اصفهان با اشاره به ظرفیت‌های گسترده گردشگری سلامت افزود: تمامی زیرساخت‌های لازم در این حوزه فراهم شده و بر همین اساس، اصفهان به‌عنوان میزبان گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو مطرح شده است؛ موضوعی که می‌تواند جایگاه بین‌المللی استان را در این بخش بیش از گذشته تقویت کند.

وی آینده گردشگری اصفهان در گرو تنوع‌بخشی به محصولات، خلق تجربه‌های جدید برای گردشگران و بهره‌گیری از ظرفیت‌های کمتر دیده‌شده استان است تا این استان بتواند بار دیگر جایگاه شایسته خود را در بازار گردشگری کشور و منطقه به دست آورد.

به گزارش ایمنا، بر این اساس، آینده گردشگری اصفهان را باید در حفظ اصالت تاریخی در کنار گسترش محصولات نوین گردشگری جست‌وجو کرد، اگر این استان بتواند با نگاهی حرفه‌ای، ظرفیت‌های کمتر دیده‌شده خود را به بخشی از هویت رسمی مقصد تبدیل کند، نه‌تنها افت‌های اخیر را جبران خواهد کرد، بلکه با قدرت بیشتری به جایگاه شایسته خود در بازار گردشگری کشور و منطقه بازخواهد گشت، اصفهان همچنان از همه مؤلفه‌های لازم برای پیشتازی برخوردار است و اکنون زمان آن رسیده است که این توانمندی‌ها با رویکردی نو، منسجم و آینده‌نگر به میدان آورده شوند. کد مطلب 991411



۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

جهان امروز بیش از اقتصادهای تاب‌آور به جوامع تاب‌آور نیاز دارد

وزير ميراث ‌ فرهنگي، گردشگري و صنايع ‌ دستي با تاكيد بر ضرورت بازتعريف مفهوم تاب ‌ آوري در گردشگري، گفت: جهان امروز بيش از اقتصادهاي تاب ‌ آور به جوامع تاب ‌ آور نياز دارد و گردشگري بايد به پلي ميان ملت ‌ ها تبديل شود؛ پلي كه فرهنگ ‌ ها را به يكديگر پيوند دهد، اميد را احيا كند، از جوامع حمايت كند و به صلح پايدار ياري رساند.

سيدرضا صالحي ‌ اميري وزير ميراث ‌ فرهنگي، گردشگري و صنايع ‌ دستي جمهوري اسلامي ايران، در سخنراني خود در اجلاس وزراي گردشگري بريكس ۲۰۲۶ در هند، با قدرداني از دولت جمهوري هند براي ميزباني شايسته اين نشست و سازمان بريكس براي قرار دادن مفاهيمي همچون تاب ‌ آوري، نوآوري، همكاري و پايداري و رويكرد «مردم ‌ مدار به آينده مشترك بشريت» در كانون مباحث اجلاس، بر ضرورت تقويت همكاري ‌ هاي بين ‌ المللي براي شكل ‌ دهي به آينده ‌ اي انسان ‌ محور در صنعت گردشگري تاكيد كرد. وي با اشاره به شرايط پيچيده و پرتنش حاكم بر جهان، اظهار داشت: اين مفاهيم در شرايطي كه جهان با بحران ‌ ها و منازعات ويرانگر و عميقي مواجه است، معنايي بسيار فراتر و عميق ‌ تر پيدا مي ‌ كنند.

 

     محكوميت تجاوز و تاكيد بر ضرورت حفاظت از ميراث ‌ فرهنگي

وزير ميراث ‌ فرهنگي، گردشگري و صنايع ‌ دستي در ادامه تجاوز نظامي به ايران را محكوم كرد و گفت: در اين فرصت، تجاوز ويرانگر دشمنان ملت ايران به وطن عزيزم را با صراحت و قاطعيت محكوم مي ‌ كنم؛ جنگي كه رنج عميقي بر ملت ايران تحميل كرد و بيش از چهار هزار انسان بي ‌ گناه، از جمله ۱۶۸ كودك بي ‌ دفاع و مظلوم در مدرسه شجره طيبه ميناب، همچنين غيرنظاميان و شماري از چهره ‌ هاي برجسته علمي، فكري و فرهنگي را به شهادت رساند. صالحي ‌ اميري افزود: اين تجاوز همچنين به ۱۴۹ اثر و محوطه تاريخي و فرهنگي، از جمله پنج اثر ثبت ‌ شده در فهرست ميراث ‌ جهاني، آسيب جدي وارد كرد و نگراني ‌ هاي مهمي را درباره حفاظت از ميراث ‌ فرهنگي به وجود آورد. وي تاكيد كرد: اين تجربه تلخ، توجه ما را بيش از پيش به اهميت واقعي رويكرد «مردم ‌ مدار به آينده مشترك بشريت» معطوف مي ‌ كند؛ اگر آينده بشريت را در اولويت قرار داده ‌ ايم، حفاظت از جان انسان ‌ ها، پاسداشت كرامت انساني، صيانت از جوامع و حفاظت از ميراث ‌ فرهنگي مشترك بايد در مركز همكاري ‌ هاي بين ‌ المللي ما قرار گيرد.

 

   تاب ‌ آوري گردشگري بايد از اقتصادها  د فراتر رود

وزير ميراث ‌ فرهنگي، گردشگري و صنايع ‌ دستي با اشاره به جايگاه تاريخي و تمدني ايران گفت: ايران به عنوان يكي از كهن ‌ ترين تمدن ‌ هاي جهان، در اين ايام اين رسالت جهاني را عميقا درك مي ‌ كند و اينجاست كه مفهوم تاب ‌ آوري اهميت ويژه ‌ اي پيدا مي ‌ كند.  صالحي ‌ اميري تصريح كرد: تاب ‌ آوري نبايد فقط به معناي توانايي يك مقصد گردشگري براي عبور از يك بحران باشد؛ تاب ‌ آوري واقعي به معناي توانايي انسان ‌ ها، جوامع و فرهنگ ‌ ها براي حفظ هويت خود، بازسازي معيشت و زندگي و بازيابي توان و كرامت خويش است. وي با بيان اينكه آينده گردشگري در گرو توجه به جامعه و انسان است، گفت: جهان امروز بيش از اقتصادهاي تاب ‌ آور به جوامع تاب ‌ آور نياز دارد. وزير ميراث ‌ فرهنگي، گردشگري و صنايع ‌ دستي ادامه ‌ داد: جهان به همكاري به جاي تقابل، گفت ‌ وگو به جاي تفرقه و تفاهم فرهنگي به جاي خصومت نياز دارد .

 

    پيشنهاد ايران براي شكل ‌ دهي به الگوي جديد همكاري گردشگري بريكس

صالحي ‌ اميري در بخش ديگري از سخنان خود، با ارايه پيشنهادهاي مشخص جمهوري اسلامي ايران براي تقويت همكاري ‌ هاي گردشگري در چارچوب بريكس، اظهار داشت: بايد با يكديگر براي ساختن الگويي از گردشگري تلاش كنيم كه در برابر بحران ‌ ها تاب ‌ آور، در مواجهه با تغييرات نوآور، براي نسل ‌ هاي آينده پايدار و بيش از همه، انسان ‌ محور باشد. وي افزود: بياييد گردشگري را به پلي ميان ملت ‌ ها تبديل كنيم؛ پلي كه فرهنگ ‌ ها را به يكديگر پيوند مي ‌ دهد، اميد را احيا مي ‌ كند، از جوامع حمايت مي ‌ كند و به صلح پايدار كمك مي ‌ رساند. وزير ميراث ‌ فرهنگي، گردشگري و صنايع ‌ دستي در نخستين پيشنهاد خود، بر ضرورت تقويت پيوند ميان سياست ‌ هاي دولتي و ظرفيت ‌ هاي بخش ‌ خصوصي تاكيد كرد و گفت: بريكس در سال ‌ هاي گذشته در توسعه ارتباطات گردشگري ميان دولت ‌ ها موفق عمل كرده است؛ بنابراين اكنون زمان آن فرا رسيده است كه رويكرد انسجام ‌ بخش ميان سياست ‌ هاي دولتي و حمايت از بخش ‌ خصوصي بيش از پيش تقويت شود و ايران آمادگي دارد سازوكارهاي اجرايي اين رويكرد را ارايه كند.

 

     پيشنهاد تاسيس صندوق حمايت از  پروژه ‌ هاي گردشگري بريكس

صالحي ‌ اميري در ادامه، راه ‌ اندازي صندوق حمايت از پروژه ‌ هاي گردشگري بريكس را يكي از ظرفيت ‌ هاي مهم براي توسعه همكاري ‌ هاي عملياتي ميان كشورهاي عضو دانست و بيان ‌ داشت: راه ‌ اندازي صندوق حمايت از پروژه ‌ هاي گردشگري بريكس مي ‌ تواند نقش بسزايي در توسعه زيرساخت ‌ هاي گردشگري كشورهاي عضو ايفا كند. وي افزود: سازوكارهاي اجرايي مربوط به اين صندوق مي ‌ تواند ذيل فرايندهاي بانك توسعه نوين بريكس تعريف شود و زمينه را براي تامين مالي و اجراي پروژه ‌ هاي مشترك گردشگري در كشورهاي عضو فراهم كند .

 

     احياي ظرفيت جاده ‌ هاي تاريخي براي تقويت تعاملات مردم با مردم

وزير ميراث ‌ فرهنگي، گردشگري و صنايع ‌ دستي كشورمان همچنين با اشاره به ظرفيت تاريخي مسيرهاي تمدني و تجاري ميان كشورهاي عضو بريكس، بر ضرورت بهره ‌ گيري از ظرفيت ‌ هاي جاده ابريشم و جاده ادويه تاكيد كرد. صالحي ‌ اميري گفت: بريكس مي ‌ تواند از ظرفيت ‌ هاي غني جاده ابريشم و جاده ادويه كه در گذشته ‌ هاي دور به عنوان پل فرهنگي و تجاري ميان برخي كشورهاي عضو نقش ‌ آفريني كرده ‌ اند، براي تقويت تعاملات «مردم با مردم» بهره ‌ برداري كند. وي تاكيد كرد: اين مسيرهاي تاريخي نه ‌ تنها بخشي از ميراث مشترك تمدني ملت ‌ ها هستند، بلكه مي ‌ توانند در عصر حاضر به بسترهاي جديدي براي توسعه گردشگري، تبادل فرهنگي، تعميق شناخت متقابل ملت ‌ ها و تقويت همكاري ‌ هاي منطقه ‌ اي و بين ‌ المللي تبديل شوند.

    گردشگري؛ ابزار ديپلماسي فرهنگي و صلح

صالحي ‌ اميري در جمع ‌ بندي سخنان خود، با تاكيد بر ضرورت عبور از نگاه صرفا اقتصادي به گردشگري، تصريح كرد: گردشگري مي ‌ تواند فراتر از يك فعاليت اقتصادي، به ابزاري براي پيوند جوامع، تقويت تفاهم فرهنگي و ساختن آينده ‌ اي مشترك تبديل شود. وزير ميراث ‌ فرهنگي، گردشگري و صنايع ‌ دستي در پايان، ضمن قدرداني مجدد از دولت هند براي ميزباني اجلاس وزراي گردشگري بريكس ۲۰۲۶ و كشورهاي عضو براي مشاركت موثر در اين نشست، بر آمادگي جمهوري اسلامي ايران براي مشاركت فعال و ارايه سازوكارهاي اجرايي در مسير تعميق همكاري ‌ هاي گردشگري ميان كشورهاي عضو بريكس تاكيد كرد.

 


۹ ساعت قبل / سایت نورنیوز

برنامه ریزی جذب 2 میلیون گردشگر و درآمد 6 میلیارد یورویی تا 1407

نورنیوز- گروه اقتصادی: سیدرضا صالحی امیری، با تشریح اقدامات دو سال گذشته این وزارتخانه با تأکید بر اینکه مسعود پزشکیان «پرچمدار رفاه و وفاق ملی» است، گفت: رئیس‌جمهور، مسیر دولت چهاردهم را بر مبانی فکری، قرآنی و نهج‌البلاغه بنا کرده و امروز بیش از هر زمان دیگری، حفظ وفاق و انسجام ملی را برای تأمین امنیت و آرامش جامعه ضروری می‌داند؛ باور دارم که پزشکیان در پایان دوره، کارنامه خوبی در آشتی با ایرانیان خارج از کشور خواهد داشت.

وی با تشریح عملکرد و برنامه‌های وزارت میراث فرهنگی، از ایجاد مشوق‌های جدید برای سرمایه‌گذاری، فعال بودن حدود ۳۸۰۰ پروژه گردشگری، افزایش تسهیلات این حوزه به بیش از ۵۰ همت، برنامه جذب دو میلیون گردشگر و درآمد ۶ میلیارد یورویی تا سال ۱۴۰۷، تمرکز بر جذب گردشگران کشورهای هدف، تقویت گردشگری سلامت، آشتی با ایرانیان خارج از کشور، صیانت از میراث فرهنگی و توسعه اقتصاد صنایع دستی خبر داد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، گردشگری را مقوله‌ای دانست که به سه مفهوم اساسی «جذابیت، زیرساخت و امنیت» گره خورده است و اظهار کرد: گردشگران جهان به جایی سفر می‌کنند که جذابیت کافی داشته باشد؛ این جذابیت می‌تواند میراث تاریخی و فرهنگی، طبیعی یا دریایی باشد.

او با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های گردشگری کشور گفت: ایران در این حوزه پیشرفت‌های خوبی داشته است، اما همچنان با استاندارد ایده‌آل و جهانی فاصله دارد و به همین دلیل، یکی از اولویت‌های جدی دولت پزشکیان، حل مسئله زیرساخت‌های گردشگری است.

صالحی‌امیری افزود: در ایران بزرگ، ایران تمدنی و ایران زیبا، حدود ۲۳ هزار مرکز اقامتی و گردشگری و حدود هزار و ۵۰۰ هتل وجود دارد، اما برای رسیدن به استانداردهای جهانی باید سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌ها با سرعت بیشتری دنبال شود




 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.

 اجرای مصوبه مجلس برای واردات خودروهای کارکرده | تعدیل قیمت بازار هدف اصلی واردات
۱۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اجرای مصوبه مجلس برای واردات خودروهای کارکرده | تعدیل قیمت بازار هدف اصلی واردات

اقتصادنیوز: رییس فراکسیون صنعت، معدن، ایمنی و استاندارد مجلس، گفت: به دنبال پیگیری های صورت گرفته، واردات خودروهای کارکرده با عمر ۳ تا ۵ سال آزاد شد.

 فرصت 29.5 تریلیون‌ دلاری معادن آفریقا
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت 29.5 تریلیون‌ دلاری معادن آفریقا

دنیای‌ اقتصاد: ذخایر غنی مواد معدنی حیاتی آفریقا، این قاره را در مرکز گذار جهانی به انرژی‌های پاک قرار داده است. با‌این‌حال، رهبران کشورهای جنوب آفریقا اکنون با پرسشی مهم‌تر از میزان استخراج این منابع روبه‌رو هستند: آیا منطقه می‌تواند سهم بیشتری از ارزش اقتصادی ایجادشده از این منابع را در داخل خود حفظ کند؟

 انتقام روس‌ها از مهد غلّه | باز هم پای سوسیالیسم در میان است | چرا اوکراین قربانی دومین قحطی بزرگ قرن شد؟
۱۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

انتقام روس‌ها از مهد غلّه | باز هم پای سوسیالیسم در میان است | چرا اوکراین قربانی دومین قحطی بزرگ قرن شد؟

اقتصادنیوز: قحطی ۱۹۳۳ شوروی نتیجه سیاست‌های اشتراکی‌سازی اجباری بود که برداشت معمولی را به فاجعه تبدیل کرد. در آن میان اوکراینی‌ها هدف شدیدترین اشتراکی‌سازی و بالاترین نرخ مرگ‌ومیر بودند.

 الگویی از سودآوری، توسعه پایدار و مدیریت اثربخش -/کارنامه موفق؛پتروشیمی تبریز از رکوردهای مالی تا پیشبرد پروژه‌های راهبردی
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

الگویی از سودآوری، توسعه پایدار و مدیریت اثربخش -/کارنامه موفق؛پتروشیمی تبریز از رکوردهای مالی تا پیشبرد پروژه‌های راهبردی

آرمان امروز : شرکت پتروشیمی تبریز؛ به عنوان یکی از بازیگران کلیدی صنعت پتروشیمی ایران، در تیر ماه سال جاری مجموعه‌ای از اقدامات و موفقیت‌ها را به ثبت رساند که بیانگر یک استراتژی منسجم در ابعاد مالی، عملیاتی و توسعه‌ای است. تیر ماه ۱۴۰۵ برای پتروشیمی تبریز، ماهی سرشار از رویدادهای شاخص و گواهی بر [ ]

 خودروهای ایرانی تست ایمنی نمی شوند؟ | آزمون تصادف خودرو از نگاه استاندارد
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خودروهای ایرانی تست ایمنی نمی شوند؟ | آزمون تصادف خودرو از نگاه استاندارد

مسئولان سازمان ملی استاندارد می‌گویند: براساس استانداردهای اجباری که از سوی این سازمان برای خودروهای تولید یا مونتاژ داخل صادر شده، خودروها ملزم به رعایت استانداردهای تعیین شده هستند و پایش این موضوع نیز از سوی سازمان ملی استاندارد انجام می شود.