قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

تنها مرجع رسمی انتشار پیام‌ها و اخبار مرتبط، دفتر رهبر انقلاب و حفظ و نشر آثار است

روابط عمومی دفتر رهبر انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای تأکید کرد که مرجع رسمی انتشار پیام‌ها، اخبار و مطالب مرتبط با آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای، دفتر ایشان و دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب است و هرگونه مطالبی خارج از این چارچوب فاقد سندیت و صحت است.
 تنها مرجع رسمی انتشار پیام‌ها و اخبار مرتبط، دفتر رهبر انقلاب و حفظ و نشر آثار است

به گزارش خبرگزاری ایمنا، متن اطلاعیه روابط عمومی دفتر رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با گرامیداشت اربعین حسینی و ادای احترام به روح بلند رهبر شهید انقلاب به اطلاع مردم شریف و مبعوث شده ایران می‌رساند، در روزهای اخیر برخی نقل قول‌ها از رهبری معظم انقلاب اسلامی در فضای مجازی منتشر شده است که متاسفانه زمینه‌ساز تشویش اذهان عمومی و ایجاد انشقاق و اختلاف در جامعه است.

برهمین اساس برخی نکات را درباره اخبار و مطالب مربوط به مقام معظم رهبری بیان می‌دارد:

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام‌های خود از جمله در پیام اخیر بر حفظ اتحاد مقدس و حفظ حرمت مسئولان دلسوز و خدمتگزاران نظام اسلامی بویژه دولت محترم تاکید داشته‌اند. مطالبی که برخلاف توصیه‌های موکد رهبری، موجب انشقاق و دودستگی در جامعه و زمینه‌ساز نسبت‌های نادرست به مسئولان محترم می‌شود، در جهت اهداف بدخواهان و دشمنان قسم‌خورده ملت ایران است. بر همین اساس مطلب منتشر شده در فضای مجازی که در آن فردی ادعایی را درباره واکنش رهبر انقلاب اسلامی به نامه رییس‌جمهور محترم مطرح کرده از اساس کذب و خلاف واقع است. کد مطلب 993830



۹ ساعت قبل / سایت نورنیوز

دستور کار روشن برای ارتقای امنیت و ثبات ایران و عراق

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی عصر پنجشنبه ۲۹ مرداد با حضور در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب که در کربلای معلی، گفت: در این جلسه حاضر شدم سلام گرم رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای و ملت ایران را به شما برسانم.

وی گفت: ملت عراق در تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی به تمام و کمال حق برادری را به جا آورد و جهان را حیرت زده کرد. من اینجا هستم تا از ملت قهرمان عراق تشکر کنم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که همگان باید بدانند که هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دور کردن ما از یکدیگر برداشتند ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم، افزود: عمق پیوند دو کشور ریشه در تاریخ جغرافیا و اعتقاداتی به عظمت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دارد اما آنچه باعث شده است تهران و بغداد به هم نزدیک‌تر شوند، امتناع مشترک از این است که پایتخت‌های بیگانه سرنوشت مردمان ما را رقم بزنند

قالیباف ناکید کرد: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

وی یادآور شد: اگر ما با مقاومت با ایستادگی ملت‌هایمان و با کمک یکدیگر توانستیم امنیت را در کشورهایمان برقرار کنیم باید حالا برای رفاه اقتصادی دو ملت و پیشرفت و توسعه دو کشورهم قسم شویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما برای تکرار کلمات بدون پشتوانه اینجا نیستیم، دستور کار روشنی برای ارتقا امنیت و ثبات دو کشور، کوتاه کردن دست بیگانگان و تعریف پروژه‌هایی داریم که به بهبود زندگی دو ملت کمک می‌کند.

وی یادآور شد: ما دوستان و برادران سخت‌ترین روزها بوده‌ایم، در ناخوشی ها با هم ایستادیم و در موفقیت‌ها نیز کنار هم خواهیم بود، در یک کلام قدرت ما در برادری ماست. اخوت و قدرت ما ان‌شاء الله و اخرا تهبونها نصر من الله و فتح قریب و بشر المومنین و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته

مراسم چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در شهر کربلای معلی عصر روزپنجشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی ایران شامل سارا فلاحی، شهین جهانگیری، محمدتقی نقدعلی و مهدی فلاح برگزار شد.

در این مراسم آیت الله سیدمجتبی حسینی، نماینده رهبر معظم انقلاب در عراق، سفیر ایران در بغداد، استاندار کربلا، جمعی از مقامات عراقی، جمع کثیری از رؤسای عشایر، قبایل و مردم عراق و زائران ایرانی در کربلا حضور داشتند.

رئیس مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از رهبر انقلاب در این مراسم حضور دارد.


۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

مراسم چهلم تدفین «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)

کد خبر: 787356 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۲۳:۰۰:۱۴ اعتمادآنلاین |

شامگاه پنجشنبه مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» از سوی رهبر معظم انقلاب با قرائت زیارت امین‌الله توسط حاج امیر عارف در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم امام رضا(ع) آغاز شد.

به گزارش مهر، مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین قائد امت، شهید آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای(رحمت‌الله علیه)،هم زمان با شب شهادت امام حسن عسکری(ع)،در حرم مطهر رضوی آغاز شد.

این مراسم شامگاه پنج‌شنبه ۲۹ مرداد، هم زمان با شب شهادت امام حسن عسکری(ع) بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا، در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

در این ویژه برنامه که با اجرای مجید یراقبافان همراه است، ابتدا کلیپ بیانات رهبر شهید انقلاب پخش می‌شود، سپس حاضران میهمان اجرای قطعه‌ای هنری با نوای گروه سرود و هم خوانی «آوای ارادت»، با موضوع «باید برخاست»،می‌شوند.

همچنین،نوای ملکوتی قرآن با نوای دونفر از قاریان ممتاز و بین‌المللی آستان مقدس رضوی، جلیل اشرفی و علیرضا رضایی، طنین انداز خواهد شد.

اجرای برنامه مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت با نوای جعفر ملائکه و پخش کلیپی از مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، از دیگر برنامه‌های این مراسم است.

در این مراسم همچنین حجت‌الاسلام علی علیزاده به ایراد سخنرانی می‌پردازد و قرائت دعای کمیل با نوای محمد حسینی و مرثیه‌سرایی و عزاداری توسط کاظم غلامشاهی، پایان بخش مراسم عزاداری شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی، خواهد بود. اخبار مرتبط حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس سید مسعود خامنه‌ای و مسعود پزشکیان/ تصویر خاص از حضور رئیس دولت و فرزند رهبر شهید در مراسم چهلمین…


۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس

کد خبر: 787344 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۲۰:۱۹:۵۹ اعتمادآنلاین |

فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر ایشان حضور یافتند.

 

 

اخبار مرتبط سید مسعود خامنه‌ای و مسعود پزشکیان/ تصویر خاص از حضور رئیس دولت و فرزند رهبر شهید در مراسم چهلمین… مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در مصلای تهران برگزار شد




 فوری/ آماده‌باش در جنوب اسرائیل
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ آماده‌باش در جنوب اسرائیل

پلیس رژیم صهیونیستی پس از وقوع حادثه‌ای مشکوک در منطقه تل‌آراد در جنوب فلسطین اشغالی، وضعیت اضطراری اعلام کرد و نیروهای خود را به آماده‌باش کامل درآورد.

 تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید، خواستار رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع و اصلاح سازوکارهای اجرایی م...

 واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس + عکس
۹ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس + عکس

رئیس‌مجلس در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا در واکنش به اقدام مشکوک رئیس‌مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس با نام جعلی گفت: اینجانب در این...

 روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، غلامعلی حدادعادل گفت: رهبر شهید انقلاب اگر متوجه می شدند مردی سراغ تعدد زوجات رفته و ظلمی به همسرش کرده نظرشان

 فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد
۱۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد

اعتصاب ناگهانی کارکنان و کمبود نیرو در فرودگاه بن‌گوریون، همزمان با شلوغ‌ترین روز سال، صدها پرواز و بیش از ۱۰۰ هزار مسافر را با اختلال گسترده مواجه کرد.

 تکرار لفاظی‌های یوسف رجی علیه تهران و حمله به قالیباف/ بیانیه وزیر خارجه لبنان درباره ادامه حضور سفیر ایران در بیروت
۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

تکرار لفاظی‌های یوسف رجی علیه تهران و حمله به قالیباف/ بیانیه وزیر خارجه لبنان درباره ادامه حضور سفیر ایران در بیروت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.