قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱ ساعت قبل

هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است

رئیس مجلس در دیدار با رئیس جمهور عراق گفت: نگاه دقیق رهبر شهید انقلاب باعث نزدیک شدن دو کشور ایران و عراق شد.
 هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است
به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدباقر قالیباف پیش از ظهر امروز _چهارشنبه، بیست‌وهشتم مرداد _ در جریان نخستین روز سفر خود به عراق، به همراه هیأت پارلمانی کشورمان با نزار آمیدی رئیس جمهور عراق دیدار و گفت و گو کرد.

قالیباف در ابتدای این دیدار گفت: وظیفه خود می‌دانم از طرف رئیس جمهور کشورمان و مردم ایران و به ویژه بیت معظم و شخص رهبر معظم انقلاب برای حضورتان در ایران جهت شرکت در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب تقدیر و تشکر کنم همچنین از جمعیت ده میلیونی که در تشییع رهبر شهید انقلاب در مراسم عراق حضور یافتند، کمال قدرانی را دارم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه دو کشور در روزهای سخت به کمک هم می‌آیند، یادآور شد: این در حالی است که شخصی مانند صدام با فتنه و حیله‌ آمریکا جنایاتی را در هر دو کشور صورت داد اما این ملت و کشور ایران و عراق بودند که در دوره پس از صدام در روزهای سخت کنار هم ایستادند.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهیدمان که طی 4 دهه گذشته، با اقدامات خود توانستند افق تازه‌ای از سطح روابط بین کشورهای اسلامی ایجاد کنند، اظهار داشت: نگاه دقیق و عمیق رهبر شهید انقلاب باعث شد این کشورها به هم نزدیک شوند.

قالیباف در ادامه با اشاره به وقوع جنگ تحمیلی سوم بیان داشت: ایران و عراق و ملت بزرگ آنها دریافته‌اند که بزرگترین مشکل و عامل اصلی تمامی اشکالات منطقه، آمریکاست و خوی استکباری این کشور و روحیه جنایتکارانه و پلید رژیم صهیونیستی، جنگ‌های اخیر را در منطقه رقم زده که بیشترین خسارت نیز در این جنگ‌ها به دو کشور ایران و عراق وارد آمده است.

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه در جریان جنگ اخیر مشکلاتی در خلیج فارس به وجود آمد و صادرات نفت با موانعی مواجه شد که مقصر اصلی بروز مشکلات در خلیج فارس و موانع بازار انرژی، امریکا و جنگ طلبی این کشور است عنوان کرد: تجربه گذشته نشان می‌دهد کشورهای اسلامی بیش از هر زمان دیگر، نیازمند هم هستند و آمریکا حامی آنها نیست.

وی همچنین با یادآوری اینکه آمریکا به کشورهای خلیج فارس و منطقه نزدیک شده تا منابع آنها را چپاول و غارت کند، ابراز داشت: کشورهای منطقه می‌دانند و جنگ رمضان نیز به آنها ثابت کرد که آمریکایی‌ها نه‌تنها حافظ و برقرارکننده امنیت آنها نیستند بلکه برهم‌زننده آرامش کشورها هستند.

قالیباف در ادامه با تأکید بر اینکه کشورهای اسلامی و حاشیه خلیج فارس می توانند با وحدت با یکدیگر پیش رفته و بدون دخالت خارجی، ثبات و آرامش ایجاد کنند، گفت: نقش دو کشور ایران و عراق در این مسیر بسیار مؤثر است. آمریکایی ها در جنگ تحمیلی سوم، در ابعاد نظامی و سیاسی شکست خوردند، به هیچ یک از اهداف خود نرسیدند و در حال حاضر در دوره استیصال به سر می برند.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در بخش دیگری از صحبت‌های خود از فرصت‌های اقتصادی میان دو کشور نام برد و خاطرنشان کرد: راه‌آهن شلمچه، لایروبی اروندرود و توسعه بازارچه‌های مرزی بیش از پیش می‌تواند به ارتقای سطح تعاملات اقتصادی دو کشور کمک کند.

امنیت منطقه با امنیت کشورهای منطقه حاصل خواهد شد

نزار آمیدی رییس جمهور عراق نیز در این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی کشورمان با اشاره به جنگ ظالمانه و تحمیلی اخیر که ایران و کل منطقه را متاثر کرد، گفت: این جنگ، غیرانسانی و برخلاف قواعد بین المللی بوده و پیامدهای آن برای منطقه و کشور عراق بسیار زیاد بود.

وی ایران و عراق را یک ملت دانست که در دو سرزمین زندگی می‌کنند و افزود: عراق از ویژگی‌های استراتژیک، منابع طبیعی و انسانی و غنای بالای تاریخی برخوردار است ضمن اینکه تکیه و ایستادگی عراق بر مقاومت خواهد بود.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه موقعیت نه جنگ و نه صلح میان ایران و آمریکا باید به پایان برسد و ما هم خواستار پایان جنگ هستیم خاطرنشان کرد: امنیت یکپارچه منطقه با امنیت کشورهای منطقه حاصل خواهد شد و عراق به عنوان حامی برقراری ثبات در منطقه، از جمهوری اسلامی ایران حمایت خواهد کرد.

براساس این گزارش، محمدتقی نقدعلی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق، مهدی فلاح نایب رئیس و شهین جهانگیری عضو این گروه و همچنین سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، رئیس قوه مقننه را در این سفر همراهی می کنند.

کد مطلب 997200



 ترامپ: نباید می‌گذاشتیم ولی کره شمالی ۵۷ سلاح اتمی دارد

ترامپ: نباید می‌گذاشتیم ولی کره شمالی ۵۷ سلاح اتمی دارد

خبرنگار از رئیس‌جمهور آمریکا پرسید که آیا وی همچنان با کیم جونگ اون تبادل نامه‌های مکتوب دارد؟

 ترامپ این اطلاعات را پاک کرد

ترامپ این اطلاعات را پاک کرد

پاکسازی و تغییر گسترده داده‌های عمومی در دولت دونالد ترامپ به یکی از بحث‌برانگیزترین تحولات حوزه شفافیت اطلاعاتی در آمریکا تبدیل شده است.

 مهران مدیری روی تخت بیمارستان؟ | ویدئو

مهران مدیری روی تخت بیمارستان؟ | ویدئو

علیرضا محمودی، دبیر ۲۴ همشهری می گوید: «پس از اینکه خبر رسید به علت بیماری یکی از بازیگران پروژه «ریمنی» به کارگردانی مجید توکلی، این برنامه متوقف شده، همه می خواستند بدانند که چه شده. همه می گفتند مهران مدیری از ناحیه کمر دچار صدمه شده اند و باید عمل جراحی انجام دهد.»

 مسابقه ۱۰۷۰۱۲۴ نفری + اینفوگرافیک

مسابقه ۱۰۷۰۱۲۴ نفری + اینفوگرافیک

ماراتن دانش‌آموزان برای ورود به دانشگاه، پنج‌شنبه و جمعه برگزار می‌شود. اگر می خواهید از جزئیات کامل کنکور ۱۴۰۵، مهمترین آزمون کشور مطلع شوید، داده نما زیر را ببینید.

 آغاز عرضه اولیه منجیل

آغاز عرضه اولیه منجیل

شرکت تولید نیروی برق سبز منجیل، به‌عنوان نخستین نیروگاه تجدیدپذیر کشور، روز سه‌شنبه ۲ شهریورماه ۱۴۰۵ در بازار دوم فرابورس ایران عرضه اولیه خواهد شد.

 قرعه جهنمی پاختاکور در لیگ نخبگان؛ تقابل با 5 غول عربستانی!

قرعه جهنمی پاختاکور در لیگ نخبگان؛ تقابل با 5 غول عربستانی!

پایگاه خبری فوتبالی- در قرعه‌ای به شدت دشوار، پاختاکور باید در لیگ نخبگان آسیا با هر 5 تیم عربستانی حاضر در این مسابقات روبرو شود.به گزارش فوتبالی، سه‌شنبه صبح، مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا و لیگ قهرمانان آسیای دو برگزار شد و تیم‌های ایرانی رقبای خود را شناختند. استقلال و تراکتور در قرعه‌ای تقریبا ایده‌آل، با هیچکدام از تیم‌های قدرتمند عربستانی روبرو نخواهند شد و می‌توانند با سه پیروزی شانس زیادی برای صعود به مرحله بعد داشته باشند.اما به جز تیم‌های ایرانی، قرعه یک تیم ازبکستانی هم بر ...,لیگ نخبگان آسیا,پاختاکور,مرتضی پورعلی‌گنجی,بشار رسن,پیشنهاد سردبیر

 برنامه اقدام وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و ورزش در چارچوب تقسیم کارملی هوش مصنوعی تصویب شد

برنامه اقدام وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و ورزش در چارچوب تقسیم کارملی هوش مصنوعی تصویب شد

کلیات برنامه اقدام وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و ورزش و جوانان در چارچوب «برنامه تقسیم کار ملی هوش مصنوعی» به ریاست معاون اول رئیس جمهور در نشست ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی به تصویب رسید.

 تمهیدات ویژه پلیس راهور تهران برای روزهای برگزاری کنکور سراسری

تمهیدات ویژه پلیس راهور تهران برای روزهای برگزاری کنکور سراسری

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی داوطلبین کنکور سراسری از اجرای طرح تمهیدات انتظامی-ترافیکی معابر پیرامونی و منتهی به محل های برگزاری این آزمون در روزهای پنج شنبه و جمعه خبر داد.