قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

حمله توپخانه‌ای رژیم سعودی به مناطق مسکونی در مرز صعده

رسانه‌های یمنی از حمله توپخانه‌ای رژیم سعودی به مناطق مسکونی در مرز صعده خبر دادند.
 حمله توپخانه‌ای رژیم سعودی به مناطق مسکونی در مرز صعده

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حمله توپخانه‌ای رژیم سعودی همچنان به مناطق مسکونی در مناطق مرزی صعده ادامه دارد.

شبکه تلویزیونی المسیره یمن گزارش داد که در ادامه تجاوزات ائتلاف سعودی، روستاهای مسکونی در شهرستان مرزی «رازح» در استان صعده هدف حملات سنگین توپخانه قرار گرفتند.

منبع: تسنیم کد مطلب 996654



 دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد
۲۶ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد

به گزارش عصر خبر، دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب گزارش‌های منتشرشده درباره موافقت تل‌آویو با ورود نیروی بین‌المللی ثبات‌بخش به نوار غزه، اعلام کرد رهبری سیاسی این رژیم با ورود نیروها موافقت نکرده است.

به روایت ایرنا؛ این دفتر در بیانیه‌ای اعلام کرد: برخلاف گزارش‌های منتشرشده، رهبری سیاسی اسرائیل ورود نیروی بین‌المللی به نوار غزه را تایید نکرده است. در این بیانیه همچنین تاکید شده است، تا زمانی که حماس به‌طور کامل خلع سلاح نشود، هیچ بازسازی در نوار غزه انجام نخواهد شد. نوشته های مشابه پشت پرده سقوط پهپادصهیونیست‌ها درایران 1393/06/03 هشدار ترامپ به نتانیاهو درباره آزادی گروگان‌ها 1403/09/26

این موضع‌گیری پس از آن صورت گرفت که شماری از رسانه‌های بین‌المللی و صهیونیستی از بررسی و موافقت تل‌آویو با استقرار یک نیروی بین‌المللی در غزه به‌عنوان بخشی از ترتیبات پس از جنگ خبر داده بودندرژیم صهیونیستی مدعی است ورود نیروهای بین‌المللی به غزه می‌تواند به حماس فرصت دهد بار دیگر توان نظامی خود را بازسازی کند. همزمان، رژیم صهیونیستی با حضور ترکیه و قطر در شورای موسوم به «صلح غزه» نیز مخالفت کرده است. تل‌آویو این دو کشور را از جمله طرف‌های متخاصم می‌داند و با مشارکت آنها در سازکارهای مربوط به آینده غزه مخالف است.

در همین حال، روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» در پی دیدار فرستادگان کاخ سفید با نتانیاهو مدعی شد، شورای صلح در حال بررسی کنار گذاشتن چارچوب مرحله‌ای خلع سلاح حماس و جایگزین کردن آن با طرحی برای خلع سلاح کامل و یکباره این جنبش است.

بر اساس این گزارش، در طرح جدید، حماس باید تمامی سلاح‌های خود را در سراسر نوار غزه تحویل دهد و تنها پس از اجرای کامل این شرط، رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی نیروهایش تا مرز غزه متعهد خواهد شد.

این در حالی است که در توافق پیشین، اجرای تعهدات مربوط به غزه به‌صورت مرحله‌ای پیش‌بینی شده بود. توقف حملات، افزایش کمک‌های بشردوستانه، عقب‌نشینی تدریجی نیروهای رژیم صهیونیستی و ایجاد سازوکار جدید برای اداره و امنیت غزه از جمله اقدامات مورد نظر در این چارچوب بود.



 هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان
۴۴ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان

جهان صنعت نیوز ، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان اعلام کرد بزرگ‌ترین جنایتی که در حق جنوب لبنان صورت گرفته، پایان دادن به مأموریت نیروهای صلح سازمان ملل متحد ( یونیفل) است و این اقدام به معنای زیر پا گذاشتن قطعنامه ۱۷۰۱ است.

نبیه بری در گفت‌وگو با روزنامه «الجمهوریه» بر اهمیت بسیار زیاد حضور نیروهای «یونیفل» در جنوب لبنان و نقش محول‌شده به آن‌ها از جمله نقش اصلی آن‌ها در حفظ امنیت در جنوب و همچنین کمک به ارتش لبنان برای استقرار در سراسر خاک این کشور تا مرزهای بین‌المللی، مطابق مفاد قطعنامه ۱۷۰۱ تأکید کرد.

رئیس پارلمان لبنان گفت: «بزرگ‌ترین خطا و بزرگ‌ترین جنایتی که در حق جنوب صورت گرفته، پایان دادن به مأموریت یونیفل در جنوب است؛ زیرا این پایان به معنای کنار گذاشتن قطعنامه ۱۷۰۱ است؛ قطعنامه‌ای که در این مرحله بیش از هر زمان دیگری به اجرای کامل مفاد آن و ادامه مأموریت یونیفل نیاز است.»

بری درباره نیت‌های شوم رژیم صهیونیستی و خطرات اقدامات این رژیم در جنوب هشدار داد و گفت این اقدامات به‌ویژه حملات گسترده آن به شهرک‌ها و روستاها و محله‌های غیرنظامی و مسکونی و عملیات گسترده انفجار در روستاهای جنوب را شامل می‌شود.

وی در پایان تأکید کرد که این اقدامات نه‌تنها ساختار شهری و زندگی در این مناطق را به‌طور کامل نابود می‌کند، بلکه شکاف‌ها و ترک‌های بسیار خطرناکی در بنیان‌های آن‌ها ایجاد می‌کند. تداوم تجاوزات ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع خبری لبنان از حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم اشغالگر به شهرک المنصوری و منطقه واقع میان طلوسه و مرکبا در جنوب لبنان خبر دادند.

منابع لبنانی نیز از انجام یک عملیات انفجاری توسط دشمن صهیونیستی در روستای حداثا در جنوب لبنان خبر دادند.

خبرنگار شبکه خبری المیادین گزارش داد توپخانه رژیم صهیونیستی مناطق واقع بین روستاهای علی‌الطاهر و الدبشه در شهرستان النبطیه با فسفر سفید را هدف قرار داد.

خبرنگار المیادین همچنین از هدف قرار دادن شهرک «حولا» و حمله توپخانه‌ای به وادی السلوقی و اطراف شبعا توسط دشمن صهیونیستی خبر داد.

منبع: ایسنا سیاسی برچسب هارژیم صهیونیستی لبنان نبیه بری
شناسه : 606694
لینک …



 ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است
۵۱ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است

به گزارش تجارت نیوز، ایهود باراک، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی سیاست‌های بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم در قبال ترکیه را به باد انتقاد گرفت و تصریح کرد تشدید پیشدستانه تنش‌ها با آنکارا اقدامی بی‌پروا و احمقانه است و به وضوح نشان می‌دهد انگیزه‌های سیاسی و انتخاباتی در پشت این سیاست قرار دارد.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، باراک در ادامه افزود: نمی‌توان در خصوص تمامی جزئیات صحبت کرد، اما تشدید پیشدستانه تنش‌ها با ترکیه از سوی نتانیاهو بی‌ملاحظه و احمقانه است؛ دشوار است مشخص کنیم کدام بخش آن احمقانه‌تر است.

وی همچنین گفت این سیاست به وضوح نشان می‌دهد هدف سیاسی آن است که رژیم صهیونیستی از طریق مجموعه‌ای از تنش‌های امنیتی که افکار عمومی را نگران می‌کند، به سمت انتخابات حرکت کند.

باراک اظهار داشت: ترکیه، ایران یا سوریه در دوران اسد نیست. هیچ مشکل راهبردی با ترکیه وجود ندارد که نتوان آن را از طریق مذاکرات محرمانه و با هماهنگی آمریکا و استفاده از نفوذ واشنگتن در ترکیه و سوریه حل کرد، شدت آن را کاهش داد یا برای مدت طولانی به تعویق انداخت.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پایان گفت: نتانیاهو کاملاً از کنترل خارج شده است.

از سوی دیگر، یائیر گولان، رئیس حزب دموکرات رژیم صهیونیستی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس حمله اخیر این رژیم به پایگاه هوایی «ابوظهور» در سوریه را اقدامی «تحریک‌آمیز و خطرناک» توصیف و تصریح کرد نخست‌وزیر این رژیم بار دیگر برای بقای سیاسی خود، در حال تدارک جنگی دیگر است.

گولان تأکید کرد، حمله به سوریه اقدامی تحریک‌آمیز است که رژیم صهیونیستی را به رویارویی با ترکیه نزدیک‌تر و شکاف میان تل‌آویو و متحدانش، از جمله آمریکا عمیق‌تر می‌کند.

وی ضمن انتقاد از نتانیاهو گفت، بار دیگر منافع سیاسی نخست‌وزیر بر امنیت اسرائیل حکمفرما شده و نظامیان بهای آن را خواهند پرداخت.

یائیر گولان، نتانیاهو را شخصیتی «افراطی و غیرقابل اعتماد» دانست و گفت نمی‌توان با چنین فردی یک راهبرد پایدار منطقه‌ای ایجاد کرد.

وی در پایان اظهار داشت اسرائیل به رهبری نیاز دارد که بداند چگونه از قدرت برای دستیابی به امنیت استفاده کند، نه اینکه جنگ دیگری برای بقای سیاسی خود ایجاد …



 سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم - تسنیم

سیاسی

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگویی، درباره توان تسلیحاتی کشورمان و تقویت سر جنگی موشک‌های ایرانی پس از جنگ تحمیلی دوم و سوم اظهار داشت: ما روزبه‌روز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاح‌هایمان را دقیق‌تر، مخرب‌تر و فناورانه‌تر تولید می‌کنیم.

سردار محبی ادامه داد: اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند.

سخنگوی سپاه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هرگز در تولید و توسعه تسلیحات توقفی نداشته است، تصریح کرد: ما هر روز در حال پیشرفت هستیم و هر احتمالی در این زمینه قابل تصور است.

وی همچنین درباره توانمندی انصارالله یمن در برابر متجاوزان سعودی گفت: اکنون بیش از دو سال است که رژیم اشغالگر قدس در غزه مشغول جنگ است و هنوز نتوانسته آسیب جدی به حماس وارد کند؛ لذا عربستان که توانمندی نظامی آن کمتر از رژیم صهیونی است، چگونه ممکن است که بتواند از عهده انصارالله و رزمندگان یمنی برآید؟ این امکان‌پذیر نیست.

سردار محبی با تأکید بر اینکه هر ملتی در دفاع از موجودیت و داشته‌های خود تلاش می‌کند و خود را توانمند می‌بیند، افزود: در این عرصه قطعاً عربستان قادر نخواهد بود یمن و انصارالله را مهار کند و از گزند حملات آن‌ها در امان بماند؛ همچنان‌که طی روزهای گذشته، شاهد بودیم هر اندازه که عربستان حمله می‌کند، چندین برابری آن ضربه می‌خورد.

سخنگوی سپاه در پایان عنوان کرد: این توانمندی که انصارالله یمن در طول سال‌ها کسب کرده، روزبه‌روز در حال افزایش است و مقاومت یمن مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه می‌دهد.

انتهای پیام/  



 رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟
۳ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟

به گزارش تجارت نیوز، رویترز در گزارشی نوشت: جنگ، حتی پس از آنکه موشک‌ها و پهپادها از آسمان منطقه ناپدید شوند، برای مدت طولانی آثار خود را بر اقتصاد خاورمیانه باقی خواهد گذاشت. اگر درگیری‌های نظامی سرانجام پایان یابد، یکی از نخستین رقابت‌های دوران پس از جنگ نه در میدان نبرد، بلکه در اتاق‌های مذاکره و مناقصه‌های بازسازی شکل خواهد گرفت؛ رقابتی برای تعمیر تأسیسات انرژی، بازگرداندن تولید نفت و گاز، احیای بنادر و مسیرهای کشتیرانی و بازسازی شبکه‌های برق و آب.

شدت خسارت‌ها در سراسر منطقه به اندازه‌ای است که بازسازی آن احتمالاً سال‌ها زمان خواهد برد و شرکت‌های فعال در مهندسی نفت و گاز، ساخت زیرساخت، خدمات انرژی، لجستیک، تعمیر بنادر و تجهیزات صنعتی می‌توانند از مهم‌ترین بازیگران این مرحله باشند.

فاتح بیرول، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی، اعلام کرده است که دست‌کم ۴۰ دارایی انرژی در ۹ کشور خاورمیانه به شکل «شدید یا بسیار شدید» آسیب دیده‌اند. او همچنین هشدار داده است که بحران کنونی از نظر شدت، حتی از دو شوک نفتی دهه ۱۹۷۰ و همچنین تأثیر جنگ روسیه و اوکراین بر بازار گاز، در مجموع، گسترده‌تر است.

در چنین شرایطی، پایان جنگ می‌تواند آغاز یک دوره بزرگ از تعمیر، بازسازی و سرمایه‌گذاری باشد؛ دوره‌ای که در آن شرکت‌هایی که از هم‌اکنون ظرفیت مهندسی، تجربه منطقه‌ای و ارتباطات لازم را دارند، شانس بیشتری برای حضور در پروژه‌های آینده خواهند داشت. شرکت‌های مهندسی در صف نخست بازسازی

غول‌های مهندسی چندملیتی احتمالاً از نخستین شرکت‌هایی خواهند بود که پس از پایان درگیری برای ارزیابی خسارت‌ها و طراحی برنامه‌های بازسازی وارد عمل می‌شوند. ایران پس از هفته‌ها حمله به زیرساخت‌های مختلف، به مجموعه‌ای گسترده از خدمات فنی نیاز خواهد داشت؛ از تعمیر خطوط لوله و پالایشگاه‌ها گرفته تا بازسازی تأسیسات نفتی، سکوهای دریایی و کارخانه‌های گاز طبیعی مایع‌شده یا LNG.

شرکت‌های آمریکایی فعال در خدمات و مهندسی صنعت نفت و گاز، از جمله SLB که پیش‌تر با نام شلومبرگر شناخته می‌شد، هالیبرتون، بیکر هیوز و وِدرفورد، از جمله گزینه‌هایی هستند که به دلیل تجربه گسترده در پروژه‌های انرژی می‌توانند در صورت فراهم شدن شرایط سیاسی و حقوقی، به بازار بازسازی منطقه چشم داشته باشند. …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان که منجر به شهادت مظلومانه چهار نیروی فراجا شد، پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.
 کاخ سفید دوباره شمشیر تحریم را کشید؛ این‌بار شرکای ایران هم هدف هستند
سایت رویداد‌ ۲۴

کاخ سفید دوباره شمشیر تحریم را کشید؛ این‌بار شرکای ایران هم هدف هستند

دونالد ترامپ با تهدید تازه علیه کشور‌ها و شبکه‌هایی که با ایران همکاری اقتصادی دارند، بار دیگر سیاست فشار حداکثری را به صدر دستور کار واشنگتن برگردانده است؛ اما این بار پرسش اصلی این است که آمریکا واقعاً چه ابزار تازه‌ای برای تشدید فشار دارد و آیا شرکای ایران حاضرند هزینه همراهی با تحریم‌های جدید واشنگتن را بپردازند؟
 طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه
سایت آفتاب نیوز

طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه

طرح مقابله با نفوذ باعث افزایش محدودیت‌ها و نگرانی‌هایی درباره خودسانسوری در جامعه شده است.
 برگزاری نشست رئیس مجلس با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی
سایت جهان صنعت نیوز

برگزاری نشست رئیس مجلس با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی

نشست رئیس مجلس شورای اسلامی با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی برگزار شد.
 در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه
سایت ایران آنلاین

در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در ادامه رایزنی‌های مسئولان عراقی با محمدباقر قالیباف، مشاور امنیت ملی عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
 مصر و مساله پیوستن یا نپیوستن به پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

مصر و مساله پیوستن یا نپیوستن به پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی

مصر هنوز ممکن است به عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان در پیمان دفاعی متقابل خود بپیوندد. اما در حال حاضر، قاهره به رویکرد محتاطانه خود...
 توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟
سایت افکارنیوز

توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با انتقاد از رویکرد برخی کشورهای عربی، آن‌ها را عامل اصلی تحریک مداخلات خارجی علیه ایران دانست و تاکید کرد، امارات، قطر و عربستان در تلاش برای شکست تفاهم اسلام‌آباد وایجاد تنش در منطقه هستند، اما در این مسیر شکست خورده‌اند.
 واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند
سایت عصرایران

واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری در دولت دوازدهم گفت: در جنگ ۴۰ روزه یک همبستگی مثال‌زدنی داشتیم. مخالفان و تندروهایی که همیشه مخالفت می‌کنند به مرخصی رفته...