قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

جزایر کوریل بخش جدایی‌ناپذیر خاک روسیه است

مسکو در واکنش به مواضع مقامات ژاپنی تاکید کرده است که جزایر کوریل بخش جدایی‌ناپذیر خاک روسیه است.
 جزایر کوریل بخش جدایی‌ناپذیر خاک روسیه است
به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسکو، جزایر کوریل را بخش جدایی‌ناپذیر خاک روسیه قلمداد کرد. سفارت روسیه در ژاپن در بیانیه‌ای اعلام کرد:

نیکولای نوزدرف، سفیر روسیه، در جریان حضور در وزارت خارجه ژاپن و در پاسخ به اظهارات بی‌اساس طرف ژاپنی درباره سفر رئیس‌جمهور روسیه به جزیره ایتوروپ، تأکید کرد که جزایر کوریل بخش جدایی‌ناپذیر خاک روسیه است که براساس دلایل و مبانی مشروع بین‌المللی به روسیه ملحق شده‌ است و حاکمیت روسیه بر این جزایر غیرقابل انکار است.

خاطر نشان می شود که ژاپن در پی ورود پوتین به جزایر مورد اختلاف روسیه و ژاپن، به این اقدام رئیس جمهور روسیه اعتراض کرد.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، پنج‌شنبه وارد جزایر کوریل جنوبی شد که در ژاپن به جزایر شمالی معروف هستند. توشیمیتسو موته‌گی، وزیر امور خارجه ژاپن، بلافاصله اعتراض شدید ژاپن نسبت به این اقدام پوتین را اعلام کرد.

کاخ کرملین با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که پوتین در جزیره ایتوروپ (که در ژاپن جزیره تِسوپوری نامیده می‌شود) ضمن بازدید از یک کارخانه فرآوری محصولات آبزی، با والِری لیمارِنکو، فرماندار استان ساخالین دیدار کرد.

منبع: تسنیم کد مطلب 995675



 عکس معناداری که قالیباف منتشر کرد

عکس معناداری که قالیباف منتشر کرد

رئیس مجلس با انتشار تصویری در اکانت خود به زیاده‌خواهی آمریکایی‌ها در خلیج فارس واکنش نشان داد.

 قالیباف با رئیس‌جمهور عراق دیدار کرد

قالیباف با رئیس‌جمهور عراق دیدار کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر به عراق با رئیس‌جمهور این کشور دیدار و گفت و گو کرد.

 خاطرات امرالله عزیزنیا از ۳۵ سال عکاسی در حرم امام خمینی(س)

خاطرات امرالله عزیزنیا از ۳۵ سال عکاسی در حرم امام خمینی(س)

این گفت‌وگو روایتی صمیمانه از زندگی حرفه‌ای و معنوی «امرالله عزیزنیا» است که بیش از سه دهه به‌عنوان عکاس در حرم مطهر امام خمینی(س) خدمت کرده است. عزیزنیا در این گفت‌وگو، مسیر ورود خود به دنیای عکاسی تا استقرار در حرم امام را شرح می‌دهد و با نگاهی دلسوزانه از سختی‌های حرفه عکاسی خبری، از جمله بی‌مهری‌ها، فقدان حمایت‌های لازم و استهلاک تجهیزات شخصی سخن می‌گوید. او که خود را پیش از هر چیز «خادم» امام می‌داند، ضمن گلایه از عدم دیده شدن عکاسان به‌عنوان «سنگرسازان بی‌سنگر»، بر اشتیاق بی‌پایان خود برای ثبت لحظات ناب معنوی و ارتباط قلبی زائران با ضریح تأکید می‌کند و این خدمت عاشقانه را افتخاری می‌داند که مسیر زندگی او را دگرگون کرده است.

 نیویورک‌تایمز خطاب به آمریکایی‌ها؛ بنزین و گازوئیل خیال ارزان‌شدن ندارند

نیویورک‌تایمز خطاب به آمریکایی‌ها؛ بنزین و گازوئیل خیال ارزان‌شدن ندارند

نیویورک‌تایمز در گزارشی با اشاره به تنش‌های خاورمیانه و تاثیر آن بر بهای نفت، نوشت: دنیا با کمبود نفت مواجه نیست؛ مشکل این است که ظرفیت و فضای کافی برای تبدیل نفت به سوخت ندارد؛ بدین معنا که قیمت فرآورده‌های پالایشی همچون بنزین همچنان بالا خواهد ماند؛ و حل این مشکل می‌تواند به مراتب آزاردهنده‌تر باشد و زندگی را برای آمریکایی‌ها ناخوشایند کند.

 واکنش تهران به ادعای آمریکا/ مذاکرات ایران و آمریکا متوقف شد؟

واکنش تهران به ادعای آمریکا/ مذاکرات ایران و آمریکا متوقف شد؟

یک منبع آگاه نزدیک به تیم مذاکره‌کننده ایران، با رد ارتباط گفت‌وگوهای اخیر تهران با مذاکرات ایران و آمریکا، تأکید کرد پس از نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد از سوی واشنگتن، گفت‌وگوها با طرف آمریکایی متوقف شده است.

 تأکید استاندار تهران بر شتاب‌بخشی به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

تأکید استاندار تهران بر شتاب‌بخشی به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

استاندار تهران در جلسه کمیته انرژی استان، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر را از محورهای مهم مدیریت ناترازی انرژی دانست و بر تسریع روند اجرای پروژه‌های خورشیدی تاکید کرد.

 ماجرای رسوایی جدید درباره حملات ایران چیست؟  | تهدید تازه برای امنیت ملی آمریکا

ماجرای رسوایی جدید درباره حملات ایران چیست؟ | تهدید تازه برای امنیت ملی آمریکا

پیامدهای زنجیره‌ای جنگ علیه ایران برای ارتش آمریکا همچنان ادامه دارد و در روزهای اخیر پنتاگون آماج انتقادها درباره ماجرای انتقال ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» به خاورمیانه بوده‌است.

 راه‌حل رئیس جمهور ترکیه برای پایان جنگ ایران و آمریکا

راه‌حل رئیس جمهور ترکیه برای پایان جنگ ایران و آمریکا

اردوغان، تنها راه حل درگیری میان آمریکا و ایران را مذاکره دانست.