قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

دلارزدایی چینی‌ها با خرید تاریخی طلا

درحالی‌که آمریکا در اقتصاد ژاپن دلارپاشی می‌کند تا اوراق قرضه این کشور را نفروشد، چین در حال تغییر تنوع دارایی‌های خارجی از اوراق قرضه به طلاست.
 دلارزدایی چینی‌ها با خرید تاریخی طلا

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جدیدترین آمارهای رسمی دولت چین که امروز جمعه منتشر شده است، نشان می‌دهد که پکن ماه جولای ۲۰ تن طلا خریده که بیشترین میزان در سه سال گذشته است.

از ماه مارس که جنگ علیه ایران شد، خرید طلا چین هم افرایش یافته است و ماه گذشته هم ۱۵ تن طلا خرید. یک ماه و نیم پیش بود که آمار شورای جهانی طلا نشان داد حجم طلای نهادهای دولتی بالاترین میزان در نیم‌قرن گذشته است و آمارهای بلومبرگ هم از پیشی گرفتن ذخایر طلای بانک‌های مرکزی جهان از دارایی‌های دلاری حکایت دارد.

آخرین آمار وزارت خزانه‌داری آمریکا نشان می‌دهد که دارایی‌های چین در قالب اوراق قرضه آمریکا تقریبا نصف شده است حالا پکن با این خرید از ابتدای سال ۶۰ تن به ذخایر طلای خود اضافه کرده است و حدود ۲۳۶۶ تن طلا در اختیار دارد.

منبع: فارس کد مطلب 994368 …




چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026