قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۶ ساعت قبل

این عمار؟ سؤالی که هر بار غبار بلند می‌شود، جواب می‌خواهد

سردبیر خبرگزاری ایمنا در یادداشتی نوشت: در صفین شمشیر بود و شبهه، در ۸۸ فتنه بود و سکوت و امروز روایت است و غبار؛ اما سوال همان سوال همیشگی است و تاریخ هنوز هم منتظر جوابی برای تبیین، روشنگری و گسستن حلقه سکوت است.
 این عمار؟ سؤالی که هر بار غبار بلند می‌شود، جواب می‌خواهد

به گزارش خبرگزاری ایمنا؛ حسین حمیدی، سردبیر خبرگزاری ایمنا در یادداشتی نوشت:

«آن روز در اوج فتنه ۸۸، وقتی جامعه میان روایت‌های متناقض گم شده بود و بسیاری نمی‌دانستند به کدام سمت نگاه کنند، رهبر شهید انقلاب عبارتی بیان کردند که نه تحلیل بود، نه دستور که فریاد بود؛ فریادی که از چهارده قرن آن‌طرف‌تر می‌آمد، از دل میدانی که دو گروه مسلمان در آن روبه‌روی هم ایستاده بودند و خطرناک‌ترین سلاح وقت نه شمشیرهایشان، که شبهه‌ای بود که معاویه با حساب و کتاب در میان سپاه امیرالمونین پاشیده بود.

«این عمار؟» این سوال در آن لحظه، نه ارجاع تاریخی بود و نه آرایه ادبی بلکه دعوتی بود برای همه کسانی که صدایی داشتند و در سکوت نشسته بودند

برای فهمیدن این که عمار کیست و چرا نامش این‌قدر سنگین است، باید به صفین برگشت و صحنه را درست دید؛ دقیقا زمانی که دو لشکر مقابل هم صف کشیده‌اند اما جنگ واقعی نه در میدان، که در اذهان عموم لشکریان سرگردان بود.

معاویه می‌داند که اگر بتواند تردید بکارد، نیمی از کار را کرده است؛ تبلیغاتش جذاب، روایتش محاسبه‌شده و شبهه‌هایی که می‌پاشد آن‌قدر ظریف‌اند که بخشی از سپاه علی (ع) را در بلاتکلیفی نگه می‌دارد اما در همین هنگامه است که عمار یاسر، آن صحابی باوفای رسول‌خدا، از این سوی میدان به آن سو می‌رود، میان گروه‌های مختلف می‌نشیند و بی‌وقفه و روشن سخن می‌گوید. جهاد عمار یاسر جنگیدن با شمشیر نیست که جهادش از جنس تبیین و جنگیدن با جهل است، چراکه خوب می‌داند اگر بصیرت در دل‌ها بیدار نشود، هیچ شمشیری کافی نخواهد بود و هیچ پیروزی‌ای دوام نخواهد آورد. در روزگار فتنه، سکوت خیانت است و روشنگری عبادت

قرن‌ها بعد، همان الگو در لباس تازه‌ای بازگشت؛ فضای جامعه غبارآلود شده بود، روایت‌های متناقض از هر سو می‌رسید و تشخیص حق از باطل به چیزی شبیه معما تبدیل شده بود. رهبر شهید انقلاب در آن ایام با صراحت گفتند که نقش نخبگان و خواص این است که بصیرت را نه فقط در خودشان، بلکه در دیگران هم زنده نگه دارند؛ رسا بگویند، روشن بگویند و از گفتن آنچه می‌فهمند هراس نداشته باشند.

پیام روشن بود و تکلیف معلوم: در روزگار فتنه، آن‌که ساکت می‌ماند، …



 واکاوی پیام کلیدی رهبری به دولت؛ مشکلات را روایت نکنید، حل کنید
۵ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

واکاوی پیام کلیدی رهبری به دولت؛ مشکلات را روایت نکنید، حل کنید

پیام جدید رهبر جمهوری اسلامی در هفته دولت، بیش از هر چیز بر حمایت از دولت، حفظ انسجام اجتماعی و عبور از بیان مشکلات به سمت حل آنها تأکید دارد؛ رهنمود‌هایی که اکنون دولت و دیگر نهاد‌های حاکمیتی را در برابر آزمون اجرای عملی این سیاست‌ها قرار می‌دهد.

 اسرائیل به جنگ معتاد است
۵ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

اسرائیل به جنگ معتاد است

رئیس جمهور ترکیه دولت اسرائیل را به شدت مورد انتقاد قرار داد و اظهار داشت که این دولت با اقدامات نسل‌کشی خود در غزه، کرانه باختری اشغالی و لبنان، به دنبال گس...

 عارف: ارتباط خوب رئیس‌جمهوری با رهبر انقلاب دستاوردهای زیادی برای دولت دارد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

عارف: ارتباط خوب رئیس‌جمهوری با رهبر انقلاب دستاوردهای زیادی برای دولت دارد

معاون اول رئیس‌جمهوری با بیان اینکه شهادت می‌دهم رئیس‌جمهوری تمام اصول قانون اساسی را لازم‌الاجرا می‌داند و به اصل ولایت فقیه اعتقاد کامل دارد، تصریح کرد: ارتباط خوب پزشکیان با امام شهید و مقام معظم رهبری دستاوردهای زیادی برای دولت چهاردهم داشت.

 کنایه تند مهاجرانی به مدیران دولت؛ «زیادی حرف می‌زنند و حرف زیادی»
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

کنایه تند مهاجرانی به مدیران دولت؛ «زیادی حرف می‌زنند و حرف زیادی»

قیمت دلار با افزایش نسبت به روز گذشته به، ۲۰۳,۷۳۰ (دویست و سه هزار و هفتصد و سی) تومان رسید.

 ابلاغ ماده واحده تعیین فاز دوم ساماندهی مؤسسات آموزش عالی دو
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ابلاغ ماده واحده تعیین فاز دوم ساماندهی مؤسسات آموزش عالی دو

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «تعیین فاز دوم ساماندهی مؤسسات آموزش عالی دولتی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» را برای اجرا ابلاغ کرد.

 پیام حمله به ابوظهور برای اردوغان / احتمال هم‌صدایی قبرس و یونان با اسرائیل و چالش تازه ترکیه از شام تا شرق مدیترانه
۳۱ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

پیام حمله به ابوظهور برای اردوغان / احتمال هم‌صدایی قبرس و یونان با اسرائیل و چالش تازه ترکیه از شام تا شرق مدیترانه

ترکیه با پرهیز از رویارویی مستقیم در سوریه، همزمان با تقویت مواضع نظامی در قبرس و استفاده از ابزارهای حقوقی، در حال بازتعریف راهبرد بازدارندگی خود در برابر اسرائیل است.



پنج پرونده‌ای که هیچ‌وقت در ایران بسته نمی‌شوند
سایت رویداد‌ ۲۴

پنج پرونده‌ای که هیچ‌وقت در ایران بسته نمی‌شوند

شاید روزی برسد که دیگر هیچ‌کدام از این تیترها خبر نباشند؛ آزادراهی که تمام شده، ورزشگاهی که آماده شده، تصمیمی که گرفته شده، خواننده‌ای که آمده یا توافقی که به نتیجه رسیده است.
ذی‌نفع استراتژیک دو جنگ بزرگ خاورمیانه؛ چگونه حمله به ایران بحران‌‌های فرامنطقه‌ای را شعله‌ور می‌کند؟
سایت اکوایران

ذی‌نفع استراتژیک دو جنگ بزرگ خاورمیانه؛ چگونه حمله به ایران بحران‌‌های فرامنطقه‌ای را شعله‌ور می‌کند؟

اکوایران: پیامدهای ناخواسته این جنگ بسیار فراتر از خاورمیانه گسترش یافته و بر امنیت جهانی تأثیر گذاشته است.
هشدارهایی که جدی گرفته نشد
سایت هم میهن

هشدارهایی که جدی گرفته نشد

تجاوز، تجاوز است و خون هر ایرانی که بر زمین ریخته، مسئولیت مستقیم متجاوزان را سنگین‌تر می‌کند. اما دفاع از منافع ملی فقط نامیدن دشمن نیست؛ هنر سیاست، کاستن از هزینه‌هایی است که ملت برای خطاهای خودی و دشمنی بیگانه می‌پردازد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ادعای کوچک‌زاده درباره سربازی رفتن ظریف

روزنامه مردم سالاری

پزشکیان در باره تحریم ها: عقل هم خوب چیزیه! - مردم سالاری آنلاین

سایت فرارو

سفارت ایران در زیمبابوه: پپسی و کوکاکولا فرقی ندارند!