قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

خبرنگاران در تبیین ابعاد جنگ امروز کشور نقش محوری دارند

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه ماهیت جنگ امروز فراتر از درگیری‌های نظامی است، آن را «جنگ روایت‌ها» خواند و بر نقش محوری خبرنگاران در روشنگری و تبیین این عرصه حساس تأکید کرد.
 خبرنگاران در تبیین ابعاد جنگ امروز کشور نقش محوری دارند

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی معینی اظهار کرد: جنگ امروز ما تنها جنگ نظامی نیست، بلکه جنگ روایت‌هاست و خبرنگاران در تبیین این مهم نقشی تأثیرگذار و غیرقابل انکار دارند.

وی با قدردانی از زحمات اهالی رسانه منطقه، از خبرنگاران خواست تا مشکلات و دغدغه‌های مردم شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل را برای پیگیری به وی منعکس کنند.

معینی در ادامه با بیان اینکه شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی دقیق، نخستین گام در حل معضلات شهری و روستایی است، تصریح کرد: وقتی مشکلات به درستی و بدون حاشیه اطلاع‌رسانی شود، با پیگیری به موقع و کارشناسی، قطعاً زمینه رفع سریع‌تر آن‌ها فراهم می‌شود.

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، تعامل سازنده با رسانه‌ها را یکی از اولویت‌های کاری خود برشمرد و بر ضرورت انعکاس بی‌واسطه دغدغه‌های مردم از سوی خبرنگاران جهت تسریع در امور عمرانی و خدماتی منطقه تأکید کرد.

علی‌محمد یوسفیان، فرماندار شهرستان آران و بیدگل هم در این نشست با اشاره به وظیفه خطیر خبرنگاران در عرصه اطلاع‌رسانی، گفت: خبرنگاران در انعکاس اخبار باید همواره عزت نظام مقدس جمهوری اسلامی را مدنظر داشته باشند و انتقادات خود را به صورت سازنده و همراه با ارائه راهکارهای عملی بیان کنند تا ضمن روشنگری، زمینه بهبود عملکرد مسوولان فراهم شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام خبر افتتاح طرح‌های عمرانی در هفته دولت، افزود: در مجموع ۱۰۲ طرح عمرانی با اعتبار ۸۱۵ میلیارد تومان در حوزه‌های مختلف عمرانی، خدماتی، بهداشتی و آموزشی در این شهرستان به بهره‌برداری می‌رسد.

فرماندار آران و بیدگل همچنین از کلنگ‌زنی چهار طرح عمرانی دیگر با اعتبار ۸۶ میلیارد تومان در این ایام خبر داد و تصریح کرد: این طرح‌ها گام مهمی در توسعه زیرساخت‌های شهرستان محسوب می‌شوند.

یوسفیان با ابراز امیدواری نسبت به تاثیر این طرح‌ها در رضایت عمومی بیان کرد: امید داریم با افتتاح و کلنگ‌زنی این طرح‌ها، ذائقه مردم شهرستان شیرین شود و شاهد تحول ملموسی در چهره منطقه باشیم.

گفتنی است؛ شهرستان آران و بیدگل با جمعیت افزون بر ۱۰۳ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

منبع: ایرنا کد مطلب 995724



۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

قالیباف به زیارت حرم امام حسین (ع) مشرف شد

به گزارش برنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس به همراه هیأت پارلمانی همراه، هنگامه غروب روز گذشته (پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) پس از شرکت در مراسم اربعین تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد امام حسن عسگری (ع) در شهر کربلای معلی، به حرم حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام مشرف شد و مضجع شریف امام حسین (ع) را زیارت کرد.

قالیباف همچنین ضمن دیدار با شیخ مهدی کربلایی نماینده آیت‌الله العظمی سیستانی در کربلا و اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء، دفتر یادبود عتبه حسینی را امضا کرد.

بدرقه رئیس مجلس از حرم امام حسین (ع) با شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»

پس از زیارت قالیباف از حرم امام حسین (ع)، جمع کثیری از زائران و مجاوران با سر دادن شعار‌های «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «لبیک یا خمینی»، «لبیک یا خامنه‌ای»، «دست علی به همراهت» به ابراز احساسات پرداخته و رئیس مجلس را مشایعت کردند.

بر اساس این گزارش محمدتقی نقدعلی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق، مهدی فلاح نایب رئیس و شهین جهانگیری عضو این گروه و همچنین سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، رئیس قوه مقننه را در این سفر همراهی می‌کنند.

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تشرف رئیس مجلس و هیأت پارلمانی ایران به زیارت امام حسین(ع)

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، با حضور در حرم مطهر امام حسین(ع) به زیارت پرداختند.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

تصویری از اشک ریختن قالیباف در کنار ضریح امام حسین (ع)

رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به کربلا در دومین روز از سفر هیأت پارلمانی ایران به عراق، به زیارت حرم امام حسین(ع) مشرف شد.




 ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که اکنون موثرترین ابزار آمریکا برای فشار بر ایران، «فشار اقتصادی» است.

 کودتای ۲۸ مرداد، زخمی که ۷۳ سال بعد هنوز بر روابط ایران و آمریکا سایه انداخته است/ این واقعیت است که ایالات متحده در سیاست ایران مداخله کرد/ این امر، خوراک لازم برای روایتی به‌شدت ضدآمریکایی را فراهم کرد که ایالات متحده را مسئول شکست دموکراسی نوپای ایران
۷ ساعت قبل / سایت جماران

کودتای ۲۸ مرداد، زخمی که ۷۳ سال بعد هنوز بر روابط ایران و آمریکا سایه انداخته است/ این واقعیت است که ایالات متحده در سیاست ایران مداخله کرد/ این امر، خوراک لازم برای روایتی به‌شدت ضدآمریکایی را فراهم کرد که ایالات متحده را مسئول شکست دموکراسی نوپای ایران

در سال ۱۹۵۳، آمریکا و بریتانیا با طراحی و حمایت از عملیاتی مخفیانه به سرنگونی دولت محمد مصدق کمک کردند؛ نخست‌وزیری که ملی‌کردن صنعت نفت را به نماد استقلال‌طلبی ایران تبدیل کرده بود. این مداخله نه‌تنها مسیر سیاست داخلی ایران را تغییر داد، بلکه به یکی از ماندگارترین سرچشمه‌های بی‌اعتمادی به واشنگتن تبدیل شد؛ رخدادی که برخی مورخان آن را از بدترین تصمیم‌های سیاست خارجی آمریکا می‌دانند.

 روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، غلامعلی حدادعادل گفت: رهبر شهید انقلاب اگر متوجه می شدند مردی سراغ تعدد زوجات رفته و ظلمی به همسرش کرده نظرشان

 بنادر، طلا و قدرت، چگونه امارات یک امپراتوری استراتژیک در سراسر آفریقا می سازد - دیپلماسی ایرانی
۱۰ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

بنادر، طلا و قدرت، چگونه امارات یک امپراتوری استراتژیک در سراسر آفریقا می سازد - دیپلماسی ایرانی

امارات فقط در سراسر آفریقا دارایی خریداری نمی کند. بلکه این کشور در حال ساختن یک سیستم به هم پیوسته است که تجارت، منابع، امنیت...

 مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟
۱۰ ساعت قبل / سایت روزنو

مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به وب‌سایت «سمافور» مدعی شدند که دولت آمریکا بر این باور است که گفت‌و‌گو‌های ایران و عمان هفته‌ها پیش به بن‌بست رسیده است.

 واکنش متفاوت حدادعادل به تهدیدهای ترامپ درباره تنگه هرمز+ ویدیو
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش متفاوت حدادعادل به تهدیدهای ترامپ درباره تنگه هرمز+ ویدیو

فیلم پاسخ حداد عادل به اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز، در فضای مجازی وایرال شده است.