قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۲ ساعت قبل

حضور و همراهی مردم مؤمن از عوامل مهم نصرت الهی است

آیت‌الله جوادی آملی گفت: حضور و همراهی مردم مؤمن از عوامل مهم نصرت الهی است.
 حضور و همراهی مردم مؤمن از عوامل مهم نصرت الهی است

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله جوادی آملی در دیدار سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل نیروی انتظامی کشور، با اشاره به روایتی از امام حسن عسکری(ع)، نماز شب و ارتباط خالصانه با خداوند را از بهترین راه‌های تقرب به پروردگار دانستند و اظهار کرد: امام حسن عسکری علیه السلام می‌فرماید که «اِنَّ الوُصُولَ اِلی اللهِ عَزّوجلَّ سَفَرٌ لا یُدرَکُ اِلّا بِامتِطاءِ اللَّیلِ»؛ این راه، راه طولانی است، این سفر، سفر طولانی است و بدون مرکب نمی شود، مرکبش هم نماز شب است، انسان در خلوت و در نماز شب، بدون حضور دیگران، ضعف‌ها و نیازهای واقعی خود را با خداوند در میان می‌گذارد و همین ارتباط خالصانه، زمینه رشد و تعالی انسان را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به مفهوم «امانت» در قرآن کریم، بر اهمیت مسئولیت و امانت‌داری در نظام اسلامی تأکید کرد و افزود: آنچه در آیه شریفه «إِنَّا عَرَضْنَا الْأَمَانَةَ عَلَی السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَالْجِبَالِ...» مطرح شده، صرفاً به معنای امانت بودن قرآن، مال یا یک شیء مادی نیست؛ بلکه سخن از مقام امانت و امین‌الله بودن انسان است.

مرجع تقلید شیعیان گفت: همان‌گونه که وقتی مقام امارت به کسی داده می‌شود، او «امیر» می‌شود، اگر مقام امانت الهی به انسان سپرده شود، او باید «امین‌الله» باشد. این مقام، مسئولیتی بسیار سنگین است و حفظ آن، نیازمند امانت‌داری حقیقی است.

آیت‌الله جوادی آملی با اشاره به مسئولیت نیروهای انتظامی و دیگر مسئولان در نظام اسلامی تصریح کرد: جان مردم، مال مردم، ناموس مردم و سرزمین مردم، امانت الهی است و مسئولان باید در حفظ این امانت‌ها بکوشند.

وی …



 هفته دولت روی امواج رادیویی
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

هفته دولت روی امواج رادیویی

شبکه‌های رادیویی همزمان با آغاز هفته دولت، با پخش ویژه‌برنامه‌هایی ضمن گرامیداشت یاد شهدای دولت، به معرفی خدمات و دستاوردها، بررسی مطالبات مردم و تقویت گفتمان خدمت‌رسانی می‌پردازند.

 این رمان هنوز منتشر نشده اما مردم بر سر آن دعوا می‌کنند!
۳ ساعت قبل / سایت خبرفوری

این رمان هنوز منتشر نشده اما مردم بر سر آن دعوا می‌کنند!

رمان تازه راشل کاسک، نویسنده سرشناس بریتانیایی، پیش از آنکه به کتاب‌فروشی‌ها برسد، به یکی از جنجالی‌ترین آثار ادبی سال ۲۰۲۶ تبدیل شده است.

 رادیو و هفته دولت؛ از روایت دستاوردها تا شنیدن صدای مردم - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رادیو و هفته دولت؛ از روایت دستاوردها تا شنیدن صدای مردم - تسنیم

شبکه‌های رادیویی با ویژه‌برنامه‌هایی، خدمات دولت، مطالبات مردم و یاد شهدای دولت را روایت می‌کنند.

 مردم‌سازی در بنیاد شهید کلید خورد
۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

مردم‌سازی در بنیاد شهید کلید خورد

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران از تدوین نظام‌نامه مردمی‌سازی به‌عنوان نقشه راه این بنیاد خبر داد و گفت: استفاده از ظرفیت‌های بی‌نهایت مردمی می‌تواند زمینه مشارکت مؤثرتر در خدمت‌رسانی به ایثارگران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را فراهم کند

 300 هزار خادم شهید در راهیان نور؛ ظرفیتی که از دل مردم برخاسته است - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

300 هزار خادم شهید در راهیان نور؛ ظرفیتی که از دل مردم برخاسته است - تسنیم

یعقوب سلیمانی گفت: 300 هزار خادم شهید در برنامه‌های راهیان نور که از دل مردم برخاسته‌اند یک ظرفیت عظیم است.



وزارت ارشاد مرجع صدور مجوز تلویزیون‌ اینترنتی است؟
سایت فرارو

وزارت ارشاد مرجع صدور مجوز تلویزیون‌ اینترنتی است؟

«انتشار ویدئو» با «صوت و تصویر فراگیر» یکی است؟ پاسخ به این پرسش می‌تواند مشخص کند رسانه‌هایی مانند «آزاد» باید از وزارت ارشاد مجوز بگیرند یا ساترا.
سایت فرارو

مرگ تدریجی میراث مرند؛ چرا «پیر خاموش» در چشم مسئولان نابود می‌شود؟

سایت رویداد‌ ۲۴

تغییر ویترین اکران با رضا عطاران، امیر جدیدی و لیلا حاتمی

چرا درجام توقیف شد؟ | نون بیار کباب ببر با نامحرم یا بهانه برای حذف برنامه‌های پرمخاطب؟
سایت رویداد‌ ۲۴

چرا درجام توقیف شد؟ | نون بیار کباب ببر با نامحرم یا بهانه برای حذف برنامه‌های پرمخاطب؟

خبر ساده، کوتاه و البته تکراری بود؛ برنامه درجام به خاطر بازی نون بیار کباب ببر السا فیروز آذر با مهیار حسن مجری توقیف شد. اما این برنامه تنها یک جنجال نداشت.
پلتفرم‌های تصویری؛ مرز صلاحیت ارشاد و ساترا کجاست؟
سایت عصرایران

پلتفرم‌های تصویری؛ مرز صلاحیت ارشاد و ساترا کجاست؟

اختلاف میان ارشاد و ساترا در واقع اختلاف بر سر طبقه‌بندی حقوقی فعالیت رسانه‌ای است. معیار تعیین مرجع صالح، نام تجاری پلتفرم یا ابزار تولید محتوا نیست؛ باید د...
وام ۸۰۰ میلیاردی! آیا مسئله نشر واقعاً کمبود نقدینگی است؟
خبرگزاری مهر

وام ۸۰۰ میلیاردی! آیا مسئله نشر واقعاً کمبود نقدینگی است؟

مدیر انتشارات نشان معتقد است تزریق ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به ناشران و کتابفروشان، بدون تحریک تقاضا و افزایش قدرت خرید مخاطب، نمی‌تواند مشکل اصلی بازار نشر را حل کند.