قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۲۳ ساعت قبل

دولت صنعاء: با هر هزینه‌ای به مقاومت ادامه خواهیم داد

دولت یمن در سالروز شهادت «احمد الرهوی» نخست‌وزیر پیشین و شماری از وزرای یمنی بر ادامه ایستادگی در برابر دشمنان تأکید کرد.
 دولت صنعاء: با هر هزینه‌ای به مقاومت ادامه خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دولت یمن امروز جمعه در نخستین سالگرد شهادت احمد غالب الرهوی، نخست‌وزیر سابق این کشو، و شماری از وزیران دولت، بر ادامه مسیر رهبران شهید و پایبندی به مواضع خود تأکید کرد. شهید احمد غالب الرهوی، در ۲۸ اوت ۲۰۲۵، در حمله هوایی رژیم اشغالگر به ساختمانی در صنعاء به همراه تعدادی از وزرای یمنی از جمله «جمال احمد علی عامر» وزیر خارجه یمن به شهادت رسیدند. دولت یمن در بیانیه‌ای به مناسبت این سالگرد اعلام کرد شهادت الرهوی و همراهانش در پی حمله «جنایتکارانه و ناجوانمردانه» رژیم صهیونیستی، پایان یک مسیر طولانی از مبارزه بود که آنان در جریان آن با شجاعت و استواری با دشوارترین شرایط و چالش‌ها مقابله کردند. در این بیانیه آمده است: شهادت مقامات، افتخاری برای کشوری است که تمام ظرفیت‌های خود را در خدمت مسائل امت اسلامی قرار داده است. دولت یمن همچنین تأکید کرد خون شهدای این کشور در جریان نبرد «فتح موعود و جهاد مقدس» با …



 تاب‌آوری مردم فقط با مدیریت بحران به دست نمی‌آید
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تاب‌آوری مردم فقط با مدیریت بحران به دست نمی‌آید

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر ضرورت تقویت سرمایه اجتماعی گفت: تاب‌آوری مردم فقط با اداره خوب بحران‌ها به دست نمی‌آید و برای افزایش تاب‌آوری جامعه باید به توسعه و رفاه عمومی توجه کرد.

 واکنش عراقچی به تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی
۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

واکنش عراقچی به تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی

وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی نوشت: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه واقعی این وضعیت را می‌پردازند.

 پاسخ قالیباف به ادعاهای وزیر خزانه داری آمریکا / ای دروغگو! به بازده اوراق خزانه داری دولت آمریکا نگاه کن که آتش گرفته
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

پاسخ قالیباف به ادعاهای وزیر خزانه داری آمریکا / ای دروغگو! به بازده اوراق خزانه داری دولت آمریکا نگاه کن که آتش گرفته

قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامهٔ تحریم ایران در کابینهٔ ترامپ پاسخ داد و دروغ‌های وی را به رخش کشید.

 کیفرخواست پرونده ترور رهبر شهید انقلاب صادر شد
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

کیفرخواست پرونده ترور رهبر شهید انقلاب صادر شد

دادستان تهران از صدور کیفرخواست پرونده اقدام تروریستی منتهی به شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی و چهار نفر از اعضای خانواده ایشان خبر داد و گفت: پرونده پس از تکمیل تحقیقات و بررسی مستندات داخلی و بین‌المللی برای رسیدگی و صدور رأی به دادگاه ارسال شده است.

 بادامچیان: ترامپ گورباچف آمریکاست
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

بادامچیان: ترامپ گورباچف آمریکاست

رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به اینکه امروز دوست و دشمن می‌گویند ایران پیروز شده است، گفت: به دوستان پایداری و این دوستان هم می‌گویم دولت دارد زحمت می‌کشد، به نظرم شما به‌جای برخورد، وحدت را حفظ کنید، نگذارید متشنج شود. الآن هم که فلان‌کس مسئولیتی دستش نیست؛ بله، اگر می‌خواهی جواب سیاسی به او بدهی، او هم حرف سیاسی می‌زند، جوابش را بده. اما به همه همین توصیه را دارم: وحدت، انسجام و یگانگی را تحت رهبری امام‌زمانمان حفظ کنیم تا دشمن ناامید شود.

 عکسی از دیدار محسن نامجو با برادرانش پس از ۲۰ سال
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

عکسی از دیدار محسن نامجو با برادرانش پس از ۲۰ سال

محسن نامجو با انتشار تصویری از دیدار خود با دو برادرش پس از ۲۰ سال، از لحظه‌ای نوشت که به گفته خودش حتی در خواب هم تصورش را نمی‌کرد.



سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟
خبرگزاری ایرنا

سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟

تهران-ایرنا- هفته گذشته تهران میزبان سه مقام ارشد کشورهای منطقه بود که همگی در چارچوب رایزنی‌ها برای کاهش تنش در منطقه و تلاش‌ها برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکا به تهران سفر کرده‌بودند. هدف از این سفرها تلاش برای کاهش تنش در منطقه و مساعی جمیله برای بازگشتن به مسیر دیپلماسی برای پایان جنگ در منطقه عنوان شده‌بود.
پنج پرونده‌ای که هیچ‌وقت در ایران بسته نمی‌شوند
سایت رویداد‌ ۲۴

پنج پرونده‌ای که هیچ‌وقت در ایران بسته نمی‌شوند

شاید روزی برسد که دیگر هیچ‌کدام از این تیترها خبر نباشند؛ آزادراهی که تمام شده، ورزشگاهی که آماده شده، تصمیمی که گرفته شده، خواننده‌ای که آمده یا توافقی که به نتیجه رسیده است.
ذی‌نفع استراتژیک دو جنگ بزرگ خاورمیانه؛ چگونه حمله به ایران بحران‌‌های فرامنطقه‌ای را شعله‌ور می‌کند؟
سایت اکوایران

ذی‌نفع استراتژیک دو جنگ بزرگ خاورمیانه؛ چگونه حمله به ایران بحران‌‌های فرامنطقه‌ای را شعله‌ور می‌کند؟

اکوایران: پیامدهای ناخواسته این جنگ بسیار فراتر از خاورمیانه گسترش یافته و بر امنیت جهانی تأثیر گذاشته است.
هشدارهایی که جدی گرفته نشد
سایت هم میهن

هشدارهایی که جدی گرفته نشد

تجاوز، تجاوز است و خون هر ایرانی که بر زمین ریخته، مسئولیت مستقیم متجاوزان را سنگین‌تر می‌کند. اما دفاع از منافع ملی فقط نامیدن دشمن نیست؛ هنر سیاست، کاستن از هزینه‌هایی است که ملت برای خطاهای خودی و دشمنی بیگانه می‌پردازد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ادعای کوچک‌زاده درباره سربازی رفتن ظریف

روزنامه مردم سالاری

پزشکیان در باره تحریم ها: عقل هم خوب چیزیه! - مردم سالاری آنلاین