قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

تشکیل «میز مطالعات جنگ» و «میز اعتراضات اجتماعی» در موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی

رئیس موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از تشکیل دو میز تخصصی «مطالعات جنگ» و «اعتراضات اجتماعی» با هدف تحلیل رخدادهای اجتماعی و ارائه بسته‌های سیاستی به وزارت علوم خبر داد و گفت: مجموعه ۱۲ جلدی «تجربه‌های جهانی بازسازی پساجنگ» حاصل همکاری میان‌سازمانی و بخشی از اقدامات این موسسه در حوزه مطالعات جنگ است.
 تشکیل «میز مطالعات جنگ» و «میز اعتراضات اجتماعی» در موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا، محمدتقی کرمی در آیین رونمایی از مجموعه کتاب ۱۲ جلدی «تجربه‌های جهانی بازسازی پساجنگ» که صبح امروز سه‌شنبه ۱۰ شهریور ماه با حضور حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار شد، با تبیین نقش این نهاد در ساختار وزارتخانه، گفت: موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی علاوه بر متولی بودن بحث علوم انسانی، به عنوان بازوی مطالعات اجتماعی و فرهنگی وزارت علوم عمل می‌کند.

 وی افزود: وزارتخانه برای مواجهه با حوادث و رخدادهای اجتماعی، به نهادی چابک نیاز دارد که بتواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن، بسته‌های تحلیلی و سیاست‌های پیشنهادی را به مدیریت وزارتخانه تقدیم کند.

کرمی با اشاره به تلاش‌ها برای افزایش سرعت عمل و چابکی موسسه در تحلیل رخدادها، افزود: در پی تجربیات حاصل از رخدادهای سال ۱۴۰۴، از جمله تجربه جنگ و اعتراضات اجتماعی، دو میز تخصصی میز اعتراضات اجتماعی و میز مطالعات جنگ در این موسسه تشکیل شد. هدف از این میزها، تهیه گزارش‌های تحلیلی و ارائه بسته‌های سیاستی به وزارت علوم است.

وی با اشاره به ماهیت فرابخشی «میز مطالعات جنگ» که تمام موسسات پژوهشی حوزه علوم انسانی را پوشش می‌دهد، از اقدامات عملیاتی این میز از جمله تهیه و انتشار چهار ویژه‌نامه تخصصی در مجلات علمی-پژوهشی خبر داد.

رئیس موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در ادامه به دستاوردهای این میز تخصصی اشاره کرد و افزود: در راستای توسعه دانش تخصصی، از انجمن‌های علمی در برگزاری نشست‌ها و گفت‌وگوهای حوزه جنگ حمایت می‌شود. همچنین، ۲۵ پژوهش کوچک‌مقیاس در این حوزه از طریق فراخوان‌های تخصصی طراحی شده و در حال اجرا است.

کرمی همچنین از انتشار مجموعه ۵ جلدی «جستارهای جنگ» که شامل تاملات نظری دانشگاهیان و اعضای هیئت علمی است، یاد کرد و گفت: به منظور گسترش بیشتر ادبیات جنگ، سفارش تهیه یک مجموعه ۱۰ جلدی نیز داده شده است که انتظار می‌رود تا بهمن‌ماه آماده انتشار شود.

پروژه ۱۲ جلدی؛ حاصل همکاری‌های میان‌سازمانی …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026