قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۵

تکواندوی خراسان جنوبی پشت خط حمایت؛ استعدادها هستند، فرصت‌ها نه

مربی تکواندو در خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیت بالای ورزشکاران استان در شاخه‌های مختلف این رشته گفت: با وجود کسب عناوین کشوری، حضور در مسابقات بین‌المللی و استقبال خانواده‌ها، نبود حمایت مالی، کم‌رنگ بودن لیگ‌ها و بی‌توجهی به شاخه‌های نوین تکواندو موجب شده بخشی از توان ورزشکاران استان دیده نشود.
 تکواندوی خراسان جنوبی پشت خط حمایت؛ استعدادها هستند، فرصت‌ها نه

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

تکواندو طی سال‌های اخیر به یکی از رشته‌های پرمخاطب ورزشی در خراسان جنوبی تبدیل شده و موفقیت ورزشکاران ملی و المپیکی نیز به افزایش استقبال خانواده‌ها از این رشته کمک کرده است.

با این حال مربیان این رشته معتقدند مسیر رشد استعدادها تنها به تمرین و انگیزه وابسته نیست و برای توسعه واقعی نیاز به حمایت، به‌روزرسانی مسابقات، افزایش فرصت‌های رقابتی و توجه بیشتر به شاخه‌های نوین وجود دارد.

فهیمه دره‌کی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به تجربه حضور ورزشکاران در رویدادهای مهم اظهار کرد: برای نخستین‌بار مسابقات بین‌المللی در استان اصفهان و در ایران برگزار شد و از آنجا که پیش از آن نیز در مسابقات کشوری حضور موفقی داشتیم و ورزشکاران آماده بودند، انتظار می‌رفت شرایط حمایت و اعزام بهتر فراهم شود.

وی ادامه داد: پیش از این مسابقات، ورزشکاران ما در رقابت‌های کشوری شرکت کردند و توانستند عملکرد خوبی داشته باشند و چندین مقام کشوری کسب کنند اما علی‌رغم پیگیری‌های مکرر از هیئت، شهرستان و اداره ورزش و جوانان، به دلیل نبود بودجه و حمایت لازم، بخشی از فرصت‌ها از دست رفت. …




 اخبار جدید

 فروش ویژه سیمکارت‌های دائمی نوجوان و زمردی همراه اول تا پایان تابستان
۱۶ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

فروش ویژه سیمکارت‌های دائمی نوجوان و زمردی همراه اول تا پایان تابستان

فروش سیمکارت ‌های دائمی نوجوانان و دائمی زمردی همراه اول تا پایان تابستان با شرایط ویژه و قرعه‌کشی 1000 بسته اینترنت نامحدود یک ساله ادامه دارد.

 تهدیدکنندگان زیرساخت و تمدن ایران صلاحیت داوری ندارند
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تهدیدکنندگان زیرساخت و تمدن ایران صلاحیت داوری ندارند

معاون اول رئیس‌جمهور، قطعنامه شورای حکام علیه ایران را نماد استانداردهای دوگانه جهان امروز دانست و تأکید کرد ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است.

 گدایی ترامپ برای جمع‌آوری آرا: به شما پول می‌دهم!
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

گدایی ترامپ برای جمع‌آوری آرا: به شما پول می‌دهم!

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز پنج‌شنبه در سخنرانی مدعی شد که اگر جمهوری‌خواهان در انتخابات ماه نوامبر کنترل کنگره را حفظ کنند، به هر فرد بزرگسال در آمریکا مبلغ ۵۰۰۰ دلار به‌عنوان سود سهام پرداخت خواهد کرد.

 مقام روس شرط مهم ازسرگیری راستی‌آزمایی‌ها در ایران را اعلام کرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مقام روس شرط مهم ازسرگیری راستی‌آزمایی‌ها در ایران را اعلام کرد

«میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین روز پنج‌شنبه گفت که ازسرگیری فعالیت‌های کامل راستی‌آزمایی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تاسیسات هسته‌ای ایران، مستلزم دریافت تضمین‌های معتبر از سوی آمریکا و اسرائیل درباره عدم استفاده از زور خواهد بود.

 لزوم کاهش سهم کالاهای لوازم خانگی از مصرف انرژی
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

لزوم کاهش سهم کالاهای لوازم خانگی از مصرف انرژی

تعیین رتبه انرژی بر اساس یکسری فاکتورها و الزامات در آزمایشگاه‌ها تعیین و مشخص می‌شوند، از همین رو کالاهایی که انرژی‌بر هستند به ویژه با توجه به محدودیت تامین انرژی و رقابت‌پذیری حتما بایستی این الزامات رعایت شود.

 ترامپ شروع به رای خریدن کرد! ؛  ۵ هزار دلار ...؟
۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ شروع به رای خریدن کرد! ؛ ۵ هزار دلار ...؟

ترامپ به آمریکایی‌ها برای جمع کردن رأی  وعده پوپولیستی داد و گفت: اگر پیرزو بشویم به مردم سود سهام پرداخت می‌کنم.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026