قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۲۵

زرشک با شاخه کمتر از ۲۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری نمی‌شود

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس با تأکید بر ضرورت حمایت از زرشک‌کاران در آستانه فصل برداشت، گفت: بر اساس بررسی‌های کارشناسی، زرشک با شاخه حداقل ۲۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری خواهد شد و نباید اجازه داد کشاورزان با مشکل فروش یا قیمت‌شکنی مواجه شوند.
 زرشک با شاخه کمتر از ۲۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری نمی‌شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

سلمان اسحاقی، صبح چهارشنبه ۲۵ شهریور در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان جنوبی، با بیان اینکه این شورا نباید صرفاً به حوزه صنعت، معدن و تجارت محدود شود، اظهار کرد: یکی از مأموریت‌های اصلی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، رسیدگی به مسائل بخش کشاورزی است و باید از این ظرفیت برای حل مشکلات تولیدکنندگان استفاده شود.

وی با اشاره به نزدیک شدن فصل برداشت زرشک و زعفران، افزود: با توجه به دستور استاندار، موضوع قیمت‌گذاری این محصولات باید در دستور کار قرار گیرد و کمیته‌های مربوط نیز در این زمینه تشکیل شده است.

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس با تأکید بر ضرورت تعیین تکلیف بازار زرشک پیش از آغاز برداشت، گفت: از همین الان اعلام می‌کنیم که زرشک با شاخه، بر مبنای نرخ تورم و قیمت کارشناسی‌شده، حداقل ۲۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری خواهد شد.

اسحاقی خطاب به سرمایه‌گذاران و تجار اظهار کرد: خریداران باید برای این قیمت آمادگی داشته باشند و در صورتی که نسبت به خرید زرشک اقدام نکنند، صندوق توسعه و حمایت از بخش کشاورزی آمادگی دارد به کمک زرشک‌کاران بیاید. …




 اخبار جدید

 آخرین دستاوردها و اقدامات میدانی برجسته انصارالله/ دست رد قاهره به درخواست ریاض؛ مصر وارد جنگ یمن نمی‌شود/ نگرانی صهیونیست‌ها از شکست‌های نظامی عربستان در برابر یمن
۳۹ دقیقه قبل / سایت مشرق

آخرین دستاوردها و اقدامات میدانی برجسته انصارالله/ دست رد قاهره به درخواست ریاض؛ مصر وارد جنگ یمن نمی‌شود/ نگرانی صهیونیست‌ها از شکست‌های نظامی عربستان در برابر یمن

به اذعان کارشناسان، پیشروی‌های اخیر نیروهای یمن، معادلات امنیتی دریای سرخ را به‌طور بنیادین تغییر داده و موقعیت راهبردی جنبش انصارالله را در یکی از حیاتی‌ترین گلوگاه‌های کشتیرانی جهان تثبیت کرده است.

 خدمتی: از نتیجه مسابقه ۱۰ متر راضی نبودم، اما تمام توانم را گذاشتم
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

خدمتی: از نتیجه مسابقه ۱۰ متر راضی نبودم، اما تمام توانم را گذاشتم

ملی پوش تیم تیراندازی ایران گفت: تمام تلاشم را کردم. البته هنوز مسابقات برای من تمام نشده، اما از نتیجه‌ای که گرفتم زیاد راضی نبودم، با این حال تمام توانم را گذاشتم.

 ساعات حساس و سرنوشت‌ساز پیش روی خاورمیانه
۱۵ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ساعات حساس و سرنوشت‌ساز پیش روی خاورمیانه

در شرایط کنونی، مهم‌ترین پرسش این است که آیا واشنگتن هشدارها و تحرکات خود را به یک عملیات نظامی جدید در یمن تبدیل خواهد کرد، یا اینکه فشارهای موجود در نهایت به سمت یک توافق سیاسی هدایت خواهد شد.

 تهران آماده بارش‌های سیل‌آسا می‌شود / تهیه نقشه پهنه بندی خطر سیل
۱۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

تهران آماده بارش‌های سیل‌آسا می‌شود / تهیه نقشه پهنه بندی خطر سیل

علی نصیری با اشاره اینکه آمادگی تهران در برابر سیل، نسبت به سایر شهرهای کشور بیشتر است، اظهار کرد: من نمی‌خواهم بگویم تهران کاملاً آماده است، ولی با توجه به اقدامات و تلاش‌هایی که در سال‌های مختلف به ویژه سال‌های اخیر در تهران انجام شده است، باعث شده که ما در حوزه سیل مطالعات علمی و اقدامات عملی خوبی انجام داده‌ایم.

 پیمان‌های چندجانبه می‌توانند معادلات قدرت جهانی را بازتعریف کنند
۳۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

پیمان‌های چندجانبه می‌توانند معادلات قدرت جهانی را بازتعریف کنند

تهران- ایرنا- فعال و تحلیلگر سیاسی گفت: اکنون تمامی شواهد نشان می‌دهد که دوران استعمار نوین یا همان عصر امپریالیسم که آمریکا در رأس آن قرار دارد، در آستانه پایان است و کشورها تلاش می‌کنند در قالب پیمان‌های چندجانبه، منافع ملی خود را پیش ببرند.

 چرا ظرفیت روستاهای البرز هنوز به اقتصاد تبدیل نشده است؟ - تسنیم
۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

چرا ظرفیت روستاهای البرز هنوز به اقتصاد تبدیل نشده است؟ - تسنیم

نماینده مردم غرب البرز در مجلس گفت: حمایت از کشاورزان و دامداران باید از مرحله شعار و برنامه‌ریزی عبور کند.

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026