قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۲

۸۵۰۰ دانش‌آموز بوشهری محیط‌یار می‌شوند

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر از مشارکت ۸۵۰۰ دانش‌آموز استان در طرح محیط‌یار در سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: این طرح با هدف ارتقای آموزش‌های محیط‌زیستی و نهادینه‌سازی فرهنگ حفاظت از محیط‌زیست اجرا می‌شود.
 ۸۵۰۰ دانش‌آموز بوشهری محیط‌یار می‌شوند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

عبدالرحمن مرادزاده پنجشنبه ۱۲ شهریور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح محیط‌یار با هدف افزایش آگاهی و مشارکت دانش‌آموزان در حفاظت از محیط‌زیست در مدارس استان اجرا می‌شود.

وی افزود: آموزش‌های این طرح موضوعاتی از جمله مدیریت پسماند، مدیریت مصرف انرژی و آب و آشنایی با تنوع زیستی را دربرمی‌گیرد و دانش‌آموزان با فراگیری این مفاهیم می‌توانند نقش مؤثری در ترویج فرهنگ حفاظت از محیط‌زیست در مدرسه، خانه و محله داشته باشند.

مرادزاده با اشاره به سابقه اجرای طرح محیط‌یار در استان بوشهر گفت: این طرح از سال ۱۳۹۸ در استان آغاز شده و تاکنون بیش از ۳۵ هزار دانش‌آموز آموزش‌های محیط‌زیستی را در قالب آن فراگرفته‌اند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر ادامه داد: دانش‌آموزان محیط‌یار علاوه بر آموزش‌های نظری، در برنامه‌های عملی و مشارکتی از جمله اردوهای پرنده‌نگری و کاشت درخت نیز حضور پیدا می‌کنند تا مفاهیم محیط‌زیستی را به‌صورت عملی تجربه کنند.

وی تأکید کرد: آموزش نسل آینده و افزایش مشارکت دانش‌آموزان از مسیرهای مهم برای نهادینه‌کردن فرهنگ حفاظت از طبیعت و تربیت نسلی مسئولیت‌پذیر و دوستدار محیط‌زیست است. …




 اخبار جدید

 جدول رده‌بندی لیگ برتر در پایان هفته ششم/ پرسپولیس جای استقلال را گرفت
۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

جدول رده‌بندی لیگ برتر در پایان هفته ششم/ پرسپولیس جای استقلال را گرفت

در پایان هفته ششم لیگ برتر فوتبال ایران، پرسپولیس با برتری برابر ذوب‌آهن، به لطف توقف تساوی استقلال و آلومینیوم به سه امتیازی تیم صدرنشین یعنی تراکتور رسید.

 قیمت بنزین از امشب تغییر کرد؛ نرخ سوم ۱۰ هزار تومان
۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

قیمت بنزین از امشب تغییر کرد؛ نرخ سوم ۱۰ هزار تومان

تداوم فاصله میان تولید و مصرف بنزین و کسری روزانه این فرآورده، دولت را به سمت بازنگری در سیاست مدیریت مصرف سوق داد؛ تصمیمی که در نهایت به افزایش نرخ سوم بنزین از ۵۰۰۰ به ۱۰ هزار تومان منجر شد و  سهمیه‌های ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومانی بدون تغییر باقی می‌مانند.

  عقب‌نشینی تقاضا از هر دو کانال کارخانه و بازار؟
۴۰ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

 عقب‌نشینی تقاضا از هر دو کانال کارخانه و بازار؟

بازار خودرو این روزها با پدیده‌ای مواجه شده که شاید بتوان آن را «عقب‌نشینی تقاضا» نامید؛ عقب‌نشینی‌ای که نه به معنای کاهش نیاز مصرف‌کنندگان به خودرو، بلکه ناشی از افزایش ابهام نسبت به قیمت و آینده بازار است. متقاضی خودرو در شرایطی میان کارخانه و بازار سرگردان شده که هیچ‌یک از این دو مسیر، چشم‌انداز روشنی پیش روی او قرار نمی‌دهد. از یک سو، رشد قیمت‌های کارخانه‌ای و احتمال افزایش دوباره قیمت خودرو، جذابیت ثبت‌نام و پیش‌خرید را کاهش داده و از سوی دیگر، جهش قیمت‌ها در بازار آزاد، خرید فوری را برای بخش بزرگی از متقاضیان دشوار کرده است.

 سفر به روایت روزنامه‌نگار
۲۴ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

سفر به روایت روزنامه‌نگار

مروری بر هنر روزنامه‌نگاری عبدالعلی علی‌نژاد در کتاب «چرا سفر می‌کنید»؛ راز گفت‌وگو با بزرگان، خاطراتکاری محمدعلی موحد، ایرج افشار و نگاه ویژه به مقوله سفر.

 چالش برق غیرمجاز در اقتصاد + فایل صوتی
۴۰ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چالش برق غیرمجاز در اقتصاد + فایل صوتی

تصمیم اخیر مجلس شورای اسلامی برای تصویب دو فوریت «طرح الحاق ماده ۶۸۷ مکرر به قانون مجازات اسلامی در خصوص مقابله با استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمزارز» را باید تصمیمی مهم و متناسب با شرایط امروز صنعت برق کشور دانست.

 افزایش ۱۰۰درصدی قیمت نوشت‌افزارها
۲۹ دقیقه قبل / سایت اکونگار

افزایش ۱۰۰درصدی قیمت نوشت‌افزارها

اگرچه بازار نوشت‌افزار با افزایش هزینه‌های تولید و واردات مواجه است ، اما رکود موجود اجازه نمی دهد تمام افزایش هزینه‌ها به مصرف‌کننده منتقل شود

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026