قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۳

اسموتریچ بر طبل جنگ در کرانه باختری کوبید

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم ممکن است برای خلع سلاح فلسطینیان و انحصار حمل سلاح در دست نظامیان صهیونیست، ناچار به ورود به یک جنگ در کرانه باختری شود.
 اسموتریچ بر طبل جنگ در کرانه باختری کوبید

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا، بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی جنگ طلب رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم ممکن است برای خلع سلاح فلسطینی‌ها و انحصاری کردن حمل سلاح در دست نیروهای رژیم صهیونیستی، ناچار به آغاز جنگی تمام‌عیار در کرانه باختری شود.

وی افزود که هدف از هرگونه عملیات نظامی احتمالی، جلوگیری از دسترسی فلسطینیان به سلاح است؛ اظهاراتی که هم‌زمان با تداوم یورش‌ها، حملات و بازداشت‌های روزانه نظامیان رژیم صهیونیستی در شهرها و شهرک‌های کرانه باختری مطرح می‌شود.

این مواضع تهدیدآمیز اسموتریچ در شرایطی بیان می‌شود که کرانه باختری شاهد تشدید روزافزون تنش‌ها، موج گسترده بازداشت‌ها و یورش نظامیان و همچنین افزایش حملات شهرک‌نشینان صهیونیست علیه شهروندان فلسطینی و اموال آنان است.

انتهای پیام …




سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026