قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۶/۱۱

نیکزاد: قانون عفاف و حجاب باید از بلاتکلیفی خارج شود

نایب‌رئیس مجلس با تأکید بر ضرورت تعیین تکلیف قانون عفاف و حجاب گفت: این قانون هنوز ابلاغ نشده و باید این موضوع تعیین تکلیف شود.
 نیکزاد: قانون عفاف و حجاب باید از بلاتکلیفی خارج شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار مهر، علی نیکزاد، نایب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در واکنش به اظهارات حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی درباره ضرورت ابلاغ قانون عفاف و حجاب، گفت: به رسم حقیقت و شهادت عرض می‌کنم که نامه‌ای را که جناب آقای احمدیان، دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی نوشته بود، دیدم. در تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۵ در این نامه قید شده بود که قانون عفاف و حجاب به مدت سه ماه ابلاغ نشود.

وی افزود: نکته جالب برای من این بود که در همان تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۵ اعلام شد که ابلاغ این قانون تا اطلاع ثانوی متوقف بماند.

نایب‌رئیس مجلس ادامه داد: حتی در نماز عید فطر- در زمان امام شهید- کنار وی -احمدیان- نشسته بودم، پس از پایان نماز از ایشان درخواست کردم فرصتی برای گفت‌وگو داشته باشیم. در آنجا تأکید کردیم که شما باید این قانون را ابلاغ کنید تا رئیس مجلس نیز بتواند آن را ابلاغ کند؛ چراکه وقتی قانون ابلاغ شود، دولت دیگر نمی‌تواند از اجرای آن سر باز زند.

نیکزاد تصریح کرد: اکنون که برخی می‌گویند قانون عفاف و حجاب اجرا نمی‌شود، دلیل آن این است که این قانون ابلاغ نشده است. …




سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026